Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon için gerekli bazı programları buradan zorda olsa temin ettim :)

ama Video oynatmak için registered bi program bulamıyorum.

paylaşırsanız sevinirim.

ayrıca sertifikaya gerek kalmadan kullanacagım tuşkilidi devreye girdiğinde ekran korucu olarak saat bulunan bi program varmı ?

tşk şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

5800'da kulladığınız programları ve ne işe yaradığını kısaca açıklarmısınız , işimize yarayacak olanları indiririz bizde

-Msn Live Messenger ( Herkesin bildiği program bi üstte arkadaşımız bunu bizimle paylaşmış teşekkür ederiz.)
    -Photo Browser (Fotoğraf görüntüleme programı cooliris tarzı geçişlere sahip fotoğrafların net olarak gelmesi 1-2 sn sürsede iyi bir uygulama)
    -Autorama ( Panorama fotoğrafları çekebilmeye yarıyor. Fotoğraf çekme zevkinizi arttıracaktır.)
    -jukebox ( Müzik çalar. Avantajı klasörleri ayrı ayrı atıp dinleme imkanına sahip olmanız. Telefonun kendi player ında böyle bir özellik yok.)
    -Fring (İçinde msn messenger, skype,google talk, twitter, yahoo chat, facebook, last fm gibi içerikleri barındıran geniş bir uygulama)
    -Spb TV (Ecnebi olarak birçok kanal bulundurmasına karşın Türk kanallarından sadece TRT serisini internet aracılığı ile izleyebilirsiniz.)
    -Brightlite (Kamera flaşına fener özelliği kazandıran bir uygulama.
    -Handwritingcalculator ( El yazınız ile hesap makinası gerektiren işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kök, üssü işlemleri yapabiliyor.)
    -Vtap ( Çeşitli sitelerden video taraması yaparak bunları izlemenize olanak veriyor. Youtube da ki videolar da dahil.)
    -Bolt (internet browser programı, arayüzü kullanışsız olmasına karşın içerik oalrak sayfaları iyi bir şekilde görüntülüyor. Detaylarada ulaşabiliyorsunuz.
    Operanın yetersiz kaldığı durumlarda işe yarayabiliyor.)
    -Freeunrar ( Rar. dosyalarını açmaya yarayan bir uygulama fakat kullanıalbilirliğini test etmedim yüklü olarak duruyor sadece.)
    -Smart Movie ( Telefonun kendi video oynatıcısına alternatif olabilecek video görüntüleme programı avi. dosyalarınında izlenebildiği söyleniyor.)
    -quickoffice ( Office dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Bendeki sürümde üzerinde değişiklik yapmakta mümkün.Telefon için önemli bir uygulama.)
    -Adobe PDF ( İçeriği çok olan dosyaları açmakta görüntülemede sıkıntı yaşatıyor. 21 sayfalık bir dosyayı okuyamadı.)
    -Opera mobile 10 beta ( En iyisi gibi duruyor fakat bende "hafıza dolu farklı uygulamar açıksa kapatın" şeklinde çözemediğim bir uyarı veriyor sürekli, o yüzden sağlıklı kullanamadım.)
    -Opera mobile 5 beta ( 10 betayı kullanamadığımdan bunu kullanıyorum.Arayüzü hızlı kullanışlı geçişleri güzel. Opera mini 4.2 den ziyade bu daha iyi.)

Opera Mini 5 Beta'dan pek bir farkı yoktur onu baştan söyliyeyim. Bu uyarının anlamı ise RAM'in aynı anda bu kadar uygulamayı kaldırmıyor anlamına geliyor. Diğer tün uygulamaları veya RAM kullanımını arttıracak öğeleri kapatıp öyle dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

Acaba Labyrinth oyununun tam sürümünü bulabilecek olanınız var mı? Ben epeyce aradım ama bulamadım.

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Ben de bu oyunu arıyorum acaba bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 21 Kasım 2009; 15:08:36 >
  • quote:

HADİ HAYIRLI OLSUN TELEFONUM BOZULDU...

Aklınızda olsun herşeyi yüklemeyin tele yada çok şeyi... Telin şarzı bitti kapandı sonrada ne şarz olduğuna dair bi hareket vardı nede telefon açıldı...
    Hafıza kartını sim kartını çıkarıp denedim açıldı. Fakat yine bi sıkıntısı var gibi olmazsa hafıza kartı formatı yiyecek...
  • quote:

quote:

HADİ HAYIRLI OLSUN TELEFONUM BOZULDU...

