Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyem ovi store'a cepten manuel girin :S MSN için.
  • mini.opera.com'a girin telefonun kendi tarayıcısından ondan sonra yükleyin operayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 7 Kasım 2009; 23:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis
    -Opera mobile 10 beta ( En iyisi gibi duruyor fakat bende "hafıza dolu farklı uygulamar açıksa kapatın" şeklinde çözemediğim bir uyarı veriyor sürekli, o yüzden sağlıklı kullanamadım.)

Muhtemelen uygulamayı telefonun hafızasına yüklediğiniz için olmuştur uygulamayı kaldırıp yeniden kurarsanız ve kurarken de 8 gb lık harici diski (E)
    kullanırsanız problem ortadan kalkacaktır.
  • Baya çözdüm telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yeni MSN uygulaması. Resmi sürüm WLM.

http://store.ovi.com/content/70D5AA4F79EF0024E040050A87327435?clickSource=search

"Installation failed" hatası veriyor, yorumlarda da belirtilmiş.

internet tarayıcıdan değil de telefon uzerindeki ovi store programı uzerinden girin. bende de 4-5 sefer aynı hata vardı, bu şekil deendiğimde kurabildim.
    Bu arada program harika, elelrine sağlık. Reis-i Eagles

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

tşkler faydalı bir çalışma olmuş sağol

nasıl indiricez rapidshare boşluğa yazdığımda abuk zubuk bi ton yazı cıkıyor bi el atarsan seviniriz : =)
  • arkadaşlar 5800 için poker oyunu var mı varsa paylaşabilir misiniz?
  •  Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/304068628/Windows.Live.Messenger.S60v5.v1.07_1118_.Signed.rar

Bana geri dönün. Bende S60v5 cihaz olmadığı için bilemiyorum. Dili ENG sanıyorum bu arada.

• Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

• telefondan fılm ızlemek ıstıyorum ama otobuste sesler az cıkıyor
    bunun ıcın bana hangı programı onerırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

telefondan fılm ızlemek ıstıyorum ama otobuste sesler az cıkıyor

kardeş tam emin olmamakla birlikte "pocket divx encoder de ses şeridini 150 lilere çıkar..." yazıyor...

ama benim bildiğim hem total video converter da hemde bi yukarıdaki verdiğim programda(format factory) var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wezir_mc

kardeşmn eline sağlık süper paylaşım yapmışsın programı denedim çalıştı gerçi filmi çevirmesi yaklaşık 6 saat sürüyo ama olsun :) bu arada bişi sormak istiyorum sana: filmin çeviri işini yaptım filmi süper hale getirmiş sesler falan da on numara ama 700 mb lık film 1,7 gb olmuş bunun çözümü nasıl olur acaba?? teşekkürler tekrardan...

İyi günler arkadaşım.

Resimde Xvid HQ Ultra yazan yerden 768K 1P ile ilgili olanı seçeceksin. Ayrıca onun yanında bir E işareti var oradan bitrate yi düşürebilirsin yukarıda filmin boyutunun kaç MB a indiği yazar. Bende Full filmler iyi bir kalitede 600-800MB civarı oluyor. Dizilerde ise 150MB gibi bir boyut kafi geliyor.

Ayrıca ilave programlar ile filmin başındaki ve sonundaki boş yerleri kırparak oldukça boyuttan tasarruf edebilirsin.

Bu arada ben bu program ile 1080p ( Bluray-Rip ) filmi 1-2 saatte çevirdim 700MB lık bir filme. İşlemcim E2160@3GHz. İşlemci önemli yani pek programda suç yok. Bir de ben Türkçe yama yapmıştım ama yamayı bulamıyorum şimdi iyimi.

• Format Factory adlı yazılımı kesinlike tavsiye ediyorum herkese.Videoları özel olarak 100lerce formata çeviriyorsunuz hatta seçeneklerde 5800XM için ayrıca bir seçenek bile mevcut.Gerçekten çok başarılı bir yazılım.Xvid4 PSP de denedim ama Format Factory kadar beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

telefondan fılm ızlemek ıstıyorum ama otobuste sesler az cıkıyor

Filmler ses sistemi ile izlenmesi için geldiklerinden MP3 e göre ses seviyesi daha düşüktür. Bu sebeple video da ses az çıkar. Çözümü ise basittir.

1- Kulaklık kullanın. Hoparlörden dinliyorsanız insanları rahatsız edersiniz zaten.

2- Video çeviri programlarının hemen hepsinde ses ayarı vardır. Çeviri yapmadan önce ses ayarını yükseltin programdan.

Ayrıca internette sadece sesi yükseltecek programlar da bulabilirsin.

• Elemanlar, şurada baya güzel programlar var. Direk indirebiliyorsunuz.

http://www.4shared.com/dir/11303266/c2371026/sharing.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/304068628/Windows.Live.Messenger.S60v5.v1.07_1118_.Signed.rar

Bana geri dönün. Bende S60v5 cihaz olmadığı için bilemiyorum. Dili ENG sanıyorum bu arada.

arkadaşlar acaba reis in verdiği linkten live messenger indirip kuran 5800 kullanıcısı var mi?
    ben bu programi ovi store'dan indirmeye çaliştim 2 defa. ama ikisinde de "installation failed" hatası aldim krulum aşamasında.

bunda da bir sorun var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Format Factory adlı yazılımı kesinlike tavsiye ediyorum herkese.Videoları özel olarak 100lerce formata çeviriyorsunuz hatta seçeneklerde 5800XM için ayrıca bir seçenek bile mevcut.Gerçekten çok başarılı bir yazılım.Xvid4 PSP de denedim ama Format Factory kadar beğenmedim.

kesinlikle katiliyorum arkadaşim. indirdim ve hemen denedim. çok da memnun kaldım.
    house md.'nin bir bölümü dönüştürüp izledim telefonumda. altyaziyi da gömüyor gayet güzel. dönüştürme süresi de oldukca iyi.

ama arkadaşin vermiş olduğı inndir.com linkinden indirdiğim program için, ESET Smart Security "tehdit oluşturabilicek nesne" falan dedi. tabi ben görmezden gel dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: huawei

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Format Factory adlı yazılımı kesinlike tavsiye ediyorum herkese.Videoları özel olarak 100lerce formata çeviriyorsunuz hatta seçeneklerde 5800XM için ayrıca bir seçenek bile mevcut.Gerçekten çok başarılı bir yazılım.Xvid4 PSP de denedim ama Format Factory kadar beğenmedim.

kesinlikle katiliyorum arkadaşim. indirdim ve hemen denedim. çok da memnun kaldım.
    house md.'nin bir bölümü dönüştürüp izledim telefonumda. altyaziyi da gömüyor gayet güzel. dönüştürme süresi de oldukca iyi.

ama arkadaşin vermiş olduğı inndir.com linkinden indirdiğim program için, ESET Smart Security "tehdit oluşturabilicek nesne" falan dedi. tabi ben görmezden gel dedim

bendede aynısını dedi ve direk sildi...silince bi sıkıntı olmuyor... :)

Resmi sitesindende indirebilirsiniz.Nasıl olsa program ücretsiz... ;)

• resimi sitesinde bile şöyle yazıyor...

Attention: NOD32 was wrong to report virus, Please don't worry.
    We promise there are no harmful code in FormatFactory.

• arkadaşlar bu video converter programını elinde olan bi zahmet upload yapabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.