Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NEDİR?

Küçük ama kullanışlı, sıkıştırılmış .zip .rar dosyalarını telefon üzerinden açmanıza olanak tanıyan bir uygulama. İlk etapta sıkıntı çekebilirsiniz ama çözünce herşey gayet iyi.
    NEDEN YÜKLEMELİ?
    İnternet üzerinden (wifi vb.) telefonunuza yüklediğiniz dosyaların formatı sıkıştırılmış ise direk telefonunuzda açabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/150806678/75105c1/WinRaR.html
  • Ben Touch Piano programını yükleyüyorum, programı açıyorum
    Ama piano yarım ekran ve yanında da 4 tane tuşdan oluşan ( yukarı, aşağı, sağ , sol) sanal klavye var ve buda pianoyu tam olarak göremememe sebep oluyor
    Suit ayarlarıda çıkmıyor klavye yi kaldırmam için ne yapmam lazım
  • Reis-i Eagles hocam paylaştığın beta opera mini yi yükledim, fakat benim şöyle bi sorunum var. Herhangi bir sayfaya bağlanmak istediğimde turkcell internet'le bağlanılsın mı diyor, başka seçenek sormuyor. Ben wirelessla bağlanmak istiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Reis-i Eagles hocam paylaştığın beta opera mini yi yükledim, fakat benim şöyle bi sorunum var. Herhangi bir sayfaya bağlanmak istediğimde turkcell internet'le bağlanılsın mı diyor, başka seçenek sormuyor. Ben wirelessla bağlanmak istiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Menü>İnternet>Web>Seeçenekler>Ayarlar>Genel>Erişim Noktası>Her zaman sor yapacaksınız...
  • Birşey merak ediyorum 5800 ün ekranı geniş. Diğer symbian nokialardan farklı. Diğer nokialar için hazırlanmış symbian programlar b modelde çalışıyormu?. Ekran çözünürlüğünün farklı ve geniş olması bir uyumsuzluk yaratıyormu?

ttnetin wirefon programı ile uyumlumu? Kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanıp, 5800 ile wirefon üzerineden telefon görüşmesi yapan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesif35

Birşey merak ediyorum 5800 ün ekranı geniş. Diğer symbian nokialardan farklı. Diğer nokialar için hazırlanmış symbian programlar b modelde çalışıyormu?. Ekran çözünürlüğünün farklı ve geniş olması bir uyumsuzluk yaratıyormu?

ttnetin wirefon programı ile uyumlumu? Kablosuz ağlara kolaylıkla bağlanıp, 5800 ile wirefon üzerineden telefon görüşmesi yapan varmı?

Arkadaşım bu sorularına cevabını 5800 ın ana başlığından bulacaksın. Al telefonunu sonra gel buraya ;)
  • arkadaşlar merhaba,
    telefonun hafızasından (c sürücüsü şeklinde görünüyor) hafıza kartına taşıma işlemini nasıl yapabilirim. Telefonla konuştuktan sonra bile c sürücüsünün çok dolu olduğunu ve dosyaları silmem ya da taşımam gerektiğini söylüyor hangilerini silmem gerektiğini bilmediğim için olduğu gibi karta taşıyayım diyorum. Nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanMutlu

Gameloft : Guitar Rock Tour - 5800 [Tam Ekran]

/>

http://rapids*hare.com/files/195633637/Guitar_Rock_Tour_-_S60v5__5800_.rar.html

Linkler ölmüş arkadaşlar. Elinde olan ekleyebilir mi ?

• Umarım herkeze yardımcı olur emeğe saygı teşekkürler ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

mergaturk: handyweather'ın kurulu olması lazım çalışması için.

Handy weather ı kurdum ama serial ı fln yok mu :) 14 günlük diyor. Hevesimiz kursağımızda kalmasın ...
  • 5800 telefonuma
    NOKİA MAPS 3,01 versiyonunu yüklemek istiyorum
    yüklenemiyor bu dahili bir bileşen uyarısı veriyor
    sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

Handy weather ı kurdum ama serial ı fln yok mu :) 14 günlük diyor. Hevesimiz kursağımızda kalmasın ...

Dostum ben de kurdum ama aynen dediğin gibi heves kaldı kursakta bu konuda etkili bir yardıma ihtiyaç var. O da henüz gelmedi. belki gelir die her Allah'ın günü forumu didikliyorum. Ama yok!...
  • 5530XM için, Face ve türevi sitelerdeki videoları izlemek için flash player gerekli, varmı böyle bir program?
  • Biraz önce Garmin i yaptım. Evde uyduyu görmedi ama balkona çıktım 30 sn içinde yerimi buldu ve seçtiğim yere navigasyona başladı. Nokia Maps dan kat kat daha iyi. Yalnız kurarken şöyle bir sorun yaşadım ve aştım. Rewsource private ve sys klasötrlerini karta atamadım. Her seferinde yer yok uyarısı aldım. Bende her klasörün isminin sonuna " r " ekledim kiz başka harfte ekleyebilirsiniz, böylece karta atabildim dosyları.

Reis e teşekkürler ...
  • Güsel bi skype programı buldum:
    Yükleyin http://rapid***share.de/files/48678729/IM__For_Skype_v2.23_JackS60v5.rar.html
    *** ları kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 14 Kasım 2009; 2:12:32 >
  • quote:

Biraz önce Garmin i yaptım. Evde uyduyu görmedi ama balkona çıktım 30 sn içinde yerimi buldu ve seçtiğim yere navigasyona başladı. Nokia Maps dan kat kat daha iyi. Yalnız kurarken şöyle bir sorun yaşadım ve aştım. Rewsource private ve sys klasötrlerini karta atamadım. Her seferinde yer yok uyarısı aldım. Bende her klasörün isminin sonuna " r " ekledim kiz başka harfte ekleyebilirsiniz, böylece karta atabildim dosyları.

Reis e teşekkürler ...

bilgi için teşekkürler hocam...Bi dip notta ben düşeyim belki bilmeyenler vardır...30 sn de bağlandı demişsiniz.Sizin sanırım konumlama yöntemlerinde yardımlı gps açık...O yüzden hemen bağlanmıştır.Yardımlı gps çok az da olsa ücrete tabidir...bilgilerinize...

• Arkadaşlar elinde orjinal Live Messenger olan upload edebilir mi? Ya da link verebilirseniz de olur. Ovi Store'da sadece 2.4mb'lık olan var ama o da yükleme hatası veriyor.
  • @akay635;
    İlginiz için teşekkür ederim, yükledim sorunsuz çalışıyor.
  • millet iphone tarzı tus kilidini nasıl bulabilirim yardımcı olacak war mı kodsuz veya imzasız olarak calısacak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eimeria

quote:

quote:

Dostum ben de kurdum ama aynen dediğin gibi heves kaldı kursakta bu konuda etkili bir yardıma ihtiyaç var. O da henüz gelmedi. belki gelir die her Allah'ın günü forumu didikliyorum. Ama yok!...

6 aydır uğraşıyorum.bir sonuca varamadım.bir süre sonra parametre hatası veriyor.versiyon 6 ve 7 denedim hep aynı.kafam bozuluyor parası neyse verip alacağım bu gidişle.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.