Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar suan telefona format atıyorum önerebılcegınız programları yazarmısınız çok uzun dökümanlar var zamanım az işe gidip geliyorum özellikle mp3 için arama motoru varmı veya entegre olurmu yada başka program var mıdır çok teşşekkurler ?
  • @ teknolabs

Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-İnternet . Burada Turkcell Wap falan var silin onları

@ furky06

Sorunuzun cevabı konuda var lütfen dikkatli okuyun! Total Video Converter'ın nesini beğenmediniz anlamadım en iyi çevirici programı budur. En son sürümünü denediğinizden emin misiniz? Memnun kalmamanız imkansız gibi birşey çünkü en iyisi bu. Ama hızlı ve basitlik için Format Factory. Ki bu konuda yazıyor zaten.

@ zelter

Zamanınız az ama ben bu konuyu hazırlamak için günlerimi verdim. Siz okumaya üşeniyorsunuz. Sorularınızın cevabı konuda var. Önerdiğimiz programların listesini de çıkarttık.

Ayrıca Müzikleri aramak için program istemenize gerek yok. Telefonun kendisinden müzik aratabiliyorsunuz. Müzik çalardan değil ama. Menü-İnternet-Arama. Burada Müzik dahil pek çok şeyi aratabilirsiniz.

• Sunrise_V2.6_RTL_3D_by_NomadCRY_CORE_UDA.rar dosyasını indiremiyorum başka bir siteye yükler misiniz? rapidde download görünmüyor, diğerinde çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Sunrise_V2.6_RTL_3D_by_NomadCRY_CORE_UDA.rar dosyasını indiremiyorum başka bir siteye yükler misiniz? rapidde download görünmüyor, diğerinde çok yavaş

Bunu asıl konuya yazabilirdiniz.Bu mesajın yeri burası değil.Niye buraya yazdınız anlamadım?Tekrar yükleme şansım yok.Yavaş da olsa indirebilirsiniz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Ağustos 2011; 18:35:08 >
  • ya bnm telefonda da rehbere girince sim kartındaki numaralar gösterlemez die bişi çıkıo.hattı çıkarıp taktımmı bişi olmuo sonra 1-2 gün geçinde aynı hatayı tekrarr verior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

ya bnm telefonda da rehbere girince sim kartındaki numaralar gösterlemez die bişi çıkıo.hattı çıkarıp taktımmı bişi olmuo sonra 1-2 gün geçinde aynı hatayı tekrarr verior.

Rehberinizi neden telefon hafızasına aktarmıyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

ya bnm telefonda da rehbere girince sim kartındaki numaralar gösterlemez die bişi çıkıo.hattı çıkarıp taktımmı bişi olmuo sonra 1-2 gün geçinde aynı hatayı tekrarr verior.

aktarmasına aktardım ama sinirimi bozuyo her girişte sim kart hafızası gösterilemiyecek die hata verio.virü
    s flen bulaşmış olabilirmi.
  • quote:

quote:

quote:

aktarmasına aktardım ama sinirimi bozuyo her girişte sim kart hafızası gösterilemiyecek die hata verio.virü
    s flen bulaşmış olabilirmi.

Olabilir. Çok saçma bir hata çünkü. Hard format atın bir de.

• İyi günler ben direk sorunlarımı paylaşayım sizinle:

1- Telefon kilitliyken yandaki kilit parçasını aşağı kaydırınca alttaki yeşil-beyaz-kırmızı ışıklar hızlıca yanıp sönüyor. İkinci defa deneyişte telefon açılıyor. Düzeltilebilir mi ?

2- Mesaj yazarken ekranda pembe minik bir şey çıkıyor ekrana tekrar dokunduğunuzda kayboluyor. Düzeltilebilir mi ?

3- qwerty klavyede mesaj yazarken herhangi bir tuşa basınca örneğin g ye basıyorum g ye bastığım an g nin olduğu yer siyah oluyor bir daha dokununca tekrar geri geliyor. Düzeltilebilir mi ?

Ayrıca en son sürüm v52 yüklüdür telefonumda güncellemelik bir şey yok.

Neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  • benim de bir sorum olacak. mesaj yazarken sondaki harfleri siliyor daha önce böyle bisey yoktu ne yaptim da oldu bilmiyorum v52 kullaniyorum simdi sunrise cfw yükledim ayni sorun devam ediyor nasil düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

İyi günler ben direk sorunlarımı paylaşayım sizinle:

1- Telefon kilitliyken yandaki kilit parçasını aşağı kaydırınca alttaki yeşil-beyaz-kırmızı ışıklar hızlıca yanıp sönüyor. İkinci defa deneyişte telefon açılıyor. Düzeltilebilir mi ?

