Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 5800 var ve bazı klipleri yürütebiliyorum bazılarını desteklemiyor bi öneriniz var mı yada hangi formattaki videoları yürütebilirim????
  • Arkadaşım lütfen yardım eder misin.
    Telefonumda 8 GB Hafıza Kartı var zaten ancak sürekli Bu işlemi yapmak için Telefon hafızası yok diyor
    Hafıza Dan baktım SIS ve Diğer dosyalar bölümü dolu sadece dipğerleri boş bu SIS ve Diğer dosyaları nasıl Hafıza kartına atabilirim. ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: adilalpman

Sayin Nomad;

Konu herseyden once muhtesem otesi...

Ancak kafama takilan sudur ki, "hack fw i istediginizde nsu ile orjinal nokia 5800 fw ine donusturebilirsiniz" demissiniz...

Bunun nasil yapilacagini ayrintili anlatan bir lin kvar mi yok ise nasil yapilacagi konusunda yardiminiz mumkun mu?

Cok ama cok tesekkurler...

Hocam umarım yanlış anlamazsınız ama nick'imin yanlış yazılmasını sevmiyorum. Dikkat ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hack'li bir FW kurduktan sonra orijinal yazılıma dönmek istediğinizde internetten orijinal dosyaları indirmeniz gerekiyor. Dosya exe halinde olacaktır büyük ihtimal. Daha sonra hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde aynen orijinal yazılımı kuracaksınız. Konunun o bölümünde bir hata olmuş. NSU ile orijinal yazılıma donulemez o eskidendi ama artık o yol işlemiyor. Hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde JAF ile flash'layacaksiniz. Konunun o bölümünü en yakın zamanda duzeltecegim.

Sayin NomadCRY;

Oncelikle nickinizi kisaltarak yazdigim icin ozur dilerim...

Herhangi bir problem ihtimaline karsi Nokia 5800 in orjinal yazilim dosyalarinin linkini de buraya ekleme ihtimaliniz olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manticoreee

Arkadaşım lütfen yardım eder misin.
    Telefonumda 8 GB Hafıza Kartı var zaten ancak sürekli Bu işlemi yapmak için Telefon hafızası yok diyor
    Hafıza Dan baktım SIS ve Diğer dosyalar bölümü dolu sadece dipğerleri boş bu SIS ve Diğer dosyaları nasıl Hafıza kartına atabilirim. ? :(

Öncelikle telefonunu hafızakartı içince pc ye bağla depolama modunu seç ve hafıza kartının içindeki senin için önemli dosyaları yedekle ve hafıza kartını pc üzerinden biçimlendir.(bilgisayarım>hafıza kartı>sağ tık>biçimlendir) daha sonra telefonu pc bağlantısından çıkarıp *#7370# yapıp fabrika ayarına çevirip işlemi tamamlıyorsun işin %99 çözülecektir. (bluetooth ile dosya alıyorsanda mesaj gelen kutusunun boş olmasına dikkat et)

• quote:

quote:

quote:

Sayin Nomad;

Ancak kafama takilan sudur ki, "hack fw i istediginizde nsu ile orjinal nokia 5800 fw ine donusturebilirsiniz" demissiniz...

Bunun nasil yapilacagini ayrintili anlatan bir lin kvar mi yok ise nasil yapilacagi konusunda yardiminiz mumkun mu?

Hocam umarım yanlış anlamazsınız ama nick'imin yanlış yazılmasını sevmiyorum. Dikkat ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hack'li bir FW kurduktan sonra orijinal yazılıma dönmek istediğinizde internetten orijinal dosyaları indirmeniz gerekiyor. Dosya exe halinde olacaktır büyük ihtimal. Daha sonra hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde aynen orijinal yazılımı kuracaksınız. Konunun o bölümünde bir hata olmuş. NSU ile orijinal yazılıma donulemez o eskidendi ama artık o yol işlemiyor. Hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde JAF ile flash'layacaksiniz. Konunun o bölümünü en yakın zamanda duzeltecegim.

Sayin NomadCRY;

Herhangi bir problem ihtimaline karsi Nokia 5800 in orjinal yazilim dosyalarinin linkini de buraya ekleme ihtimaliniz olabilir mi?

linke gerek yok *#0000# tuşlayıp seçeneklerden gücelleme yapabilirsin wlan üzerinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertce

satın şu telefondan bi nane olmaz artık. 300 lira ediyor 2.el de 400 liraya adam gibi bir android telefon alın bakın keyfinize. netekim ben öyle yaptım. saygılar.

Bu yazdığınız seyin konuyla ne ilgisi var. Yazdıklarınızın yeri burası değil. Ve bu telefonu severek kullanan hala pek çok kisi var. Gelip te buraya boş mesajlar yazmayın.

çok doğru konuştun NomadCRY ve ben severek kullananlardan biriyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

ya bnm telefonda da rehbere girince sim kartındaki numaralar gösterlemez die bişi çıkıo.hattı çıkarıp taktımmı bişi olmuo sonra 1-2 gün geçinde aynı hatayı tekrarr verior.

Rehbere girip seçeneklerden ayarlara geldikten sonra gösterilecek rehber den sim hafızasını seçince sorun çözülürr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

bende 5800 var ve bazı klipleri yürütebiliyorum bazılarını desteklemiyor bi öneriniz var mı yada hangi formattaki videoları yürütebilirim????

Sorunuzun cevabı konuda var lütfen önce konuyu okuyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manticoreee

Arkadaşım lütfen yardım eder misin.

