Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cizbudak

oyun supermış tşkler, 19. bölume gectım
    quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Resco Bubbles. Accelometer ile oynanan bir oyun.
    Küçük numaralı olanlardan başlayarak balonları patlatmanız gerekiyor.
    Link
    http://rapid--------share.com/files/310322276/Resco_Bubbles_v1.30.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.rar.html
    (Linkteki --------- leri silin).

Ekran görüntüsü

bende bu oyunu paylasayim diyordum simdi...30 kusuruncu bolume kadar gelmistim sonra oyun bozuldu acilmadi bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

quote:

Link
    http://rapid--------share.com/files/310322276/Resco_Bubbles_v1.30.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.rar.html

Ekran görüntüsü

bende bu oyunu paylasayim diyordum simdi...30 kusuruncu bolume kadar gelmistim sonra oyun bozuldu acilmadi bir daha

Alıntıları Göster
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

http://rapidshare.com/files/310652009/Red_Shadow__Ue-Gazi_.sis.html

• quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

merhabalar nokia 5530 marka telefon sahibiyim önceki gün ovi suit le telefonumu güncellemeye çalıştım ama en son sürüm diyordu bende nemesisle güncelledim teli sonra tel reset atmaya baladı eski versiyonu geri nasıl yüklerim nokia club bile eskiyi biz yükleyemeyiz dedi:S

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de şimdi cepadaki nokia shoptan aldım 5800'ımı

önceki telim 6630 idi orda notlarım var ordaki notlarımı bu tele nasıl atabilirim tek tek yazamam uzun

blutoothla yollasam bundaki notlara alamam sanırım nasıl yapabilirim

eski telden pc.ye pc.den 5800a atsam ama işte notlara nasıl atıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ccerence

önceki telim 6630 idi orda notlarım var ordaki notlarımı bu tele nasıl atabilirim tek tek yazamam uzun

ovi suite i dene...
  • arkadaşlar 5800da düzgün çalışan bir winrar programı olan yokmuya bendeki hep hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

quote:

Link

Ekran görüntüsü
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

şimdi 45. bölüme geldım sorun yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

ben sub ı ekleyemedım ek alt yazılar dıyorum srt we 2 tane daha benzer secenek cıkıyo subı gormuyo ? nasıl yapabılecegımı anlatabılırsenız tesekkur ederı sımdıden tesekkurler

Program srt,ass,ssa ve idx formatlarını destekliyor olması lazım.Sizdeki sub formatındaki altyazıyı srt formatına çevirmeyi deneyin.Google dan sub to srt yazarsanız bi çok sonuca ulaşabilirsiniz...

sagol

srt ye cevırdım telefonda klasore attım aynı ısımde alt yazısınıda hazırladım ama olmadı baska 1 medya oynatıcı mı kullanıyorsunuz?

telefonda ekstra hiç bir program kullanmıyorum.direk kendi videosunu nasıl oynatıyorsa filmleride o şekilde oynatıyor.bi yerlerde mutlaka bi yanlış var hocam.tekrar kısaca anlatayım.film.avi ve film.srt aynı klasörde olacak.klasör seç dedikten sonra klasörü seçiyorsunuz ve başka hiç bi ayara dokunmuyorsunuz.sadede çıktı ayarından 5800 ı seçeceksiniz.ve convert edilmiş dosyayı direk tele atacaksınız. O kadar...olmazsa resimli anlatım şart olacak sanırım. Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim kolay gelsin...

anlatım ıcın sagol ama
    1 yerde hatam var ya klasoru surukleyıp programın ıcıne attıgımdan ya fılmın turu windows fılmı olarak gectıgınden
    fail to decode hatası verıyor ama dosyalar saglam bılgısayardan ızlenebılıyor

Alıntıları Göster

arsivimden birseyler paylasayim dedim buyrun arkadaslar..
    effects bolumunde daha fazla dosya var hepsini koyamadim buraya..

http://rapid**share.com/files/310665231/5800_xpress_multimedia_by_spinoza17.rar.html

• quote:

quote:

ovi suite i dene...

yani kardeş?

yeniyiz 5800 da öyle tek kelimeyle anlamayız :p
  • quote:

quote:

quote:

ovi suite i dene...

yani kardeş?

yeniyiz 5800 da öyle tek kelimeyle anlamayız :p

Alıntıları Göster
    ccerence

pc suite programını kur, cd nın cıerısnden daha sonra senkronize et sec, orada Türkçe adım adım yardımcı olacaktır

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ovi suiteden windows lıve mesengerı yükledim ve de wirelles üzerinden sorunsuzca msne baglanabiliyorum.Neden herkes 5800 da wi-fi üzerinden baglanabilen bir programın olmadıgından yakınıyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Slick MSN Messenger

5800 icin denendi çalışıyor
    Arkadaslar program cok guzel kullanımı rahat seri karsı tarafa dosya titresim falan atabiliyosunuz sorunsuz calısıyor wireless-edge-gprs uyumlu
    link premium accountla eklendıgınden silinmez
    - * isaretlerini silerek indirebilirsiniz
    http://rapid-sha*re.com/files/200142602/Slick_S60_3rd_0_45.zip.html

Alıntıları Göster
    Elıne saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: wizard1907

Elıne saglık

Alıntıları Göster
    ama bu gıbı ıslerı hafıza kartı ıle yapmayın telefona wırus bulastırıp . batırıyor :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizard1907

ama bu gıbı ıslerı hafıza kartı ıle yapmayın telefona wırus bulastırıp . batırıyor :(((((

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR..SİZLERE 5800 XM HAKKINDA KAFAMA TAKILAN SORULARI SORUCAGIM BİLEN ARKADAŞLAR CVP VERİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM....HEMDE BİR TARTIŞMA KONUSU OLUR...

