Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Biraz önce Garmin i yaptım. Evde uyduyu görmedi ama balkona çıktım 30 sn içinde yerimi buldu ve seçtiğim yere navigasyona başladı. Nokia Maps dan kat kat daha iyi. Yalnız kurarken şöyle bir sorun yaşadım ve aştım. Rewsource private ve sys klasötrlerini karta atamadım. Her seferinde yer yok uyarısı aldım. Bende her klasörün isminin sonuna " r " ekledim kiz başka harfte ekleyebilirsiniz, böylece karta atabildim dosyları.

Reis e teşekkürler ...

bilgi için teşekkürler hocam...Bi dip notta ben düşeyim belki bilmeyenler vardır...30 sn de bağlandı demişsiniz.Sizin sanırım konumlama yöntemlerinde yardımlı gps açık...O yüzden hemen bağlanmıştır.Yardımlı gps çok az da olsa ücrete tabidir...bilgilerinize...

Dostum yardımlı gps i nasıl kapayabilirim ?

• Arkadaşlar 5800 da indirdiğimiz programları (yüklenmeden önceki halleri sis,sisx vs) hafıza kartında nerede bulabilirim? kayıt yeri hafıza kartı seçmiştim. oraya kaydedip otomatik yüklüyordu ama hafıza kartının içindeki klasörlere tek tek baktım bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. hepinize iyi günler dilerim.
  • bu programlar 5530 da çalışıyomu hiç bahsi geçmiyoda ..
  • quote:

quote:

quote:

Biraz önce Garmin i yaptım. Evde uyduyu görmedi ama balkona çıktım 30 sn içinde yerimi buldu ve seçtiğim yere navigasyona başladı. Nokia Maps dan kat kat daha iyi. Yalnız kurarken şöyle bir sorun yaşadım ve aştım. Rewsource private ve sys klasötrlerini karta atamadım. Her seferinde yer yok uyarısı aldım. Bende her klasörün isminin sonuna " r " ekledim kiz başka harfte ekleyebilirsiniz, böylece karta atabildim dosyları.

Reis e teşekkürler ...

bilgi için teşekkürler hocam...Bi dip notta ben düşeyim belki bilmeyenler vardır...30 sn de bağlandı demişsiniz.Sizin sanırım konumlama yöntemlerinde yardımlı gps açık...O yüzden hemen bağlanmıştır.Yardımlı gps çok az da olsa ücrete tabidir...bilgilerinize...

Dostum yardımlı gps i nasıl kapayabilirim ?

Menü>Uygulamalar>Yer>konumlama>konumlama yöntemleri>Yardımlı gps...Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: qw12

Arkadaşlar 5800 da indirdiğimiz programları (yüklenmeden önceki halleri sis,sisx vs) hafıza kartında nerede bulabilirim? kayıt yeri hafıza kartı seçmiştim. oraya kaydedip otomatik yüklüyordu ama hafıza kartının içindeki klasörlere tek tek baktım bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. hepinize iyi günler dilerim.

İndirdiğimiz derken???İnterneti kasdediyorsan E:\Download...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastertr

google tarafindan cikarilan youtube programi

http://m.google.com/youtube/download/binaries/L1/2.2.9/youtube.sisx

bu programı 5530 a yükledim bağlantı hatası veriyo sorun ne acaba..
  • ellerinize sağlık arkadaşlar.
  • arkadaşım link hata veriyor yenileyebilirmisin

Windows Live Messenger s60 v5 1.7.1118 SIGNED
    Program Türkçe' dir.
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Dosya boyutu 2,32 Mb.
    http://rapid------share.com/files/306783158/WindowsLive_s60_v5_v_1.7.1118__Signed_.rar.html
    (Linkteki ------- leri silin).

Ekran görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong06 -- 15 Kasım 2009; 22:39:08 >
  • 5530 fazla ön plana çıkmıyor neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

• 5800xm için çalışan pusula programı var mı? ücretsiz olanları, ovi de olanları denedim çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanser

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Kolay gelsin...

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

altyazının yalnızca sub formatında mı olması gerekiyor? cunku srt formatındaki altyazıları ek altyazılar kısmına ekledigimde program altyazıyı filme gommuyor.

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 16 Kasım 2009; 1:13:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin...

srt formatı oluyor...ek altyazılara eklemene gerek yok.direk klasör seç dediğinde filmin olduğu klasörü seç yeter...Ama altyazıda film ile aynı klasörde olsun...Ve son olarakta fark edermi bilmiyorum ama film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olsun...Örneğin film.avi ve film.srt şeklinde...

Teşekkür ederim. Bir baska konu da filmin boyutuyla ilgili. Cevirdigim film 750 mb idi, yaklaşık 40 dakikada çevirdi ve boyut yalnızca 738 mb'ye dustu. format factory de bunun da bir ayarı var mı? Film hic degilse 500-550 mb'ye inebiliyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin...

Teşekkür ederim. Bir baska konu da filmin boyutuyla ilgili. Cevirdigim film 750 mb idi, yaklaşık 40 dakikada çevirdi ve boyut yalnızca 738 mb'ye dustu. format factory de bunun da bir ayarı var mı? Film hic degilse 500-550 mb'ye inebiliyor mu?

valla benim için boyut çok sıkıntı olmuyor.Ama Tasarruf istersen programı bi incelemem lazım :) şu an çıkmam lazım.640x360 değilde 320x240 yaparsan baya tasarruf olur diye umuyorum. Bide Çıktı ayarında 2. kodlama ditye bi yer var oraya bak derim...Ha bide 40 dk demişsin ama bende 10 dk sürdü...belki bilgisayarın özellikleri ile alakalı bi durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 16 Kasım 2009; 18:23:55 >

• Arkadaşlar, office suite v5 programını kullanan varmı? Nereden temin edebilirim?...
  • open office full nasıl kullanıcağız arkadaşlar:/
  • belki isteyenleriniz olabilir mukemmel bir wallpaper.....

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkersonmez

Arkadaşlar, office suite v5 programını kullanan varmı? Nereden temin edebilirim?...

Buyurun arkadaşlar FULL...

BURADAN indirebilirsiniz...Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

belki isteyenleriniz olabilir mukemmel bir wallpaper.....

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Gerçekten çok güzelmiş de nasıl atacağız telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 17 Kasım 2009; 1:13:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkersonmez

Arkadaşlar, office suite v5 programını kullanan varmı? Nereden temin edebilirim?...

Buyurun arkadaşlar FULL...

BURADAN indirebilirsiniz...Saygılar...

Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez dedi.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.