Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzRocK

Slide Unlock programında diyelim yandan tuş kilidine aldık sonra NomadCry abimizin anlattığı gibi beyaz tuşa basınca ekran açılıp karşımıza Slide unlock programımı çıkıyor? Yoksa tuş kilidini kapadıktan sonra yandan tekrar açınca mı o program karşımıza çıkıyor?

kırmıyla yeşilin ortasındaki beyaz tuşa basınca çıkıo ''slide to unlock'' ekranı
  • Ya arkadaşlar internetten video izlemeyi sağlıyan program varmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

quote:

Slide Unlock programında diyelim yandan tuş kilidine aldık sonra NomadCry abimizin anlattığı gibi beyaz tuşa basınca ekran açılıp karşımıza Slide unlock programımı çıkıyor? Yoksa tuş kilidini kapadıktan sonra yandan tekrar açınca mı o program karşımıza çıkıyor?

kırmıyla yeşilin ortasındaki beyaz tuşa basınca çıkıo ''slide to unlock'' ekranı

quote:

Ya arkadaşlar internetten video izlemeyi sağlıyan program varmı.?

Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim... İnternetten video için Skyfire var İnternet tarayıcısı hem de flash içeren videoları açıyor bildiğim kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 11 Haziran 2011; 7:58:05 >

• Arkadaşlar, 5800 ile kulaklık ile görüşme yapamıyorum. Telefon yeni ve garantili.
    Kablolu ve bt kulaklık ile çok net müzik dinleniyor, ancak, ekranda "kulaklık takılı" işareti çıkmasına rağmen, görüşme yapılamıyor.
    Yaklaşık 6 yıldır, 6600'dan başlayarak çok değişik symbian telefonlara sahip oldum ve kullandım, ancak bu sorunu çözemedim.
    Kulaklık ayarları doğru yapılandırılmış gibi gözüküyor.
    Bir fikri olan var mı?
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih4423

Mrb İyi Günler Ben Birşey Sormak İstiyorum Bu x3 de Mesaj lar Diyalog Haline geliyor ya 5800 Da varmıı...!

Var.Conversations ( Sohbetler ) adlı programı yükleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

Arkadaşlar bi sorum olcak. 5800 telefonumda dünden beri bi sorun var telefonu ilk açarken ya da internet ağı ararken telefonda birden ince renkli çizgiler beliriyor telefon kapanıp tekrar açılıyor bu neden olabilir, çözümü varmıdır acaba. ben bu telefonu yeni aldım pek bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Klasik 5800 sorunu.Hafıza kartınızdan kaynaklanıyor veya kurduğunuz herhangi bir programdan kaynaklanıyor.H. kartına format atın sonra telefona format atın

quote:

merhaba benim 5800 ın müzik kütüphanesinde sağ alt köşede gizle yazıo onu nasıl çıkışa çevirebilrim.Güncellemeden olabilirdie baktım ondanda deil.Yardımlarınızı bekliorum.

Çevrilemez.

quote:

aynı telefon ark. dada var ama onda çıkış yazıo valla sinir oldum.Oda bilmio nasıl oldugunu.

5800'ların yeni sürümlerinin hepsinde Gizle yazar.Arkadaşınızdaki çok eski bir yazılım versiyonu

quote:

İki şekilde de oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kego

Arkadaşlar selamlar,

Bir süreliğine babamın 5800'ünü kullanacağım. Önceki telefonum E72 idi, yine iş öncelikli olarak kullanmaya devam edeceğim 5800'ü... Bazı sorularım olacak, geriye doğru şöyle bir taradım ama çok detaylı okuma şansım olmadı akşama yola çıkacağımiçin...

1) Öncelikle ilk dikkatimi çeken ana ekranda sadece 1 mail ekranı var. Benim sürekli kullandığım iki maili E72'de olduğu gibi aynı anda göremiyorum ve telefon mail bildirimi gelse de ana ekranda görülmediği için kaynayabiliyor. İki (veya daha fazla) maili ev ekranında görebiliyor muyuz?

2) Bildirim ışıklarını anlamadım. Yine E72'den örnekle normalde uzunca yanıp söner ama cevapsız çağrı/mesaj/mail gelince flash şeklinde yanmaya başlar ve siz de ahanda cevapsız bişi var diye anlarsınız. Bunda da ayarlar aynı şekilde ama öyle uyarıcı şekilde çalışmıyor sanki?

