Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: porsuk_y

belki isteyenleriniz olabilir mukemmel bir wallpaper.....

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Teşekkürler. Harika oldu.
  • Arkadaşlar İLock ararken My Phone diye bir uygulama gördüm ve çok hıoşuma gitti yalnız beleş versiyonunu bualamdım. Uygulama 5800 xm iphone ye çeviriyor ...

http://shop.immmooo.com/product_view.php?product_id=165&u_id=599#Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 17 Kasım 2009; 1:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

belki isteyenleriniz olabilir mukemmel bir wallpaper.....

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

'

GörDüğüm Gibi Ahhh işte Mükkemmel Dedim Çok Teşekkürler ...! Hemen Atcam Tele=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

Orijinalden alıntı: ilkersonmez

Arkadaşlar, office suite v5 programını kullanan varmı? Nereden temin edebilirim?...

Buyurun arkadaşlar FULL...

BURADAN indirebilirsiniz...Saygılar...

Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez dedi.

ilk önce programdan eklenmiş olan sertifikayı kaldırın sonra kendi sertifikanızı koyun....Bunu yapmak için ilk önce kendinize ait bi sertifikanızın olması lazım.Sertifika olayını hallettikten sonra extsis adlı program ile unsigned işlemini gerçekleştirin.Sonra tekrar kendi sertifikanız ile signed işlemini gerçekleştirebilirsiniz...Sorun çözülecektir...Yine yapamazsanız ben buradayım...

• quickoffice ( Office dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Bendeki sürümde üzerinde değişiklik yapmakta mümkün.Telefon için önemli bir uygulama.)

demişsin bu programı bizimle de paylaşabilirmisin acaba?

değişiklik yapabilen sürümünü bulamadım da ben

quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

Şimdiye kadar neler yükledim... Arkadaşlar telefonumda olan kullanışlı işinize yarayabilir,telefonu zenginleştiren programları yazıyorum...İndirmek isteyenler yine bu sayfalar aracılığı ile dosyalara ve anlatımlara ulaşabilir.

-Msn Live Messenger ( Herkesin bildiği program bi üstte arkadaşımız bunu bizimle paylaşmış teşekkür ederiz.)
    -Photo Browser (Fotoğraf görüntüleme programı cooliris tarzı geçişlere sahip fotoğrafların net olarak gelmesi 1-2 sn sürsede iyi bir uygulama)
    -Autorama ( Panorama fotoğrafları çekebilmeye yarıyor. Fotoğraf çekme zevkinizi arttıracaktır.)
    -jukebox ( Müzik çalar. Avantajı klasörleri ayrı ayrı atıp dinleme imkanına sahip olmanız. Telefonun kendi player ında böyle bir özellik yok.)
    -Fring (İçinde msn messenger, skype,google talk, twitter, yahoo chat, facebook, last fm gibi içerikleri barındıran geniş bir uygulama)
    -Spb TV (Ecnebi olarak birçok kanal bulundurmasına karşın Türk kanallarından sadece TRT serisini internet aracılığı ile izleyebilirsiniz.)
    -Brightlite (Kamera flaşına fener özelliği kazandıran bir uygulama.
    -Handwritingcalculator ( El yazınız ile hesap makinası gerektiren işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kök, üssü işlemleri yapabiliyor.)
    -Vtap ( Çeşitli sitelerden video taraması yaparak bunları izlemenize olanak veriyor. Youtube da ki videolar da dahil.)
    -Bolt (internet browser programı, arayüzü kullanışsız olmasına karşın içerik oalrak sayfaları iyi bir şekilde görüntülüyor. Detaylarada ulaşabiliyorsunuz.
    Operanın yetersiz kaldığı durumlarda işe yarayabiliyor.)
    -Freeunrar ( Rar. dosyalarını açmaya yarayan bir uygulama fakat kullanıalbilirliğini test etmedim yüklü olarak duruyor sadece.)
    -Smart Movie ( Telefonun kendi video oynatıcısına alternatif olabilecek video görüntüleme programı avi. dosyalarınında izlenebildiği söyleniyor.)
    -quickoffice ( Office dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Bendeki sürümde üzerinde değişiklik yapmakta mümkün.Telefon için önemli bir uygulama.)
    -Adobe PDF ( İçeriği çok olan dosyaları açmakta görüntülemede sıkıntı yaşatıyor. 21 sayfalık bir dosyayı okuyamadı.)
    -Opera mobile 10 beta ( En iyisi gibi duruyor fakat bende "hafıza dolu farklı uygulamar açıksa kapatın" şeklinde çözemediğim bir uyarı veriyor sürekli, o yüzden sağlıklı kullanamadım.)
    -Opera mobile 5 beta ( 10 betayı kullanamadığımdan bunu kullanıyorum.Arayüzü hızlı kullanışlı geçişleri güzel. Opera mini 4.2 den ziyade bu daha iyi.)