Aklınızda olsun herşeyi yüklemeyin tele yada çok şeyi... Telin şarzı bitti kapandı sonrada ne şarz olduğuna dair bi hareket vardı nede telefon açıldı...
    Hafıza kartını sim kartını çıkarıp denedim açıldı. Fakat yine bi sıkıntısı var gibi olmazsa hafıza kartı formatı yiyecek...

telefon bozulmuş mu oluyor bu durumda?
  • arkadaşlar tel siparişi verdim vatandan henüz ulaşmadı ama bugün yarın gelir bende gelmeden telde eksikliği hissedilebilecek programları toparlamak istiyorum. burdaki 16 sayfayı tek tek inceledim dersem yalan olur ama merak ettiğim birşey var burda paylaşılan programların hepsi bedava mı yoksa deneme falan mı yada sertifika sorunları olanlar var mı? bedava sorunsuz yüklenebilen ve sizce gerekli olan programlar nelerdir bi kaç arkadaş cevap verse büyük yardım olur vallahi.
  • hocam herkez yazmış linkleri falanda bu oyunlarda sis dosyaları yok nasıl kurucaz telefona atıyorum ?rardan çıkartıp telefona atıyorum
    soru işaretli dosyalar çıkıyor sis dosyası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.B.9

quote:

Acaba Labyrinth oyununun tam sürümünü bulabilecek olanınız var mı? Ben epeyce aradım ama bulamadım.

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Yukarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

ben sub ı ekleyemedım ek alt yazılar dıyorum srt we 2 tane daha benzer secenek cıkıyo subı gormuyo ? nasıl yapabılecegımı anlatabılırsenız tesekkur ederı sımdıden tesekkurler

Program srt,ass,ssa ve idx formatlarını destekliyor olması lazım.Sizdeki sub formatındaki altyazıyı srt formatına çevirmeyi deneyin.Google dan sub to srt yazarsanız bi çok sonuca ulaşabilirsiniz...

sagol

srt ye cevırdım telefonda klasore attım aynı ısımde alt yazısınıda hazırladım ama olmadı baska 1 medya oynatıcı mı kullanıyorsunuz?

telefonda ekstra hiç bir program kullanmıyorum.direk kendi videosunu nasıl oynatıyorsa filmleride o şekilde oynatıyor.bi yerlerde mutlaka bi yanlış var hocam.tekrar kısaca anlatayım.film.avi ve film.srt aynı klasörde olacak.klasör seç dedikten sonra klasörü seçiyorsunuz ve başka hiç bi ayara dokunmuyorsunuz.sadede çıktı ayarından 5800 ı seçeceksiniz.ve convert edilmiş dosyayı direk tele atacaksınız. O kadar...olmazsa resimli anlatım şart olacak sanırım. Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim kolay gelsin...

• Merhaba arkadaşlar ben bulamadım satranç var mı yükleyebileceğimiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

ben sub ı ekleyemedım ek alt yazılar dıyorum srt we 2 tane daha benzer secenek cıkıyo subı gormuyo ? nasıl yapabılecegımı anlatabılırsenız tesekkur ederı sımdıden tesekkurler

Program srt,ass,ssa ve idx formatlarını destekliyor olması lazım.Sizdeki sub formatındaki altyazıyı srt formatına çevirmeyi deneyin.Google dan sub to srt yazarsanız bi çok sonuca ulaşabilirsiniz...

sagol

srt ye cevırdım telefonda klasore attım aynı ısımde alt yazısınıda hazırladım ama olmadı baska 1 medya oynatıcı mı kullanıyorsunuz?

telefonda ekstra hiç bir program kullanmıyorum.direk kendi videosunu nasıl oynatıyorsa filmleride o şekilde oynatıyor.bi yerlerde mutlaka bi yanlış var hocam.tekrar kısaca anlatayım.film.avi ve film.srt aynı klasörde olacak.klasör seç dedikten sonra klasörü seçiyorsunuz ve başka hiç bi ayara dokunmuyorsunuz.sadede çıktı ayarından 5800 ı seçeceksiniz.ve convert edilmiş dosyayı direk tele atacaksınız. O kadar...olmazsa resimli anlatım şart olacak sanırım. Olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim kolay gelsin...

