Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Arkadaşlar ben çizgi roman okuma programı arıyorum.
    Cbr,Cbz dosyalarını okuyacak bir program var mı?
    Yardımcı olur mususnuz?

Touchcomıc programı var ama çalışmıyor.
  • Merhabalar, geçen gün 5800'ımı V 52.0.007 sürümüne PC ile güncelledim. Güncellemeden sonra telefonumu kablosuyla ne zaman PC ye bağlasam telefon kapanıyor. Hard format attım hafıza kartı biçimlendirdim söylediklerinizi yaptım ancak sonuç alamadım. Konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecekler varsa çözüm yollarını yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[/size]
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnacitolga

Arkadaşlar ben çizgi roman okuma programı arıyorum.
    Cbr,Cbz dosyalarını okuyacak bir program var mı?
    Yardımcı olur mususnuz?

Touchcomıc programı var ama çalışmıyor.

PM de cevap verdim.
  • Merhabalar...Oldukca uzun bir baslik olmus bu, ama sanirim bu konuda yardimlarini esirgemeyen nomadcry a tesekkür etmek lazim.

Uzatmadan soruma geceyim...Online radyolari alarm olarak kullanabilecegim bir program mevcut mu? bir kac yerde baktim fakat sadece nokia nin radyosunun alarm olarak kullanilabildigi programlar gördüm, benim istedigim iste shoutcast ten bir link bulup, sabah onunla uyanmak. Mümkün müdür? Tesekkürler simdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

Arkadaşlar telefon ekranı kafayı yedi ya tuş klidi kapanıp acıldıında renkler birbirine giriyor bazen.böyle yatay çizgiler şeklinde hiçbirşey anlasılmıyor.tuş klidini ac kapa yapyorm defalarca bazen düzelyor hemen bazen ugrastırıyor.ne yapmam lazım.daha bugun yazılım güncellemesi yaptım delirmek üzereyim

Telefonunuz hatalı üretim 5800'lardan.Yapabileceğiniz birşey yok.

Öncelikle biraz düzgün yazın yazdığınız dil Türkçe değil Liselice.Ve ya arkadaşım diye başlamak garip bir tutum.Neyse sorununuzu şöyle çözebilirsiniz.Hafıza kartını formatlayıp telefona hard format atın.

hocam herşeyi denedim.bir önceki sürüm yazılımın vardı final sürümünü yükledim olmadı en son v52 ye döndürüp yolladım servise.hatalı üretim ise yenileme gibi bi ihtimalleri varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 15 Eylül 2011; 3:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerxxx

Merhabalar...Oldukca uzun bir baslik olmus bu, ama sanirim bu konuda yardimlarini esirgemeyen nomadcry a tesekkür etmek lazim.

Uzatmadan soruma geceyim...Online radyolari alarm olarak kullanabilecegim bir program mevcut mu? bir kac yerde baktim fakat sadece nokia nin radyosunun alarm olarak kullanilabildigi programlar gördüm, benim istedigim iste shoutcast ten bir link bulup, sabah onunla uyanmak. Mümkün müdür? Tesekkürler simdiden.

Hayır maalesef mümkün değil.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Arkadaşlar telefon ekranı kafayı yedi ya tuş klidi kapanıp acıldıında renkler birbirine giriyor bazen.böyle yatay çizgiler şeklinde hiçbirşey anlasılmıyor.tuş klidini ac kapa yapyorm defalarca bazen düzelyor hemen bazen ugrastırıyor.ne yapmam lazım.daha bugun yazılım güncellemesi yaptım delirmek üzereyim

Telefonunuz hatalı üretim 5800'lardan.Yapabileceğiniz birşey yok.

Öncelikle biraz düzgün yazın yazdığınız dil Türkçe değil Liselice.Ve ya arkadaşım diye başlamak garip bir tutum.Neyse sorununuzu şöyle çözebilirsiniz.Hafıza kartını formatlayıp telefona hard format atın.

hocam herşeyi denedim.bir önceki sürüm yazılımın vardı final sürümünü yükledim olmadı en son v52 ye döndürüp yolladım servise.hatalı üretim ise yenileme gibi bi ihtimalleri varmı acaba

Zor hocam yenilemezler.

• Garantiden yeni aldım telefonu, kulaklık girişi dedim sağolsunlar ekranı değiştirmişler, kasayı tamamen yenilemişler.

Bir kaç günlüğüne orjinal yazılımını kullanıcam gibi. Şarjını denemek istiyorum aslında. Fakat şöyle bir sorun oluştu.