Bazı uygulamalar sertifika sorunu yaşatabilir.Bunları nasıl çözeceğiniz yine bu sayfalarda gizli, armut piş ağzıma düş olmasın...Gönül isterdiki yazdığım programların dosyarını da paylaşabileyim.Fakat o kadar vaktim yok...Bunları telefonunuzda bulundurmanız birçok şeyi çözüyor...5800 kardeşliği adına Kalın sağlıcakla...

• merhaba arkadaşlar bende yeni 5800 aldım faceeboka girdiğim zaman videoları izleyemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürle yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnatik_67

merhaba arkadaşlar bende yeni 5800 aldım faceeboka girdiğim zaman videoları izleyemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürle yardımlarınız için

hayırlı uğurlu olsun ama malesef facebook taki videoları henüz izleyemiyoruz.Bu bizim telefonumuz ile alakalı bi durum değil.Yazılım eksikliklerinden kaynaklanıyor.Moralin bozulmasın :) Omnia hd de bile aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Windows Live Messenger s60 v5 1.7.1118 SIGNED
    Program Türkçe' dir.
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Dosya boyutu 2,32 Mb.
    http://rapid------share.com/files/306783158/WindowsLive_s60_v5_v_1.7.1118__Signed_.rar.html
    (Linkteki ------- leri silin).

Ekran görüntüsü

arkadaşlar cahilliğime verin ama bu program wirelesslede çalışıyor mu? Telefonu yeni aldım o yüzden araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: panda2003

Arkadaşlar 5800 ıma quickoffice kurdum ve sorunsuz çalışıyor bütün excel, word dosyalarını açabiliyorum. Ancak mail eki olarak gelen dosyaları açamıyorum mail ekleri .dat uzantılı geliyor. Bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kendi tarayıcısı ve opera ile mailimdeki ekli dosyaları telefona yükleyemedim bende . Bolt diye bir browser var onunla oldu. Yanlız onunda türkçe dil desteği yok o kötü. Türkçe karakterler gözükmüyor sayfalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

quote:

Orijinalden alıntı: panda2003

Arkadaşlar 5800 ıma quickoffice kurdum ve sorunsuz çalışıyor bütün excel, word dosyalarını açabiliyorum. Ancak mail eki olarak gelen dosyaları açamıyorum mail ekleri .dat uzantılı geliyor. Bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kendi tarayıcısı ve opera ile mailimdeki ekli dosyaları telefona yükleyemedim bende . Bolt diye bir browser var onunla oldu. Yanlız onunda türkçe dil desteği yok o kötü. Türkçe karakterler gözükmüyor sayfalarda.

Arkadaşlar ben ek'teki dosyalar için farklı bi yöntem kullanıyorum.Windows live messenger ı yükleyince telefonun normal mesajlar kısmında Hotmail diye bi seçenek çıktı.Hotmail in üzerine gelip eşitle diyorsunuz ve gelen mailleriniz direk mesaj gibi telefona geliyor...Ayrıca Ek'teki dosyalarıda Seçenekler>Ekler>Seçenekler>Getir diyorsunuz ve artık telefonda office yüklü ise direk açabiliyorsunuz...Getir dedikten sonra farklı bi konuma kayıt etmek isterseniz tekrar Seçenekler>Kaydet yolunu izleyebilirsiniz...