anlatım ıcın sagol ama
    1 yerde hatam var ya klasoru surukleyıp programın ıcıne attıgımdan ya fılmın turu windows fılmı olarak gectıgınden
    fail to decode hatası verıyor ama dosyalar saglam bılgısayardan ızlenebılıyor

• telefonumdaki CİTİES klasörü silindi
    nokia maps a girdiğimde yerler gözükmüyor
    aşağıdaki linkte yükledikten sonra dosya türünü desteklemiyor yazısı çıkıyor
    http://www.nokia.com.tr/nokia-servisleri/maps/download/nokia-map-loader

NOKİA MAPS LOADER programını 5800 telefona göre nereden yükleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 21 Kasım 2009; 21:23:00 >
  • arkadaşlar bugün 31.0.101 versiyonunu yükledim ve şu an için tek kelime ile mükemmel.....
    Eksisi yok....

Artıları
    *menü geçişleri daha hızlı gibi
    *ekranı yan döndürme hızı daha hızlı gibi
    *gps daha hızlı bağlanıyor gibi
    *müzik çalarken tel görüşmesi yapıldığında ve görüşme bittiğinde müziğin sesi yavaş yavaş yükseliyor.
    *mesaj yazmadaki yavaşlık giderilmiş...
    *web tarayıcısı geliştirilmiş...mesela bu sayfayı direk opera gibi mobile şeklinde açtı...
    Aklıma gelenler şimdilik bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Mükemmel tema:
    http://rapidshare.com/files/223713437/iPhone.Dark.5th.by.Dsma.rar

Kesinlikle harika ;)

http://www.symbian-freak.com/downloads/Themes/totw/desc/2009/new_theme_of_the_week_2008_17.htm

• quote:

quote:

quote:

Yukarı.

Hala bulabilen yok mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarı.

Hala bulabilen yok mu?

http://www.mobicreed.com/wp-content/uploads/2009/03/marblemaze_5800-mobicreedcom.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

quote:

Orijinalden alıntı: eimeria

quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

mergaturk: handyweather'ın kurulu olması lazım çalışması için.

Handy weather ı kurdum ama serial ı fln yok mu :) 14 günlük diyor. Hevesimiz kursağımızda kalmasın ...

Dostum ben de kurdum ama aynen dediğin gibi heves kaldı kursakta bu konuda etkili bir yardıma ihtiyaç var. O da henüz gelmedi. belki gelir die her Allah'ın günü forumu didikliyorum. Ama yok!...

6 aydır uğraşıyorum.bir sonuca varamadım.bir süre sonra parametre hatası veriyor.versiyon 6 ve 7 denedim hep aynı.kafam bozuluyor parası neyse verip alacağım bu gidişle.

keremalp kardeş sen handy weather sorununu çözmemişmiydin. sertifika alıp 2 ayrı sürüm yükleyip felan kodu giriyor ve düzeliyordu. tekrardanmı gitti handy weather.

sorma ya.ne güzel çalışıyordu.20 gün felan kullandım nasıl olduysa.sonra birden gitti.format atıp yeniden kuruyorum ama yinede olmuyor.kafayı yiyeceğim.

• arakadaşlar geçen sene bi tanıdıgımda görmüştüm yeni iphone almış ozaman bir oyun gösterdi sarhoş bi adam var telefonu sağa sola yatırarak onu düşürmemeye çalışıyoduk , 5800 için bu oyunu bulabilir miyiz ?? yada bilen varmı
  • quote:

anlatım ıcın sagol ama
    1 yerde hatam var ya klasoru surukleyıp programın ıcıne attıgımdan ya fılmın turu windows fılmı olarak gectıgınden
    fail to decode hatası verıyor ama dosyalar saglam bılgısayardan ızlenebılıyor

Klasörü değil, filmi direk at.
  • oyun supermış tşkler, 19. bölume gectım
    quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Resco Bubbles. Accelometer ile oynanan bir oyun.
    Küçük numaralı olanlardan başlayarak balonları patlatmanız gerekiyor.
    Link
    http://rapid--------share.com/files/310322276/Resco_Bubbles_v1.30.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.rar.html
    (Linkteki --------- leri silin).

Ekran görüntüsü

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.