Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

5800'da kulladığınız programları ve ne işe yaradığını kısaca açıklarmısınız , işimize yarayacak olanları indiririz bizde

-Msn Live Messenger ( Herkesin bildiği program bi üstte arkadaşımız bunu bizimle paylaşmış teşekkür ederiz.)
    -Photo Browser (Fotoğraf görüntüleme programı cooliris tarzı geçişlere sahip fotoğrafların net olarak gelmesi 1-2 sn sürsede iyi bir uygulama)
    -Autorama ( Panorama fotoğrafları çekebilmeye yarıyor. Fotoğraf çekme zevkinizi arttıracaktır.)
    -jukebox ( Müzik çalar. Avantajı klasörleri ayrı ayrı atıp dinleme imkanına sahip olmanız. Telefonun kendi player ında böyle bir özellik yok.)
    -Fring (İçinde msn messenger, skype,google talk, twitter, yahoo chat, facebook, last fm gibi içerikleri barındıran geniş bir uygulama)
    -Spb TV (Ecnebi olarak birçok kanal bulundurmasına karşın Türk kanallarından sadece TRT serisini internet aracılığı ile izleyebilirsiniz.)
    -Brightlite (Kamera flaşına fener özelliği kazandıran bir uygulama.
    -Handwritingcalculator ( El yazınız ile hesap makinası gerektiren işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kök, üssü işlemleri yapabiliyor.)
    -Vtap ( Çeşitli sitelerden video taraması yaparak bunları izlemenize olanak veriyor. Youtube da ki videolar da dahil.)
    -Bolt (internet browser programı, arayüzü kullanışsız olmasına karşın içerik oalrak sayfaları iyi bir şekilde görüntülüyor. Detaylarada ulaşabiliyorsunuz.
    Operanın yetersiz kaldığı durumlarda işe yarayabiliyor.)
    -Freeunrar ( Rar. dosyalarını açmaya yarayan bir uygulama fakat kullanıalbilirliğini test etmedim yüklü olarak duruyor sadece.)
    -Smart Movie ( Telefonun kendi video oynatıcısına alternatif olabilecek video görüntüleme programı avi. dosyalarınında izlenebildiği söyleniyor.)
    -quickoffice ( Office dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Bendeki sürümde üzerinde değişiklik yapmakta mümkün.Telefon için önemli bir uygulama.)
    -Adobe PDF ( İçeriği çok olan dosyaları açmakta görüntülemede sıkıntı yaşatıyor. 21 sayfalık bir dosyayı okuyamadı.)
    -Opera mobile 10 beta ( En iyisi gibi duruyor fakat bende "hafıza dolu farklı uygulamar açıksa kapatın" şeklinde çözemediğim bir uyarı veriyor sürekli, o yüzden sağlıklı kullanamadım.)
    -Opera mobile 5 beta ( 10 betayı kullanamadığımdan bunu kullanıyorum.Arayüzü hızlı kullanışlı geçişleri güzel. Opera mini 4.2 den ziyade bu daha iyi.)

• quick office programınu konuda baktım ama göremedim.çok hızlı bi şekilde lazım(yeni aldım telefonumu).hızlı bir şekilde alıntı yada link verirseniz sevinirim.ty
  • oh beee.. dvd yi dönüştürebileceğim adam gibi bir program buldum.. şimdi tüm dvd ler 5800'a .. hula hooop !!! seyret seyret sallaaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007apo

quick office programınu konuda baktım ama göremedim.çok hızlı bi şekilde lazım(yeni aldım telefonumu).hızlı bir şekilde alıntı yada link verirseniz sevinirim.ty

Birazcık yukarı bak göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

oh beee.. dvd yi dönüştürebileceğim adam gibi bir program buldum.. şimdi tüm dvd ler 5800'a .. hula hooop !!! seyret seyret sallaaaa...

Programın ismini söylermisin? Söylediğine göre kullanışlı bişey.
  • arkadaşlar 5800 ı bilgisayara bağlamadan ve wi-fi bulamadan sadece tcell hattın internetinden güncelleyebiliyormuyum...
    evetse hangi linke girmem lazım bunun için...

içerilerde bir yerde güncelleştirmeler diye bir yer var ama bakıp , güncelleştirme bulunamadı diyor , oysa bu meretin versiyonu henüz eski güncel V31 değil...