-MSN BAGLANTISINI KABLOSUZDAN AGDAN YARARLANA BİLİYORMUYUZ.....
    -NOKİA MAPS HAKKINDA ÜCRETLENDİRME NE KADAR + KABLOSUZ AGDAN YARARLANILIYORMU....
    -OVİ STRODEN DOWNLOAD YAPILIYORMU...HERHANGİ BİR ÜCRETLENDİRME VARMI..
    -TELEFONA YÜKLEDİGİMİZ applications'LAR TELEFON GÜVENLİ BULMUYOR DEDİKLERİNİ YÜKLEDİGİMİZ ZAMAN KASMA MEYDANA GETİRİYOR...
    -TELEFONU GÜNCELLEMK DAHA İYİMİDİR....
    -EKRANI KURMAK İÇİN NELER YAPMALIYIM....
    -ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EDERİM ARKADAŞLAR...

• arkadaslar sertifika gerektirmeyen bir klasör sifreleme programı bilen kullanan var mi baya aradimda sonuc alamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasann07

arkadaslar sertifika gerektirmeyen bir klasör sifreleme programı bilen kullanan var mi baya aradimda sonuc alamadim
    Kaç gündür program,oyun fln arıyorum ama işe yarar güzel sadece bunları bulup kurdum.

Ayrıca MSN için nimbuzz'u tavsiye ederim çok güzel bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.B.9

quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

Acaba Labyrinth oyununun tam sürümünü bulabilecek olanınız var mı? Ben epeyce aradım ama bulamadım.

Ben de bu oyunu arıyorum acaba bulabilen var mı?

Yukarı.

Hala bulabilen yok mu?

http://www.mobicreed.com/wp-content/uploads/2009/03/marblemaze_5800-mobicreedcom.rar

Çok teşekkürler ama linki çalıştıramadım dosyayı indirmek yerine direk anasayfaya gidiyor. Ayrıca Marble Maze oyununu daha önce çalıştıramamıştım. Belki bu çalışır.

Link için pardon upload ettim bide bunu dene umarım çalışır
    http://hotfile.com/dl/18332487/13c2dcb/marblemaze_5800-mobicreedcom.rar.html

kendi telimde denedim sertifika kısıtlanıyor diyor yüklenmiyor

bde bu linki dene (bunu yğklüyorum ama açılmıyor):
    http://www.nokia.co.in/NOKIA_INDIA_90/Product_Catalogue/Products/Consumer_Phones/5000-series/5800_XpressMusic/img/MarbleMaze_5800_India.SIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alésta -- 23 Kasım 2009; 1:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alésta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

Acaba Labyrinth oyununun tam sürümünü bulabilecek olanınız var mı? Ben epeyce aradım ama bulamadım.

Ben de bu oyunu arıyorum acaba bulabilen var mı?

Yukarı.

Hala bulabilen yok mu?

http://www.mobicreed.com/wp-content/uploads/2009/03/marblemaze_5800-mobicreedcom.rar

Çok teşekkürler ama linki çalıştıramadım dosyayı indirmek yerine direk anasayfaya gidiyor. Ayrıca Marble Maze oyununu daha önce çalıştıramamıştım. Belki bu çalışır.

Link için pardon upload ettim bide bunu dene umarım çalışır
    http://hotfile.com/dl/18332487/13c2dcb/marblemaze_5800-mobicreedcom.rar.html

kendi telimde denedim sertifika kısıtlanıyor diyor yüklenmiyor

bde bu linki dene (bunu yğklüyorum ama açılmıyor):
    http://www.nokia.co.in/NOKIA_INDIA_90/Product_Catalogue/Products/Consumer_Phones/5000-series/5800_XpressMusic/img/MarbleMaze_5800_India.SIS

Alıntıları Göster
    profiexplorer

arkadaşlar önceki telim 6630.da profiexplorer vardı 5800a da istiyorum paylaşabilcek birisi var mı acaba????

• quote:

profiexplorer

arkadaşlar önceki telim 6630.da profiexplorer vardı 5800a da istiyorum paylaşabilcek birisi var mı acaba????

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkes kendi en iyisini yükleyebilirmi. Bana oyun ve uygulama lazımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric

Arkadaşlar herkes kendi en iyisini yükleyebilirmi. Bana oyun ve uygulama lazımda.

Alıntıları Göster
    Teşekkür EDerim Arkadaşım........
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric

Alıntıları Göster
    Ya uygulamaları telefona kurmadan önce pcde denememize olanak sağlayan bir program var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 23 Kasım 2009; 15:36:34 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.