Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir servisine göndereceğim bakalım, teşekkürler ilginize evet aldığımda böyleydi. şimdi hafıza kartı okumasıda gerek program müzilk atılması için sağolun. tahmini fiyatı merak etmiştim astarından pahalı olmasın diye.
  • arkadaslar benim cihazda navigasyona girince yeşil oluyo ekran ve bişi düzelmiyo onu nasıl hallede bilirim yada garantiyemi götüreyim
  • Merhabalar arkadaşlar navigasyonu internete bağlatmadan nasıl ayarlıyabilirim bir ayarı varmı 5800XM telefonumun versiyonu V52.0.007
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2626

arkadaslar benim cihazda navigasyona girince yeşil oluyo ekran ve bişi düzelmiyo onu nasıl hallede bilirim yada garantiyemi götüreyim

Merhaba,

Yazılımınızı güncelleyin.Eğer güncelse hard format atmayı deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Merhabalar arkadaşlar navigasyonu internete bağlatmadan nasıl ayarlıyabilirim bir ayarı varmı 5800XM telefonumun versiyonu V52.0.007

Kusura bakmayın da bu sorunuzun cevabı konunun hemen başında daha ilk maddede yazıyor yahu. Bir zahmet konuyu okusanız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Ekim 2011; 23:39:05 >
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar navigasyonu internete bağlatmadan nasıl ayarlıyabilirim bir ayarı varmı 5800XM telefonumun versiyonu V52.0.007

arkadaşa kızmayın bzen konuda araştırma yapmak gerçekten de zor olabiliyor. kısaca cevap verelim. navide ayarlara gireceksin orada internet ayarlarında bağlantı kısmını çevrim içi değil de çevrimdışı yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

quote:

arkadaşa kızmayın bzen konuda araştırma yapmak gerçekten de zor olabiliyor. kısaca cevap verelim. navide ayarlara gireceksin orada internet ayarlarında bağlantı kısmını çevrim içi değil de çevrimdışı yapacaksın.

Kızan mı var arkadaşa? Tam tersine yardımcı oluyorum.Daha ilk maddede yazıyor.Nesi zor araştırmanın?Aylarımızı alan bu konuyu hazırlamam benim için zor değil tabi (!) Çok kolay (!) Araştırmadan birşey öğrenemezsiniz arkadaşlar her şeyi devletten beklemeyin.

• arkadaşlar merhabalar. bir sorum olacaktı. ovi mağazada gezerken "remote eye lite" diye bir programa denk geldim. ne olduğunu bilen var mı acaba?
  • Merbaha 5800 a **** sitesinde gördüğüm hacklenmiş bir sistemi yükledim. Ancak bu sistemde bazı buglar vardı sanırım bazen kilitleniyordu. Bende eski sistemi yüklemeye karar verdim ve navifirm programı ile son sürüm dosyaları indirdim. Telefona yüklerken otomatik reset atılacağı zaman ekranda renk renk çizgiler oluşuyor. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir, bu sorunu nasıl çözebilirim?? Umarım yardımcı olabilirsiniz....

İyi geceler. . .
  • Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...
  • merhaba bende telefona openstar v2 cwf yükledim ama hiç memnun kalmadım şimdi telefonu eski şekline nasıl geçire bilirim tel eskiden v52.007 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...

çok kolay :) wifi olan bir yer ayarlayacaksın. Sonra telin tuş takımından *#0000# tuşlayacaksın ve güncelle diyeceksin.
  • v52den v60a geçtik de, browser dışında ne değişti? Hani döner ev ekranı? Widgets?
  • arkadaşlar telefona yüklediğim flash videoyu izliyorum ama ileri alamıyorum.zaman çubuğu çıkmıyor.ne yapmalıyım önerebileceğniz bir program varmı çok uzun olduğu için formatıda değişmiyor.kesmeyide denedim gene olmadı.yardımcı olursanız sevinirim.
  • 5800 için Türkçe desteği olan Swype var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar 1. anlatsın orjinal yazmılıma nasıl dönecem.cfw den sıkıldım ? 5800 red kullanıorum navifirm indirdim ama ne yapçagımı bilimorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_locker -- 2 Kasım 2011; 15:20:39 >
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. telefonumu bluetooth üzerinden modem olarak kullanmak istiyorum. pc suit i yükledim telefon gayet iyi bir şekilde bağlandı. ancak interneti kullanmaya çalıştığım zaman 10 saniye geri saydıktan sonra seçilen cihaz bağlı değil. lütfen cihazı bağlayıp yeniden deneyin uyarısı alıyorum. avea kullanıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bana ders ses kayıtlarını telefonda dinlemek için yürütme hızı ayarlanabilen bi mp3 player lazım. Var mı nokia telefonlar için böyle bir program?
  • bu sayfadaki bilgilerden çok yararlandım.teşekkürler
  • abimin 5800 telefonu var mini opera kuramıyorum hata veriyor sanırım java ayarlarından birşeymi yapılıuyormuş sorun çözülüyormuş bilen duyan varmı ?
  • öncelikle herkese iyi bayramlar
    çok güzel bi konu olmuş elinize emeğinize sağlık forum.donanımhaber in yeni bi kullanıcısı ve 4 yıldır 5800 kullanan biri olarak çok işime yarayacak bi konu
    Ancak dün telefonun ön kapağı yani dokunmatik paneli ile ekranı arasındaki toz vs. yi temizlemek için açarken, dokunmatik ekrana gelen bağlantı kablosunu kopardım.
    bayram dolayısıyla da telefoncular kapalı..
    tamiri çok pahalımıdır. bilen varsa söyleyebilr mi acaba _?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.