Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim de 5800 telefonum var ve bu sabah telefonun şarjı tamamen bitti.Sonra şarja taktım ve açmayı denedim, ne şarj dolum göstergesi var ne de telefon açılıyor.

Hafıza kartını çıkart, bataryayı sök tak ve 1-2 saat şarjda kalsın sonra dolar gibi şeyler dendi, hepsini denedim fakat hala durum aynı.

Lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor.

Not: telefon henüz 4 aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosisukka
    Merhaba arkadaşlar, benim de 5800 telefonum var ve bu sabah telefonun şarjı tamamen bitti.Sonra şarja taktım ve açmayı denedim, ne şarj dolum göstergesi var ne de telefon açılıyor.

Hafıza kartını çıkart, bataryayı sök tak ve 1-2 saat şarjda kalsın sonra dolar gibi şeyler dendi, hepsini denedim fakat hala durum aynı.

Lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor.

Not: telefon henüz 4 aylık.

ya pili değiştir ya da servise götür
  • merhaba arkadaşlar benim telefonumun ön taraftaki çerçevesi biraz çizildi bide kalem yeri deforme oldu kalem çıkıp duruyo ganrantiye versem kapakları değiştirirler mi hiç deneyen bilen var mı telefondaki çizikler garanriye giriyor mu bide video izlerken birden ekran karan kararıp çizgiler çıkıyo 2saniye sonrada tel kendini resetliyor bu neden oluyor bunun sebebi nedir garantilik bir sorun mu son sorum garanti telefonun yenisini hangi hatalarda veriyor cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
  • arkadaslar telefonumda soyle bir sorun olustu son gunlerde. mesajlar gelmiyor.telefonu kapatib aciyorum ondan sonra geliyor.sebebi ne ola bilir acaba?yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten.tesekkurler
  • Merhaba, arkadaşlar 5800 ile kablosuz ağdan internete giremiyorum. eve kablosuz modem kurdum, 5800 ile kablosuz ağa bi türlü bağlanamadım, ağı görüyor, ağ adı ve şifre doğru olduğu halde 'WLAN Ağı bulunamadı' diyor. sebebi nedir? Teşekkürler..
  • Konu şahane, Tebrikler
  • Sorunlarımı liste halinde yapayım yardımcı olun lütfen.

1.Mesaj ayarlarından kullanılan hafızayı memory kart yapmıştım. Ama ara da sırada hafıza karta ulaşılamıyor telefon hafızasına geçti diyor.
    2.Konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlıyı ve konumlama sunucusunu kapattıgım halde konturum gidiyor. Bunun çözümü neydi ?
    3.Telefonum kendi kendine wifiye bağlanıyor wifi cekmeyen bir yere gittigimde vodafone ile bağlantı gerektigini söylüyor bu neden kaynaklanıyor? Açık uygulamalarda hiç bir şey olmadıgı halde..
  • Sa arkadaşlar bişey hakkında bilgi almak istiyorum benim 5800m 12 nisan salı günü okulda alaturka tuvalete düştü ama düşerken bataryası cıktı bataryayla arka kapağı yakaladım telefon aşağıda dirsekte kalmış dirseği söktük telefonu çıkardım pislenmişti havluyla falan kuruladım temizledim sonra eve götürdüm evde kolonyayla temizledm pirinç dolu kavanozda kaloriferin altına koydum 3 gündür orda sizce şimdi açmalımıyım ? arkadaşlar batqaryasız düştüğü için birşey olmaz diyolar hani kısadevre fln misali daha bugune kadar bataryasını takmadım böyle bi durumla karşılaşmış veya bilgi sahibi olan biri birşey söyleyebilirse çok makbule geçer.. şimdiden teşekkürler
  • Sorun olmaz ben bi kaç kere düşürdüm suyun içine ama 5800 degildi tabi. iyice kuruttuktan sonra hic bir sey olmaz. Bataryası cıkmış olması büyük mucize en azından kısa devre falan olmamıstır acele etmene gerek yok kurusun iyice nemli kalır falan nolur nolmaz.
  • @knidos öncelikle çok teşekkürler arka kapak yalama olmuştu allahtan bataryayla beraber bi anda çıktı bende bir iki gün daha beklesin diyorum inşallah bi problem çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulcityboy

@knidos öncelikle çok teşekkürler arka kapak yalama olmuştu allahtan bataryayla beraber bi anda çıktı bende bir iki gün daha beklesin diyorum inşallah bi problem çıkmaz

Denedikten sonra olumlu yada olumsuz yazmayı unutma sakın buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulcityboy
    Sa arkadaşlar bişey hakkında bilgi almak istiyorum benim 5800m 12 nisan salı günü okulda alaturka tuvalete düştü ama düşerken bataryası cıktı bataryayla arka kapağı yakaladım telefon aşağıda dirsekte kalmış dirseği söktük telefonu çıkardım pislenmişti havluyla falan kuruladım temizledim sonra eve götürdüm evde kolonyayla temizledm pirinç dolu kavanozda kaloriferin altına koydum 3 gündür orda sizce şimdi açmalımıyım ? arkadaşlar batqaryasız düştüğü için birşey olmaz diyolar hani kısadevre fln misali daha bugune kadar bataryasını takmadım böyle bi durumla karşılaşmış veya bilgi sahibi olan biri birşey söyleyebilirse çok makbule geçer.. şimdiden teşekkürler

Yanlış anlaşılmasın o wc nasıl düştü yaw???

• çift mod ve gsm arasi geçişi tek tıklamayla yapabilir miyiz? Program felan var mi bunun için
  • telfnu modem olrak kullanblyomuyuz?
  • çok güzel ve yarayıcı bigiler var teşekkürler
  • arkadaşlar eşim daha öncede kullandığı 5800!a tel. kilidi koymuş. bir süredir kullanmıyorduk telefonu. şimdi kilit kodunu hatırlamıyoruz ne yapabiliriz?
  • Merhaba,

5800 telefonum garantiye gitti. Geldiğinde yazılımı güncelledik dediler. Şuan çağrı geldiğinde veya arama yaptığımda otomatik olarak tuş kilidi devreye giriyor ve telefonu rahat kullanamıyorum. Ayarlardan aradım fakat bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaratilki

arkadaşlar eşim daha öncede kullandığı 5800!a tel. kilidi koymuş. bir süredir kullanmıyorduk telefonu. şimdi kilit kodunu hatırlamıyoruz ne yapabiliriz?

http://nfader.z-host.ru/

bu siteye telefonun ımei kodu (seri nosu) nu gir sana vereceği güvenlik kodunu bi dene

olmazsa telefonun kapalıyken hard format (kırmızı+yeşil+kamera+açmatuşu) at, bu işe yarayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

telfnu modem olrak kullanblyomuyuz?

evet, nokia suite yazılımını yükledikten sonra rahatlıkla kullanabilirsin fakat çok şarj yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: fkaratilki

arkadaşlar eşim daha öncede kullandığı 5800!a tel. kilidi koymuş. bir süredir kullanmıyorduk telefonu. şimdi kilit kodunu hatırlamıyoruz ne yapabiliriz?

http://nfader.z-host.ru/

bu siteye telefonun ımei kodu (seri nosu) nu gir sana vereceği güvenlik kodunu bi dene

olmazsa telefonun kapalıyken hard format (kırmızı+yeşil+kamera+açmatuşu) at, bu işe yarayacaktır

yardımın için çok teşekkür ederim ama ikiside işe yaramadı. format için bu tuşlara bastım tel. dili ingilizce oldu fakat hala kod istiyor. site adresinide denedim ama verdiği kodu kabul etmiyor telefon

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.