3) Alarm snooze olayı. Diyelim ki bir alarm çaldı ve siz o sırada uzaktasınız farketmediniz. Alarm kaçırdığınızı belirten bir uyarı oluyor mu?

Şimdiden çok teşekkürler,

1- C6 yazılımı ( mesela Sunrise by NomadCRY ) yüklerseniz olur
    2- Aynı şekilde aynı özellik 5800'da var.Ayarlar-Telefon-Bildirim ışıklarında.
    3- Ekranda sağ üstte küçük alarm simgesi duruyorsa kaçırdınız demektir

quote:

Yok.Belli birkaç site var onun dışında izleyemezsiniz.

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim... İnternetten video için Skyfire var İnternet tarayıcısı hem de flash içeren videoları açıyor bildiğim kadarıyla...

Skyfire Türkiye'de kullanılamıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Arkadaşlar, 5800 ile kulaklık ile görüşme yapamıyorum. Telefon yeni ve garantili.
    Kablolu ve bt kulaklık ile çok net müzik dinleniyor, ancak, ekranda "kulaklık takılı" işareti çıkmasına rağmen, görüşme yapılamıyor.
    Yaklaşık 6 yıldır, 6600'dan başlayarak çok değişik symbian telefonlara sahip oldum ve kullandım, ancak bu sorunu çözemedim.
    Kulaklık ayarları doğru yapılandırılmış gibi gözüküyor.
    Bir fikri olan var mı?

Herhangi bir ayar yapmadan kulaklığı taktığınızda aktif olması gerekir.Çok ilginç ve ilk defa duyup şaşırdığım bir durum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Haziran 2011; 17:55:55 >

• nomadCRY yine döktürmüşsün. Formundan hiç eksilme yok :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

nomadCRY yine döktürmüşsün. Formundan hiç eksilme yok :)))

• opera mini de bugün şu sorun başladı
    Sayfalardaki resimler kayıyor yarısı sola geçiyor ne yapmam lazım
  • 5800 Dosya yöneticisinde müzik çalarken seçenekler dediğimizde geri atıyor düzenleme modu varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

5800 Dosya yöneticisinde müzik çalarken seçenekler dediğimizde geri atıyor düzenleme modu varmı ?

GALİBA bu sorun ilk sayfadaki Müzik çalar güncellemesiyle düzeliyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

opera mini de bugün şu sorun başladı
    Sayfalardaki resimler kayıyor yarısı sola geçiyor ne yapmam lazım

Programı silip tekrar yükleyin isterseniz

quote:

5800 Dosya yöneticisinde müzik çalarken seçenekler dediğimizde geri atıyor düzenleme modu varmı ?

O ne ya kesin bir mod ekledin bozdun CFW'yi. Dikkat et modlarken.Orijinal yazılımda bu sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

O ne ya kesin bir mod ekledin bozdun CFW'yi. Dikkat et modlarken.Orijinal yazılımda bu sorun yok

yok orjinal yazlım değil Trailblazer yükledim değiştirdiklerim aşağıda yazılı
    Renkli iconlu media bar ekledim
    zil seslerini sildim
    efektleri değiştirdim
    yazı efektini değiştirdim
    BLUETOOTH adını değiştirdim
    tercih adını değiştirdim
    gizli klasör ismi değiştirdim
    ekran dönüş hızı artırma modu attım

ama side kardeşmizin modlamış hali ile ve bu değişikliklerimden sonra sadece dosya yöneticisinden müzik çalarken seçenekler dediğimde geri atıyo başka herhangi bir sıkıntısı yok ama bunlara ek olarak

version bilgilerini değiştirip (bunla alakalı olacağını sanmıyorum) C5 tuş kilidi dosyaları attığımda müzik çalar desteklenmeyen özellik diye hata verip hiç çalışmıyor :D

• Merhaba arkadaşlar, bir gün önce bir 5800 sahibide ben oldum :D. Fakat bir oyun yüklemek istediğimde, "jad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor" diye sorun alıyorum. Hepsinde değil fakat bir kaç kere rastladım bu soruna. 5800'le uyumlu olduğunu bildiğim bir oyundu halbuki...

