Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzRocK

Arkadaşlar bu menülerde falan 2 tıkla giriyor ya onu kapatıp tek dokunuşla girmenin yolu var mı??? Çok uyuz ediyor beni ha açıldı ha açılcak diyorum bi bakıyorum bi kere daha tık yapmamı istiyor...

Benim soru arada kaynadı yav...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu menülerde falan 2 tıkla giriyor ya onu kapatıp tek dokunuşla girmenin yolu var mı??? Çok uyuz ediyor beni ha açıldı ha açılcak diyorum bi bakıyorum bi kere daha tık yapmamı istiyor...

malesef yok.
  • s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v52 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor diğer 5800 lara göre daha az titriyor bazen algılamıyor basınca. bide bazen dokunmatik titreşimi seviye 3 e alında 2 gibi titriyor. müzik çalara hiç şarkı olmamasına rağmen geç giriyor neden olabilir.
  • Hart format at..
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

malesef yok.

• harika olmus ellerinize saglik
  • S.a arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.
    Bende 5800 var telefon şarjı full olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor. Telefonu bir iki kere yere düşürdüm ondan mı ? Yoksa başka bir sorun mu var ? Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
  • hocam garanti varsa yetkil iservise göster sakın telefonuclara varme yetkili genpateeck kvk falan olsun
  • herşeyi güzel de ; kulaklıktan ses çok az geliyor . kulaklık kablosunun üzerindeki iki tuşlu olan kısmın birine basınca ses artıyor , ama ; bırakınca tuşu ses çok az çıkıyor . telefonda da ses sonuna kadar açık . neden olur bu sorun ?
  • Arkadaşlar Herkes N8 Telefonunun Aktivasyonunu Yaptımı,Nokiadan Görüştüğüm Bir Yetkili Bu Aktivasyonun Kesinlikle Yapılması Gerektiğini İletti.

Cihazının Web Browserindenwww.ovitr.com Gir

Kullanıcı Kodu Kısmına 17732 Gir

Açılan Sayfada Kişisel Bilgilerini Gir

Ad:

Cep No:

Aşağıdaki Butonları İşaretle

ovi kullanıcı ismini yazmayı unutma

Ve KAYDET Butonuna Tıklaa

BUKADARR BASİTT

• Mrb İyi Günler Ben Birşey Sormak İstiyorum Bu x3 de Mesaj lar Diyalog Haline geliyor ya 5800 Da varmıı...!
  • orjinal FW sinde yok ama telefona sunrise ve benzeri FW ler attırırsanız konuşmalar 5800 ada geliyor
  • 5800 ım 2. kez bozulmuş durumda ve gıderek nefret etmeye başlıyorum
  • Arkadaşlar bi sorum olcak. 5800 telefonumda dünden beri bi sorun var telefonu ilk açarken ya da internet ağı ararken telefonda birden ince renkli çizgiler beliriyor telefon kapanıp tekrar açılıyor bu neden olabilir, çözümü varmıdır acaba. ben bu telefonu yeni aldım pek bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba benim 5800 ın müzik kütüphanesinde sağ alt köşede gizle yazıo onu nasıl çıkışa çevirebilrim.Güncellemeden olabilirdie baktım ondanda deil.Yardımlarınızı bekliorum.
  • Çevirilmiyor maalesef, Müzik çaları kapatmak için Seçenekler > Çıkış ya da beyaz tuşa uzun basarak ordaki seçeneklerden kapatabilirsiniz
  • arkadaşlar belki geç ama ben bu telefondan almak istiyorum... Buraya yazıyorum çünkü konu açsam aptallık saçmalık vb. dedikleri için o tiplere bir şey demiyorum... baya telefon geçti aklımdan en ilk bunu düşündüm, hatta bazen kötülediğim oldu 5800'ı ama dönüp dolaşıp geri döndüm... Kendini sevdiriyor yav!

Bump: milletin al dediği daha iyi ama donanım olarak... Bir kere ben medya olarak kullanacağım... Net içinde Opera kurarım olur biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 3 Haziran 2011; 17:44:33 >

• aynı telefon ark. dada var ama onda çıkış yazıo valla sinir oldum.Oda bilmio nasıl oldugunu.
  • Slide Unlock programında diyelim yandan tuş kilidine aldık sonra NomadCry abimizin anlattığı gibi beyaz tuşa basınca ekran açılıp karşımıza Slide unlock programımı çıkıyor? Yoksa tuş kilidini kapadıktan sonra yandan tekrar açınca mı o program karşımıza çıkıyor?
  • Arkadaşlar selamlar,

Bir süreliğine babamın 5800'ünü kullanacağım. Önceki telefonum E72 idi, yine iş öncelikli olarak kullanmaya devam edeceğim 5800'ü... Bazı sorularım olacak, geriye doğru şöyle bir taradım ama çok detaylı okuma şansım olmadı akşama yola çıkacağımiçin...

1) Öncelikle ilk dikkatimi çeken ana ekranda sadece 1 mail ekranı var. Benim sürekli kullandığım iki maili E72'de olduğu gibi aynı anda göremiyorum ve telefon mail bildirimi gelse de ana ekranda görülmediği için kaynayabiliyor. İki (veya daha fazla) maili ev ekranında görebiliyor muyuz?

2) Bildirim ışıklarını anlamadım. Yine E72'den örnekle normalde uzunca yanıp söner ama cevapsız çağrı/mesaj/mail gelince flash şeklinde yanmaya başlar ve siz de ahanda cevapsız bişi var diye anlarsınız. Bunda da ayarlar aynı şekilde ama öyle uyarıcı şekilde çalışmıyor sanki?

3) Alarm snooze olayı. Diyelim ki bir alarm çaldı ve siz o sırada uzaktasınız farketmediniz. Alarm kaçırdığınızı belirten bir uyarı oluyor mu?

Şimdiden çok teşekkürler,

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.