Orijinalden alıntı: ra hmetli Cins: Oyun S60v5 Tür : Aksiyon Ekran: Tam Ekran (Yan tutun) Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97 Adı: Assasin's Creed II Link :http://endir.az/uploads/5800.jar
/>
Gameloft'un yaptığı oyunları tartışmaya gerek yok. İşte bir tanesi daha. Vakit geçirmek için iyi bir oyun.
yukledim oyunu actigimda ingilizce bir yazi cikiyo sanirim ekran ayarlari bozuk diyor...ne yapmam gerek acaba yardimlarinizi nlbekliyorum
soyle saglam ve güncel program oyun arşivi olan biri upload ederse super olacak birde bu programları çelıştırmak için telefona herhangi bir ilaç uygulamız gerekiyor mu?
teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: koksal1
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli Cins: Oyun S60v5 Tür : Aksiyon Ekran: Tam Ekran (Yan tutun) Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97 Adı: Assasin's Creed II Link :http://endir.az/uploads/5800.jar
/>
Gameloft'un yaptığı oyunları tartışmaya gerek yok. İşte bir tanesi daha. Vakit geçirmek için iyi bir oyun.
yukledim oyunu actigimda ingilizce bir yazi cikiyo sanirim ekran ayarlari bozuk diyor...ne yapmam gerek acaba yardimlarinizi nlbekliyorum
Ekranı yan çevirmeni söylüyor o yazı
quote:
quote:
/>
Burada yazdığım gibi telefonunu yan tutmalısın.
Ben Smartmoviyi yüklemeye calistim. Signed diyor ama bende sertifika süresi dolmus ya da telefon ayarlari yanlis diyor? Bir yerde hata mi yapiyorum yoksa imzasiz calismiyor mu yav?
quote:
Orijinalden alıntı: scott0602
Ben Smartmoviyi yüklemeye calistim. Signed diyor ama bende sertifika süresi dolmus ya da telefon ayarlari yanlis diyor? Bir yerde hata mi yapiyorum yoksa imzasiz calismiyor mu yav?
aynı sorun bendede war.seriali olan yazabilirmi ?
serialle olmuyor patch kurman gerek üzerine benim başlıkta paylaşmıştım ben...
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
quote:
quote:
/>
Burada yazdığım gibi telefonunu yan tutmalısın.
Yazıyı gönderdikten sonra aklıma geldi teşekkürler cevabın için.....
tavla oyununa hiç rastlamadım varsa link bekliyorum
@MAvi Korsan Usta ben önce onu yüklemeyi deniyorum gene de ayni hatayi veriyor . Yani telefona önce sadece o dosyayi atip kurulabiliyorsa silip deneyeyim ama bir farki olacagini zannetmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: scott0602
@MAvi Korsan Usta ben önce onu yüklemeyi deniyorum gene de ayni hatayi veriyor . Yani telefona önce sadece o dosyayi atip kurulabiliyorsa silip deneyeyim ama bir farki olacagini zannetmiyorum...
code olarak buradaki sayıyı gireceksin bak isminde yazıyor :)
Arkadaşlar, uygulama yüklerken bahsettiğiniz sertifika ve imzalı imzasız olayı nedir? ben telefonu aldıktan sonra hiçbir şey yapmadan burada ne görsem yükledim telefona. risk var mı ?
hayır yok,
bazı uygulamalar unsigned olarak veriliyor onları opda gibi sitelerden sertifika alarak program ile imzalaman gerek ama sadece SIGNED yazan uygulamaları direk yükleyebilirsin...
kullandıkça farkedeceksin ki bir çok uygulama unsigned yani imzasız veriliyor bende çok direndim sertifika almamak için ama aldım rahatladım...
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Korsan
hayır yok,
bazı uygulamalar unsigned olarak veriliyor onları opda gibi sitelerden sertifika alarak program ile imzalaman gerek ama sadece SIGNED yazan uygulamaları direk yükleyebilirsin...
kullandıkça farkedeceksin ki bir çok uygulama unsigned yani imzasız veriliyor bende çok direndim sertifika almamak için ama aldım rahatladım...
Demek ben imzalı olanları yüklemişim şansa hep. imzasızlar yüklenmiyor yani sertifikasız. sağolasın
arkadaşlar pdf reader önerisi linki vb si olan?
çok lazım bütün dosyalarım pdf neredeyse.
teşekkür ederim şimdiden.
Arkadaşlar yeni oyunlar yok mu hiç ? Benim özelllikle istediğim bir oyun var. İphone'da vardı pistlere uçak indiriyorsun ekranın her yerinden uçaklar geliyor. O tarz oyun var mı acaba bildiğiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: type-r
Arkadaşlar yeni oyunlar yok mu hiç ? Benim özelllikle istediğim bir oyun var. İphone'da vardı pistlere uçak indiriyorsun ekranın her yerinden uçaklar geliyor. O tarz oyun var mı acaba bildiğiniz ?
Bahsettiğin oyunu youtube de 5800 ile iphone yi karşılaştırıyorlardı.. demekki 5800 için o oyun var bir bilgisi olan çıkar inş......
Uzun zamandır biriktirdiğim 5800 duvarkağıtları,temalar,oyunlar ve programları sizinle paylaşmak istedim ... Büyük bir kısmı denenmiş ve test edilmiştir..Geri kalanıda hepimizin başındaki sertifika sorunu yüzünden denenemiştir.
Arşiv içeriği __500 Adet 5800 için WALLPAPER
__500 Adet ZİL SESİ (Hepsi kısa ,telefonda yer yaplamayan 20-30sn)
__71 Adet 5800 uyumlu PROGRAM
__11 adet 5800 uyumlu TEMA __40 Adet 5800 uyumlu OYUN
Dosya tamamen kendi Arşivimden oluşmaktadır. Her program,oyun ve temalar ayrı ayrı klasörlenmiş ve klasör içine program hakkında resim atılmıştır.