Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

nokia 5530 da nasıl yapıcaz bu işi bilen wrmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: isy@nkh@r

arkadaşlar bu video converter programını elinde olan bi zahmet upload yapabilir mi

hocam verilen linklerden indiremiyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jijimo

quote:

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

valla elimde 5530 olsa yaparız ama malesef yok...hiç kullanmadım 5530 u...ama hemen hemen arayüzleri birbirine benzer diye düşünüyorum...Biraz uğraş kurcala bulursun kesin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jijimo

quote:

valla elimde 5530 olsa yaparız ama malesef yok...hiç kullanmadım 5530 u...ama hemen hemen arayüzleri birbirine benzer diye düşünüyorum...Biraz uğraş kurcala bulursun kesin...

ben denedim 5530'a fakat aştı beni. verilen dnsleri yazacak kadar boşluk bile yok. garip bir sistem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huawei

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/304068628/Windows.Live.Messenger.S60v5.v1.07_1118_.Signed.rar

Bana geri dönün. Bende S60v5 cihaz olmadığı için bilemiyorum. Dili ENG sanıyorum bu arada.

arkadaşlar acaba reis in verdiği linkten live messenger indirip kuran 5800 kullanıcısı var mi?
    ben bu programi ovi store'dan indirmeye çaliştim 2 defa. ama ikisinde de "installation failed" hatası aldim krulum aşamasında.

bunda da bir sorun var mi acaba?

Hangi versiyonunu kurmaya çalıştığımı hatırlayamıyorum ama bende kuramamıştım. (5800 V30)

quote:

Orijinalden alıntı: nightseason

Arkadaş birkaç yere baktım otomobil üzerine pek fazla duvarkağıdı yok. Bende kendim hazırlağım (PS'de) sizle paylaşayım dedim.
    http://s171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/5800%20wallpaper/
    Hazıradıkça bu adrese ekleyeceğim.

örnek:
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Adrese yeni otomobil duvarkağıtları ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirhem

quote:

Orijinalden alıntı: bibastis
    -Opera mobile 10 beta ( En iyisi gibi duruyor fakat bende "hafıza dolu farklı uygulamar açıksa kapatın" şeklinde çözemediğim bir uyarı veriyor sürekli, o yüzden sağlıklı kullanamadım.)

Muhtemelen uygulamayı telefonun hafızasına yüklediğiniz için olmuştur uygulamayı kaldırıp yeniden kurarsanız ve kurarken de 8 gb lık harici diski (E)
    kullanırsanız problem ortadan kalkacaktır.

Olabilir mi acaba diyerek sildim, tekrardan hafıza kartına yükledim fakat aynı probleme devam, tek ben mi karşılaştım bu sorunla ?
  • quote:

Epocware Handy Taskman v2.02

http://rapidshare.com/files/195489608/Handy.Taskman.v2.02.S60v5.rar

tam olarak ne işe yarıyo ?

• Şurayı da hemen sömürmeye başlayın durmayın çok güzel programlar , oyun v.s.

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/00_index_5th_ed.htm
  • Nokia Ovi Maps v3.01.3601 | En Sorunsuz ve Tam Sürüm
    http://rapidshare.com/files/304639013/Nokia.Ovi.Maps.v3.01.3601.S60v5.OS9.4.Unsigned-CNSTeam.rar

Yabancı sitelerde takip ettiğime göre en güncel ve en sorunsuz sürüm. N82'imde sorunsuz kullanıyorum S60v3 versiyonunu.

Yenilik olarak doğru düzgün çalışan 3D binalar, trafik bilgisi vs var. Normalde 3D binalar TR'de de var diye biliyorum ama trafik bilgisi olmaması lazım.
    Yurt dışına çıkan ya da yurt dışından takip eden varsa diye veriyorum.

• arkadaşlar bildiğiniz güzel bir dosya/klasör şifreleme programı var mı? daha doğrusu galeride ki foto ve videoların bazılarını gizlemek için bişeyler.
  • quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

• merhabalar nokia 5530 marka telefon sahibiyim önceki gün ovi suit le telefonumu güncellemeye çalıştım ama en son sürüm diyordu bende nemesisle güncelledim teli sonra tel reset atmaya baladı eski versiyonu geri nasıl yüklerim nokia club bile eskiyi biz yükleyemeyiz dedi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

bir tane site vardı tr karakterleri ingilizceye çeviriyordu..öyle bir site sorununu çözecktir.

• Ben altyazıyı not defterinde açıp türkçe karakterleri seçip tümünü değiştir seçeneğini kullanarak inglizceye çeviriyororum. Çok kısa sürüyor. Ama programdan ayarlamanın bir yolu olsaydı iyi olurdu.
  • Arkadaşlar 5800 ıma quickoffice kurdum ve sorunsuz çalışıyor bütün excel, word dosyalarını açabiliyorum. Ancak mail eki olarak gelen dosyaları açamıyorum mail ekleri .dat uzantılı geliyor. Bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Alt yazı sorunu bende hiç olmadı 8 tane convert ettim...ama bildiğim kadarıyla programda altyazı metin kodlaması seçeneğide var...
  • Reis-i Eagles in verdiği tema paketlerinde özellikle windows 7 ve Symbian Foundation temaları müthiş. Mutlaka deneyin. Teşekkürler bu arada
  • 5800 telefonuma
    ovi maps 3.01 versiyonunu indirdim
    ancak hata verdi
    "yüklenemiyor bu dahili bir bileşen"
    sorunu nasıl çözebilirim
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 11 Kasım 2009; 13:17:30 >
  • quote:

Epocware Handy Shell v1.04

http://rapidshare.com/files/195491667/Handy.Shell.v1.04.S60v5.rar

Kayıt için: 30707974-13835795

Arkadşalar ben bu programı kurdum, gerçekten çok faydalı ama bende hava durumu fln çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Reis-i Eagles in verdiği tema paketlerinde özellikle windows 7 ve Symbian Foundation temaları müthiş. Mutlaka deneyin. Teşekkürler bu arada

eyvallah

mergaturk: handyweather'ın kurulu olması lazım çalışması için.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.