Diğer bir sorunum, güncellemeler konusunda v52 sanırım benim telefon. Güncellemek işe yarıyor mu? Nası yapabilirim. Ya da forumda bulunan bir FW'yi yüklememi önerir misiniz? Baloncuk şeklinde mesaj istemiyorum, kilit ekranında herhangi bir değişiklik olmasına gerek yok, yeni FW'lerde bu özellikleri kapatabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Merhaba arkadaşlar, bir gün önce bir 5800 sahibide ben oldum :D. Fakat bir oyun yüklemek istediğimde, "jad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor" diye sorun alıyorum. Hepsinde değil fakat bir kaç kere rastladım bu soruna. 5800'le uyumlu olduğunu bildiğim bir oyundu halbuki...

Diğer bir sorunum, güncellemeler konusunda v52 sanırım benim telefon. Güncellemek işe yarıyor mu? Nası yapabilirim. Ya da forumda bulunan bir FW'yi yüklememi önerir misiniz? Baloncuk şeklinde mesaj istemiyorum, kilit ekranında herhangi bir değişiklik olmasına gerek yok, yeni FW'lerde bu özellikleri kapatabilir miyiz?

Demek ki uyumlu değilmiş arkadaşım o mesajı veriyorsa uyumlu değil demektir.

Güncelleme tabi ki işine yarayacak.Bu nasıl soru şimdi? Forumdaki bir CFW'yi tabiki yüklemelisin.Şu anda forumdaki en iyi CFW bariz olarak Sunrise tabiki. Baloncuk şeklinde mesaj şart değil arkadaşım ister baloncuk şeklinde ister normal şekilde görüntüleyebilirsin mesajlarını.

Orijinal yazılımda kilit ekranı yok ki.Kilit ekranının değişmesine gerek yok derken neyi kastettin anlamadım.İster yandaki sürgüyle ister tuş kildi ekranıyla açabilirsin kilidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Merhaba arkadaşlar, bir gün önce bir 5800 sahibide ben oldum :D. Fakat bir oyun yüklemek istediğimde, "jad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor" diye sorun alıyorum. Hepsinde değil fakat bir kaç kere rastladım bu soruna. 5800'le uyumlu olduğunu bildiğim bir oyundu halbuki...

Demek ki uyumlu değilmiş arkadaşım o mesajı veriyorsa uyumlu değil demektir.

Güncelleme tabi ki işine yarayacak.Bu nasıl soru şimdi? Forumdaki bir CFW'yi tabiki yüklemelisin.Şu anda forumdaki en iyi CFW bariz olarak Sunrise tabiki. Baloncuk şeklinde mesaj şart değil arkadaşım ister baloncuk şeklinde ister normal şekilde görüntüleyebilirsin mesajlarını.

Orijinal yazılımda kilit ekranı yok ki.Kilit ekranının değişmesine gerek yok derken neyi kastettin anlamadım.İster yandaki sürgüyle ister tuş kildi ekranıyla açabilirsin kilidi.

Teşekkürler, şimdi Sunrise'yi yüklemeye çalışacağım. Kilit ekranı dediğim bir arkadaşımda iPhone'un kilit ekranı vardı, bilemiyorum CFW'den mi temadan mı fakat bana itici gelmişti. Her neyse, eğer sürgüylede açılabiliyorsa benim için problem yok.

• ovi mağzaya giremiyorum neden acaba çözümü nedir çalışmanıza bayıldım resmen süper olmuş birde bunun yeni sürümünü çıkaracakmısınız çıkaracaksanız ne zmn
  • selamlar arkadaslar,
    Kız arkadaşıma nokia 5800 telefon aldık. hattından bir aylık internet abonesi oldu. O telefonda internetten bende evde pc den görüntülü olarak konuşmak istiyoruz.
    skype denedik, ne yaparsak yapalım sadece ses geliyor.
    fring denedik onunda son sürümünü indirmesine rağmen hala fring-msn görüşmesinde eski sürüm falan diyor...

Varmı bu durumu çözebilen arkadaş ???

Yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler...
  • 5800 xm icin v60 surumu duyurulmus.

Nokia C6-00 ve Nokia 5230 için güncelleme bugünden itibaren yayınlanmaya başladı. Diğer telefonlar için önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak: Updates to Symbian 3.2 and 5.0 | Nokia Conversations - The official Nokia Blog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester07 -- 30 Haziran 2011; 0:48:20 >
  • bir şey merak ettim. şu ekrandan kaydırmalı tuş kilidi için illki telefonu sunrise mi yapmak lazım yoksa v52 orjinal yazılıma dokunmadan da sanki progrm kurar gibi ilgili tuş kilidini kullanabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.