• arkadaşlar telefona sertifika almak imei numarasının çalınmasına neden olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qw12

arkadaşlar telefona sertifika almak imei numarasının çalınmasına neden olabilir mi?

Şimdiye kadar hiç böyle bir şikayette bulunan olmadı ama ne olacağı belli olmaz, kimseye güvenilmez bu devirde. En kötü ihtimal bir şekilde klon diye kapatılırsa faturanla tek bir numaraya açtırabilirsin telefonunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

arkadaşlar telefona sertifika almak imei numarasının çalınmasına neden olabilir mi?

Şimdiye kadar hiç böyle bir şikayette bulunan olmadı ama ne olacağı belli olmaz, kimseye güvenilmez bu devirde. En kötü ihtimal bir şekilde klon diye kapatılırsa faturanla tek bir numaraya açtırabilirsin telefonunu.

Çinliler onu sattıkları çakma 5800 ler için kullanabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Çinliler onu sattıkları çakma 5800 ler için kullanabilirmi ?

Çakma her türlü telefonda kullanılma ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Mobile Paint v1.0

http://rapidshare.com/files/195493141/S60.5th.Edition.Mobile.Paint.v1.0.En.rar

Dostum indirdim ancak 4 farklı dosya çıkıyor ve her birini tek tek kurduğumda program farklı özelliklerle açılıyor. 4 dosyayı birden nasıl kuracağım yardımcı olur musunuz?

• guzel paylasimlar var.emeklerinize tesekkurler
  • 5800'da kulladığınız programları ve ne işe yaradığını kısaca açıklarmısınız , işimize yarayacak olanları indiririz bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

quote:

Orijinalden alıntı: eimeria

quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

mergaturk: handyweather'ın kurulu olması lazım çalışması için.

Handy weather ı kurdum ama serial ı fln yok mu :) 14 günlük diyor. Hevesimiz kursağımızda kalmasın ...

Dostum ben de kurdum ama aynen dediğin gibi heves kaldı kursakta bu konuda etkili bir yardıma ihtiyaç var. O da henüz gelmedi. belki gelir die her Allah'ın günü forumu didikliyorum. Ama yok!...

6 aydır uğraşıyorum.bir sonuca varamadım.bir süre sonra parametre hatası veriyor.versiyon 6 ve 7 denedim hep aynı.kafam bozuluyor parası neyse verip alacağım bu gidişle.

keremalp kardeş sen handy weather sorununu çözmemişmiydin. sertifika alıp 2 ayrı sürüm yükleyip felan kodu giriyor ve düzeliyordu. tekrardanmı gitti handy weather.

• merhaba arkadaşlar daha önce REİS arkadaşımızın yöntemi ile opda sitesinden 3 tane cihazıma sertifika almıştım. faka yeni bir cihaz aldım ve tekrar opda sitesinden sertifika alayım dedim REİS in linkine tıkladığımda malesef siteye giremedim. çince bazı yazılar çıkıyor. acaba nedeni nedir bu olayı nasıl hallederim. herkese iyi akşamlar iyi formlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

merhaba arkadaşlar daha önce REİS arkadaşımızın yöntemi ile opda sitesinden 3 tane cihazıma sertifika almıştım. faka yeni bir cihaz aldım ve tekrar opda sitesinden sertifika alayım dedim REİS in linkine tıkladığımda malesef siteye giremedim. çince bazı yazılar çıkıyor. acaba nedeni nedir bu olayı nasıl hallederim. herkese iyi akşamlar iyi formlar.

bendede aynı sorun oluyor malesef sitede çalışmamı varmış öyle bişeyler...Bekleyeceğiz malesef... :(
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.