Operada sayfaları dolaşırken sertifikası geçresiz vesaire vesaire gibi sorunlar alıyorum hep. Sadece bu seferliğine izin ver diyerek aşıyorum bunu ama can sıkıcı bir hal almaya başladı. Önüne geçilebilir mi?
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum?

8 GB'lık hafıza kartı telefonu yavaşlatır mı? Yüksek hafızalı kartlar yavaş kullanıma sebep olabilirmiş bazı telefonlarda.

Ve kartın yarısını doldursak bi yavaşlama olur mu?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 16 Eylül 2011; 21:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berks.7

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum?

8 GB'lık hafıza kartı telefonu yavaşlatır mı? Yüksek hafızalı kartlar yavaş kullanıma sebep olabilirmiş bazı telefonlarda.

Teşekkür ederim.

5800 16gb a kadar hafıza kartı desteklemektedir, 8 gb zaten kutusundan cıkan ve normal olan boyuttur, telefonu yavaslatmaz, tabiki hafıza kartının doluluk oranı ram a ve hıza azda olsa etki eder, fakat önemsenecek boyutta degil, benimde 8 gb hafıza kartım ve 5 gb dolu bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

quote:

Orijinalden alıntı: Berks.7

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum?

Teşekkür ederim.

5800 16gb a kadar hafıza kartı desteklemektedir, 8 gb zaten kutusundan cıkan ve normal olan boyuttur, telefonu yavaslatmaz, tabiki hafıza kartının doluluk oranı ram a ve hıza azda olsa etki eder, fakat önemsenecek boyutta degil, benimde 8 gb hafıza kartım ve 5 gb dolu bir sorun yok

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: karinca

Merhabalar,

Türkçe - Fransızca veya İngilizce - Fransızca sözlüğe ihtiyacım var. Google translate gibi kapsamlı ve offline çalışabilecek bir sözlük var mıdır acep?

İlk sayfada olması lazım.

Offline demiştim, online değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karinca

Offline demiştim, online değil.

Merhaba,

İstediğiniz türden bir program yok maalesef.

İyi forumlar.NomadCRY.
  • 6 aylık mavi çizgili nokia 5800 ım var.

Hep yapmıyor ama bazen internete girdiğimde yada video seyrettiğimde reset atıyor.

Sorun ne olabilir, nasıl düzeltebiirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnacitolga

6 aylık mavi çizgili nokia 5800 ım var.

Hep yapmıyor ama bazen internete girdiğimde yada video seyrettiğimde reset atıyor.

Sorun ne olabilir, nasıl düzeltebiirim?

Merhaba,

Sorun telefonun RAM'inin dolmasından veya bataryanın aşırı ısınmasından kaynaklanıyor.RAM temizleyici programlar veya forumda yayınladığım yazılımım Sunrise'ı yüklerseniz bu sorunu çok daha az yaşarsınız.

İyi forumlar, NomadCRY.
  • Konuya bir iki ufak güncelleme ekledim.
  • Konu güncellendi.

Şarkılarınızı nasıl düzgün bir şekilde görebileceğiniz, düzenleyebileceğiniz, nasıl şarkıcı albüm ismi,sözlerini ve albüm kapağını ekleyebileceğinizi öğrenmek için resimli anlatım konuma tıklayın.

MP3 düzenleme (Sanatçı,albüm,albüm kapağı ve söz ekleme) RESİMLİ ANLATIM
  • Arkadaşlar selamlar nokia 5800 telefonumu yurtdışından almıştım, Yalnız bir sorunu var hafıza kartlarını okumuyor, hangi hafıza kartına takarsam takayım, hafıza kartı bozuk uyarısı veriyor ve telefondan da hafıza kartına format atılamıyor, sanırım bu kart okuma yuvası bozulmuş. Acaba tamiri ne kadara mal olur ve nerede tamir ettirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşlar selamlar nokia 5800 telefonumu yurtdışından almıştım, Yalnız bir sorunu var hafıza kartlarını okumuyor, hangi hafıza kartına takarsam takayım, hafıza kartı bozuk uyarısı veriyor ve telefondan da hafıza kartına format atılamıyor, sanırım bu kart okuma yuvası bozulmuş. Acaba tamiri ne kadara mal olur ve nerede tamir ettirebilirim?

Merhaba,

Fiyat konusunda bir bilgim yok ama tüm servislerde yaptırabilirsiniz.Neden sordunuz ki bunu? Telefonunuz bozuk gelmiş sanırım.İlginç bir durum.

Saygılar, NomadCRY.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.