Sorunu arkadas cevaplamış ama size birsey sormak istiyorum? Acaba ne diye programları oyunları hafıza kartınıza kurdunuz sorabilir miyim? Telefon hafızasında sistem dosyaları saklanır ve siz herseyi oraya kurmuşsunuz hem telefon kasacak hem de dediğiniz sorun gerçekleşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı:  darkboyy

quote:

Orijinalden alıntı:  adilalpman

quote:

Orijinalden alıntı:  NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı:  adilalpman

Sayin Nomad;

Sayin NomadCRY;

Herhangi bir problem ihtimaline karsi Nokia 5800 in orjinal yazilim 
     dosyalarinin linkini de buraya ekleme ihtimaliniz olabilir mi?

linke gerek yok *#0000# tuşlayıp seçeneklerden gücelleme yapabilirsin wlan üzerinden

Hackli bir CFW' de bu işlem yapılırsa telefonun flash'ı çöker. Zaten hackli bir CFW'de *#0000# tuslandiginda seceneklerde guncelleme kismi cikmaz o ozellik kapalidir. İnternetten dosyalar indirilir hackli CFW nasıl kurulduysa aynı sekilde kurulur. 

Linkleri buraya eklemeye gerek yok internette 2 dk araştırsanız bulursunuz. Su anda Mobildeyim kaldığım yerde pc yok linklere bakamıyorum su anda. Ama bir sorun oldugunda PM atın olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 17 Ağustos 2011; 1:56:35 >

• Hackli (sunrise) telefonuma Reis-i Eagles konusundan NDrive yüklemeyi denedim, fakat NDrive.sis i açtığımıda Yüklenemiyor Bu dahili bir bileşen hatasını alıyorum. Aynı hatayı pips.sis dosyasında da veriyor. Forumda aynı sorundan birçok arkadaş var fakat bir çözüm bulamadım.

Bilgisi olan varsa açıklama lütfen
  • bende 5800 var attığım her videoyu çalıştırmıyor mesela pitbull un klibi var mp4 formatında onu yürütüyor yine aynı formatta başka bir videoyu yürütmüyor fikri olan var mı?
  • Ramazanda tabi yüklmez(yükleme )
  • NomadCRY bende bu emeğine teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

Ramazanda tabi yüklmez(yükleme )

yok ramazan dan önce denemiştim zaten
  • merhaba arkadaşlar ben bundan 20 gün önce mobimessage yi yüklemiştim dün birden mesaj geldi hafiza dolu dedi ne yaptim programin içine giremedim mesajlari silip hafiza yi rahatlatmak için baktim olmuyor programi kaldirdim.bir daha yükleyeyim diye ovi internetine girdim link bulunamadi diyo googlede aramasinda yapiyorum yine çıkarmiyor programi ne yapmam gerekiyo tekrar programi yüklemem için çok güzeldi işime yariyodu gelen mesajlar hep oraya gidiyordu oraya da ulaşmak için kilit kodu koymuştum :)
  • arkadaşlar merhaba
    ben 5800 kullanıyorum. ekrenın kararması ve çizgiler çkması nedeniyle 3 kez servise gitti. Şu an serviste tamirden çıkmış almaya gidecem.
    size birkaç soru sormak istiyorum:
    1-Telefon kaçıncı servise gidişinde değişiyor yada almaya gittiğimde yeni mi verecekler?
    2-Para iadesi için neler yapmam lazım tüketici hakları mahkemesine nasıl başvurabilirim?
    3-Eğer telefon değişmemişse direk tüketici hakları mahkemesine götürebilir miyim?( servisten alıp hemen )

Lütfen yardım edin
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

bende 5800 var attığım her videoyu çalıştırmıyor mesela pitbull un klibi var mp4 formatında onu yürütüyor yine aynı formatta başka bir videoyu yürütmüyor fikri olan var mı?

tmam mp4 calıstıryo ama videoyu 5800 ın çözünürlüğüne uygun olarak mı atıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_koksal

arkadaşlar merhaba
    ben 5800 kullanıyorum. ekrenın kararması ve çizgiler çkması nedeniyle 3 kez servise gitti. Şu an serviste tamirden çıkmış almaya gidecem.
    size birkaç soru sormak istiyorum:
    1-Telefon kaçıncı servise gidişinde değişiyor yada almaya gittiğimde yeni mi verecekler?
    2-Para iadesi için neler yapmam lazım tüketici hakları mahkemesine nasıl başvurabilirim?
    3-Eğer telefon değişmemişse direk tüketici hakları mahkemesine götürebilir miyim?( servisten alıp hemen )

Lütfen yardım edin
    Şimdiden teşekkürler...

bildigim kadarıyla elektronik ürünlerde 3. kez aynı hatadan dolayı garantiye giderse yenisini isteme hakkınız oluyor, bunu öncelikle servise söyleyin eger degistirmezlerse tüketici haklarına basvurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 21 Ağustos 2011; 22:42:11 >

• 2.6.2 sunrise yüklü hala telefonumda. Spb shell yükleyip sildim geçenlerde. Ondan midir bilemiyorum. Hatsiz modda kullanmama rağmen durup dururken sarjı yüzde yirmilere onlara düşmeye başladı. Yurt dışında olduğumdan dolayı wirelessle çok uğraşıyorum sms olmadığı için fakat hiç bir sey yapmadığımda bile anormal şarj yemeye başladı. Problem olmayacak kullanmadıgimdan dolayı fakat çözümü nedir öğrenmek istiyorum. Tekrar flashlamam gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.