Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

Hala 5800 güncelleme yokmu yav?

telefondaki telefon ayarlarında yazılım güncellemesinden olmuyor mu arkadaşım yeşil ok olması lazım yanında...
  • Arkadaslar ben kuzey amerikadayim.
    5800 kullaniyorum.
    Bana navigasyon lazim.
    Yardimci olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat85

Arkadaslar ben kuzey amerikadayim.
    5800 kullaniyorum.
    Bana navigasyon lazim.
    Yardimci olur musunuz?

telefonun kendi navigasyonu ovi maps i kurabilirsinz, ücretsizdir ve haritayı da programı kurduktan sonra wifi ile baglanıp indirebilrsiniz zaten;
    fakat ndrive diye de bi program var, genelde bu kullanılıyor, buyrun linki sanırım USA haritası da mevcut ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_46152217/tm.htm

ki zaten bunlar ilk sayfada da mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 25 Ağustos 2011; 23:16:21 >
  • Cok tesekkur ederim ilginize
    En yakin zamanda deneyecegim.
    Bir de sunu sorayim:
    Ben sunrise in son cwf sini kullaniyorum.
    Direk yukleyip calistirabilir miyim programi?
  • quote:

Cok tesekkur ederim ilginize
    En yakin zamanda deneyecegim.
    Bir de sunu sorayim:
    Ben sunrise in son cwf sini kullaniyorum.
    Direk yukleyip calistirabilir miyim programi?

rompatcher daki yamalar aktif olmalı sertifika hatası vermemsi icin, birde pips yüklemeniz gerekli ki zaten o da verdigim baslıktaki linkte mevcut, orda yazılanları yaptıgınız taktirde bi yanlıslık olmazsa kesin calısır
  • az once programi direk yukledim harita da ekledim.
    Program rompatcher pips felan ugrasmadan direk calisti yerimi de bi kac dakika icinde buluyor.
    Ama bulundugum yerde herhengi bir yol goruntusu cikmiyor.
    Yakin cevrede de herhangi bir poi gostermiyor.
    sanirim dogru haritayi bulamadim.
    aramaya devam edecegim.
    Bulundugum yer kuzey amerika.
    bilginiz varsa yardiminizi beklerim.
  • dogru haritayi bulana kadar uploaded limiti doldu
  • Ndrive yukledim dogru haritayi sonunda buldum.
    Artik bulundugum yeri gorebiliyorum.
    Fakat etrafinda neler var a girince bir yuvarlak ekranin ortasinda donup duruyo hic bir sey cikmiyor
  • quote:

Ndrive yukledim dogru haritayi sonunda buldum.
    Artik bulundugum yeri gorebiliyorum.
    Fakat etrafinda neler var a girince bir yuvarlak ekranin ortasinda donup duruyo hic bir sey cikmiyor

sevndm yapablmenize, etrafta neler var a girince biraz beklemek gerekiyo ama bekledgnz halde cıkmıyosa bilemiyorum haritada bi problem olabilr
  • tek kulaklık sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Kaç aydır sorun yokken birden bire bu gece tek kulaklıktan ses almaya başladım. Denedim kulaklıkta sorun yok uçlarda tam takılı ayarlarda denge kısmıda ortada. Sola getirince tüm ses gidiyor yani tek sağda var ses. Bi kaç gündür şarj sıkıntısıda yaşıyorum anormal olarak. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

tek kulaklık sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Kaç aydır sorun yokken birden bire bu gece tek kulaklıktan ses almaya başladım. Denedim kulaklıkta sorun yok uçlarda tam takılı ayarlarda denge kısmıda ortada. Sola getirince tüm ses gidiyor yani tek sağda var ses. Bi kaç gündür şarj sıkıntısıda yaşıyorum anormal olarak. Ne önerirsiniz?

Sorunun donanımsal.Yazılımla çözülmesi imkansız.Kulaklık girişi küflenmiş, tozlanmış veya oksitlenmiş sanırım.Büyük ihtimal toz var.Şöyle kuvvetlice bir üfle bakalım ne olacak.

Pilin dayanmaması da pilin eskimesindendir.Bayağı zaman geçti herhalde telefonu alalı.

Ama en yakın zamanda servise götür garantisi varsa ücret ödemeden tamir etmeleri gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

tek kulaklık sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Kaç aydır sorun yokken birden bire bu gece tek kulaklıktan ses almaya başladım. Denedim kulaklıkta sorun yok uçlarda tam takılı ayarlarda denge kısmıda ortada. Sola getirince tüm ses gidiyor yani tek sağda var ses. Bi kaç gündür şarj sıkıntısıda yaşıyorum anormal olarak. Ne önerirsiniz?

Sorunun donanımsal.Yazılımla çözülmesi imkansız.Kulaklık girişi küflenmiş, tozlanmış veya oksitlenmiş sanırım.Büyük ihtimal toz var.Şöyle kuvvetlice bir üfle bakalım ne olacak.

Pilin dayanmaması da pilin eskimesindendir.Bayağı zaman geçti herhalde telefonu alalı.

Ama en yakın zamanda servise götür garantisi varsa ücret ödemeden tamir etmeleri gerekir.

İlk sahibi ben değilim, 1,5 senelik fakat telefon. Teşekkürler yardımın için. Garantisi duruyorsa göndereyim başka çağresi yoksa.

• Sunrise 5800'm için pıpssiz NDrive 10 istiyorum, telefon hackli olduğu için normal setup açmıyor. Sunrisenin 1. sayfasında pıpssiz kurulum var fakat o da NDrive 9. Varsa paylaşırsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Sunrise 5800'm için pıpssiz NDrive 10 istiyorum, telefon hackli olduğu için normal setup açmıyor. Sunrisenin 1. sayfasında pıpssiz kurulum var fakat o da NDrive 9. Varsa paylaşırsanız iyi olur.

Ndrive 10
  • İphone temasının linki kırılmış.
  • Öncelikle tüm bilgiler için teşekkür ederim fakat bende 5800XM var ve Şeçenekler Ayarlar Video dediğim zaman Kontrast çıkmıyor ve açtığım mp4 filminde ses çıkmıyor biz çözümünüz olursa sevinirim.
  • Merhabalar,

Türkçe - Fransızca veya İngilizce - Fransızca sözlüğe ihtiyacım var. Google translate gibi kapsamlı ve offline çalışabilecek bir sözlük var mıdır acep?
  • Arkadaşlar telefon ekranı kafayı yedi ya tuş klidi kapanıp acıldıında renkler birbirine giriyor bazen.böyle yatay çizgiler şeklinde hiçbirşey anlasılmıyor.tuş klidini ac kapa yapyorm defalarca bazen düzelyor hemen bazen ugrastırıyor.ne yapmam lazım.daha bugun yazılım güncellemesi yaptım delirmek üzereyim
  • ya arkadaşım bu sıralar telefon çok kasmaya başladı.telefonla arıolar telefon titrio bıraksam şarjı bitene kadar titricek.bide radyoyu açtıgımda 1 süre sonra radyodan ses gidio telefonu açıp kapatınca kendine geelio.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.