2- Mesaj yazarken ekranda pembe minik bir şey çıkıyor ekrana tekrar dokunduğunuzda kayboluyor. Düzeltilebilir mi ?

3- qwerty klavyede mesaj yazarken herhangi bir tuşa basınca örneğin g ye basıyorum g ye bastığım an g nin olduğu yer siyah oluyor bir daha dokununca tekrar geri geliyor. Düzeltilebilir mi ?

Bu sorularinizi ana basliga da sormussunuz orada cevapladim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_1750

benim de bir sorum olacak. mesaj yazarken sondaki harfleri siliyor daha önce böyle bisey yoktu ne yaptim da oldu bilmiyorum v52 kullaniyorum simdi sunrise cfw yükledim ayni sorun devam ediyor nasil düzeltebilirim ?

Demek istediginizi anlamadim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

İyi günler ben direk sorunlarımı paylaşayım sizinle:

Bu sorularinizi ana basliga da sormussunuz orada cevapladim

Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

benim de bir sorum olacak. mesaj yazarken sondaki harfleri siliyor daha önce böyle bisey yoktu ne yaptim da oldu bilmiyorum v52 kullaniyorum simdi sunrise cfw yükledim ayni sorun devam ediyor nasil düzeltebilirim ?

söyle mesaj yazarken sondaki karakteri siliyor. örn: "geliyorum" yazcagim yazdiktan sonra "geliyoru" oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

söyle mesaj yazarken sondaki karakteri siliyor. örn: "geliyorum" yazcagim yazdiktan sonra "geliyoru" oluyor.

Ekran kalibrasyonu bozuk olabilir.Ya da gerçekten siz fark etmeden dokunuyorsunuz oraya.Ekran kalibrasyonunu ayarlayın büyük ihtimal düzelecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kalibrasyonu bozuk olabilir.Ya da gerçekten siz fark etmeden dokunuyorsunuz oraya.Ekran kalibrasyonunu ayarlayın büyük ihtimal düzelecektir.

hayir olmadi :(

• satın şu telefondan bi nane olmaz artık. 300 lira ediyor 2.el de 400 liraya adam gibi bir android telefon alın bakın keyfinize. netekim ben öyle yaptım. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

satın şu telefondan bi nane olmaz artık. 300 lira ediyor 2.el de 400 liraya adam gibi bir android telefon alın bakın keyfinize. netekim ben öyle yaptım. saygılar.

Bu yazdığınız seyin konuyla ne ilgisi var. Yazdıklarınızın yeri burası değil. Ve bu telefonu severek kullanan hala pek çok kisi var. Gelip te buraya boş mesajlar yazmayın.
  • Sayin Nomad;

Konu herseyden once muhtesem otesi...

Ancak kafama takilan sudur ki, "hack fw i istediginizde nsu ile orjinal nokia 5800 fw ine donusturebilirsiniz" demissiniz...

Bunun nasil yapilacagini ayrintili anlatan bir lin kvar mi yok ise nasil yapilacagi konusunda yardiminiz mumkun mu?

Cok ama cok tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 15 Ağustos 2011; 3:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilalpman

Sayin Nomad;

Konu herseyden once muhtesem otesi...

Ancak kafama takilan sudur ki, "hack fw i istediginizde nsu ile orjinal nokia 5800 fw ine donusturebilirsiniz" demissiniz...

Bunun nasil yapilacagini ayrintili anlatan bir lin kvar mi yok ise nasil yapilacagi konusunda yardiminiz mumkun mu?

Cok ama cok tesekkurler...

Hocam umarım yanlış anlamazsınız ama nick'imin yanlış yazılmasını sevmiyorum. Dikkat ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hack'li bir FW kurduktan sonra orijinal yazılıma dönmek istediğinizde internetten orijinal dosyaları indirmeniz gerekiyor. Dosya exe halinde olacaktır büyük ihtimal. Daha sonra hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde aynen orijinal yazılımı kuracaksınız. Konunun o bölümünde bir hata olmuş. NSU ile orijinal yazılıma donulemez o eskidendi ama artık o yol işlemiyor. Hack'li CFW'yi kurduğunuz şekilde JAF ile flash'layacaksiniz. Konunun o bölümünü en yakın zamanda duzeltecegim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.