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

ben sub ı ekleyemedım ek alt yazılar dıyorum srt we 2 tane daha benzer secenek cıkıyo subı gormuyo ? nasıl yapabılecegımı anlatabılırsenız tesekkur ederı sımdıden tesekkurler

• arkadaşlar burdan pek birşey indiremedim bir arkadaşımız arşivinden terkar upload yapabilir mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Kolay gelsin...

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

ben sub ı ekleyemedım ek alt yazılar dıyorum srt we 2 tane daha benzer secenek cıkıyo subı gormuyo ? nasıl yapabılecegımı anlatabılırsenız tesekkur ederı sımdıden tesekkurler

Program srt,ass,ssa ve idx formatlarını destekliyor olması lazım.Sizdeki sub formatındaki altyazıyı srt formatına çevirmeyi deneyin.Google dan sub to srt yazarsanız bi çok sonuca ulaşabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: isy@nkh@r

arkadaşlar burdan pek birşey indiremedim bir arkadaşımız arşivinden terkar upload yapabilir mi ??

Buyurun arkadaşlar kendi arşivimi ekliyorum...Ancak programların çoğu benim tele göre sertifikalanmıştır.O yüzden SERTİFİKALAMA HAM DOSYALARI adlı klasördeki programları kurcalayarak ilk önce UNSIGNED yapıp sonra kendi sertifikanız ile SIGNED yapmanız gerekmektedir...Şimdiden söyleyimde sonra yüklenmiyor sertifika hatası veriyor şeklinde bana dönmeyin...

Buyurun arkadaşlar

BURADAN yada BURADAN indirebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 20 Kasım 2009; 20:35:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamnaris

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Windows Live Messenger s60 v5 1.7.1118 SIGNED
    Program Türkçe' dir.
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Dosya boyutu 2,32 Mb.
    http://rapid------share.com/files/306783158/WindowsLive_s60_v5_v_1.7.1118__Signed_.rar.html
    (Linkteki ------- leri silin).

Ekran görüntüsü
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

arkadaşlar cahilliğime verin ama bu program wirelesslede çalışıyor mu? Telefonu yeni aldım o yüzden araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.

Net bir bilgi veremem ama en azından şunu söyleyebilirim ben çalıştıramadım.

• Acaba Labyrinth oyununun tam sürümünü bulabilecek olanınız var mı? Ben epeyce aradım ama bulamadım.

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 20 Kasım 2009; 21:32:51 >
  • HADİ HAYIRLI OLSUN TELEFONUM BOZULDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

HADİ HAYIRLI OLSUN TELEFONUM BOZULDU...

Geçmiş olsun. Ne gibi bir problem var ?
  • quote:

Söyle ya neresi bozuldu ? yardım edek

youtube dan clip download edebieceğimiz bir program olabilirmi varmıdır ?
  • kırmızı+yeşil+foto+açma tuşu.
    sanırım denemişsindir. ben telefonu alalı 2 gün olmadan ilk heves oviden tonla pro indirmiştim. nokia yazısında takılı kalıyor ileri gidemiyor ve pili sökmeden kapatılamıyordu. ana başlıkta verilmiş hard formatla düzeltmiştim umarım olur. olmasa da üzülme 2 yıl garantiyle tepe tepe kullan 2 yl sonra 5900 çıkar onu alırız:)
  • handy shell 2.0 beta çıktı arkadaşlar. ama serial yok piyasada. isteyen deneme sürümünü deneyebilir.

Link for 5rd edition devices:
    http://www.epocware.com/beta/HandyShell_S60_Touch_Beta.sis

Link for 3rd edition devices:
    http://www.epocware.com/beta/HandyShell_S60_3_Beta.sis

• quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

belki isteyenleriniz olabilir mukemmel bir wallpaper.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Papist

quote:

Söyle ya neresi bozuldu ? yardım edek

youtube dan clip download edebieceğimiz bir program olabilirmi varmıdır ?

MobiTubia denen bi program vardı sanırım o kayıt ediyor olması lazım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin...

Program srt,ass,ssa ve idx formatlarını destekliyor olması lazım.Sizdeki sub formatındaki altyazıyı srt formatına çevirmeyi deneyin.Google dan sub to srt yazarsanız bi çok sonuca ulaşabilirsiniz...

sagol

srt ye cevırdım telefonda klasore attım aynı ısımde alt yazısınıda hazırladım ama olmadı baska 1 medya oynatıcı mı kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.