Arkadaşlar telefon ekranı kafayı yedi ya tuş klidi kapanıp acıldıında renkler birbirine giriyor bazen.böyle yatay çizgiler şeklinde hiçbirşey anlasılmıyor.tuş klidini ac kapa yapyorm defalarca bazen düzelyor hemen bazen ugrastırıyor.ne yapmam lazım.daha bugun yazılım güncellemesi yaptım delirmek üzereyim
bilen yok mu ?
hocam gercekten elıne sağlık
Bende 5800 var. Az önce pc ye depolama seçenegiyle baglamıstım. Çektiğim bi fotoyu pc ye attım. Sonra yarm saat kadar bişey yapmadım ama bağlı kaldı. Sonra baktıgımda kapanmıstı. Açmaya çalıştım açılmadı. HardFormat denedim ondada açılmadı. Şarja taktm sonuç sıfır. Durduk yere noldu anlamadım..
Yardım ederseniz sevinirim..
Bu telefonda pusula programı çalışıyormu çalışıyorsa nereden bulabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: speciaa
Bende 5800 var. Az önce pc ye depolama seçenegiyle baglamıstım. Çektiğim bi fotoyu pc ye attım. Sonra yarm saat kadar bişey yapmadım ama bağlı kaldı. Sonra baktıgımda kapanmıstı. Açmaya çalıştım açılmadı. HardFormat denedim ondada açılmadı. Şarja taktm sonuç sıfır. Durduk yere noldu anlamadım..
Allah allah. Hafıza kartını çıkartıp dene bı de hocam ama pek işe yaramaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: dtlevent
Yok çalışmıyor malesef bendeki
quote:
Orijinalden alıntı: sadecefatih
quote:
Orijinalden alıntı: speciaa
Allah allah. Hafıza kartını çıkartıp dene bı de hocam ama pek işe yaramaz sanırım
Pusula programı çalışıyor tabi paran varsa arada bi de parasız çalışıyo oda verimli olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheDodO
quote:
Orijinalden alıntı: TheDodO
Arkadaşlar telefon ekranı kafayı yedi ya tuş klidi kapanıp acıldıında renkler birbirine giriyor bazen.böyle yatay çizgiler şeklinde hiçbirşey anlasılmıyor.tuş klidini ac kapa yapyorm defalarca bazen düzelyor hemen bazen ugrastırıyor.ne yapmam lazım.daha bugun yazılım güncellemesi yaptım delirmek üzereyim
bilen yok mu ?
O renkli çizgiler dediğin telefon kendini resetliyor aynı olay donmada yada başka bişeyde bende de oluyor ama sonra tekrar düzelmesi lazım ama bi fabrika ayarı atmanda yarar var olmuyorsa garantiye götür
quote:
Orijinalden alıntı: darkboyy
quote:
quote:
Pusula programı çalışıyor tabi paran varsa arada bi de parasız çalışıyo oda verimli olmuyor
O konuyu çözeriz. nereden bulabilirim ?
Ben hiç çalıştıramadım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkboyy
quote:
quote:
O konuyu çözeriz. nereden bulabilirim ?
telefonunda para var mı peki?
selam arkadaşlar. 5800 için hem face hemde msn sohbet içeriğine sahip program var mı acaba. ayrı ayrı olanlarına denk geldim ama ikisini içinde barındıran bir program lazım idi bana.
Arkadaşlar bundan yaklaşık 3-4 ay önce telefonuma müzik yükledim, ancak müzikleri çalma listesine ekleyemedim, internette birkaç gezinti yaptım ve birisinin tavsiyelerine uydum ve privete adlı klasörün içerisinden birkaç dat vs dosyası sildim. Şuan müzik kütüphanesini yenilemek istediğimde yenileniyor, 0 dosya eklendi diye bir ileti geliyor. ancak saatlerce beklememe rağmen sorun bir türlü çözülmedi. Müzik playeri arama:İnternet ve İçeriğim bölümünden, müziklerimi arayarak sorunsuzca dinleyebiliyorum. Direk müzik player kullanarak müzik dinlemek için ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ben sorununuzu anlayamadım. mp3 çalarınız çalışmıyor mu demek istiyorsunuz yani. ya da çalışıyor da içinde hiç müzik dosyası gözükmüyor mu demek istiyorsunuz...
evimde wireless var. 5800dan laptoptaki paylaşılan dosyalara bakmam mümkün mü
quote:
Orijinalden alıntı: bitanesi77
Arkadaşlar bundan yaklaşık 3-4 ay önce telefonuma müzik yükledim, ancak müzikleri çalma listesine ekleyemedim, internette birkaç gezinti yaptım ve birisinin tavsiyelerine uydum ve privete adlı klasörün içerisinden birkaç dat vs dosyası sildim. Şuan müzik kütüphanesini yenilemek istediğimde yenileniyor, 0 dosya eklendi diye bir ileti geliyor. ancak saatlerce beklememe rağmen sorun bir türlü çözülmedi. Müzik playeri arama:İnternet ve İçeriğim bölümünden, müziklerimi arayarak sorunsuzca dinleyebiliyorum. Direk müzik player kullanarak müzik dinlemek için ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
format atıcaksınız bende vardı o ve hard format yaparak kurtuldum nasık format atılır dersen google 5800 hard format yaz bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: EknCn
Sanırsam konuyla ilgilenen yok.
Bakın ben 37 yaşındayım liseli asosyaller gibi 24 saat DH'de dolaşmıyorum işim gücüm ailem çocuklarım var. Her zaman foruma giremiyorum. Ben asla hiçbir soruyu cevapsız bırakmam. Sorularınıza cevap gelmiyorsa elbet bir nedeni vardır.
Bayram dolayısıyla tatildeydim konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın. Tüm sorulara yarın cevap vereceğim.
Ayrıca konuyla ilgilenen yok demek hoş olmayan bir ithamdır. Bu forumda açıkça söylüyorum açtığı konularla ve yazdığı mesajlarla benim kadar ilgilenen pek üye yok. Beni tanıyanlar biliyor zaten. Sorularınıza cevap vereceğim.
Yanlış anlamayın. Sadece bazı linkler kırılmış onları belirtmek istedim.
benim bir sorunum var. Facebooktan HQ videoları indiriyorum telefona bazılarını sorunsuz acıyor bazılarında '' Ses klibi veya video klibi yürütülemiyor.Kısmen oynatma deneniyor. '' diye bir sey cıkıyor sonrasnda videonun sadece sesi duyuluyor ama görüntü yok.?? Ve su netten video izleme sorunu tabi. youtubetan izliyorum ama diger siteleride acsa cok iyi olur flash lite 3.1 var. Flashlite 4 te arastırdıgım kadarıyla 5800 a uyarlanamıyormuş. Bununda bir yolu yokmu ?