Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera, en yeni mobil web tarayıcısının Symbian’a yönelik ilk Beta sürümünü yayınladı.

Opera Mini 5 ile yepyeni bir mobil tarayıcıyı kullanıcıların sunan Norveçli yazılım firması, Java uygulamasında olduğu gibi benzer niteliklere ve Opera Turbo özelliğine sahip Symbian özel uygulamasının ilk betasını kullanıma sundu.

Ekran klavyesini kullanmak konusunda da oldukça başarılı olan yazılım, adres çubuğu etkin olduğunda sanal bir klavye açarak kullanım kolaylığı ve keyfi sağlıyor.

Opera Mini 5 ile hemen hemen aynı arayüze sahip olan mobil tarayıcı, dokunmatik ekran için optimize edilmiş. Bu sayede oldukça kullanışlı olan program, sezgisel tıklama özelliği ile de kullanımı kolaylaştırıyor. Yazılım, mobil uygulamalarda görmeye pek de alışık olmadığımız, web sayfalarındaki resimleri kaydetme, yazıyı seçme ve kopyalama gibi aranan özellikleri beraberinde getiriyor.

Opera Turbo

Opera'nın geliştirdiği Turbo teknolojisinin de oldukça faydalı bir özellik olduğunu söylemden geçmeyelim. Zira bu sayede sayfa boyutları optimize ediliyor ve %70 oranında bir sıkıştırma yapılarak, daha az veri transferi gerçekleştiriliyor. Bu da hem daha hızlı açılan web sayfaları, hem de daha düşük maliyet anlamını taşıyor.

Nokia N97 ile test ettiğimiz uygulama, hız konusunda oldukça iyi bir performans gösterdi. Opera, özellikle Turbo modda, ShiftDelete.Net ana sayfasını birkaç saniye içersinde açmayı başardı. Buna karşın, tarayıcının sistem kaynaklarını etkili kullanmak konusunda küçük sıkıntılar yaşadığını da fark ettik. Açılışta 26 MB boş rame sahip olan cihazımızda, 7 dakikalık bir kullanımın ardından yetersiz bellek uyarısı vererek program kapatıldı.

asagidaki adresten indirebilirsiniz..

http://www.opera.com/mobile/next/

kendi tecrubelerimi aktarayim,,opera mini ye gore malesef yavas,,,neden yavas anlamadim,,ama siteleri sanki wap siteleri gibi aciyor...cok iyi yapmislar...fakat bu yuzden bazi siteleri de acamiyo malesef,,beyazperde haberturk gibi,,,daha hizli olmasi gerekirken yavas olmasini anlamadim tabiki,,,sizde tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Opera Mobile 10 Beta

Bu opera mini'den farklı 1 tarayıcı onun üstü. daha gelişmişi. indirmek isteyen;
    http://www.opera.com/download/get.pl?sub=+devices+&mobile=1&id=32589&location=270

Yazılım signed'tır. isteyen yükleyebilir. sertifika gerektirmez.

teşekkürker Reis-i Eagles ama kullanmak nasip olmadı bende mi bi sorun var acaba?Dosya bozuk diyor 3 kez denedim...

edit: 4 üncüde oldu :)

aynı sorun bendede war :(

• Arkadaş birkaç yere baktım otomobil üzerine pek fazla duvarkağıdı yok. Bende kendim hazırlağım (PS'de) sizle paylaşayım dedim.
    http://s171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/5800%20wallpaper/
    Hazıradıkça bu adrese ekleyeceğim.

örnek:

• Hocam dediklerinizi yaptım zero result yazıyor ekranda. Açmadıvideoları.
    quote:

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

• Openvideo'yu kurayım dedim ondada sertifika hatası deyip duruyor. Anlaşılan bu youtubeyi ben izleyemeden askere gidecem
  • Ben izliyorum youtube felan direk realplayer açıyor.Bendede opera minide facebook videoları felan yok.O konuları göstermiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramit17

Hocam dediklerinizi yaptım zero result yazıyor ekranda. Açmadıvideoları.
    quote:

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

arkadşım nasıl giremedin youtube'a anlamadım? arkadaşın dediklerini aynen yaptıgından emin misin? çünkü tek bir adımı bile atlasan sorun çıkıyor. mesela işlemlerin hepsini yaptiktan sonra açıp kapattın mı telefonu?
    bence tüm adımları baştan dene ve her adımı doğru yaptıgından emin ol. arkadaşın verdiği bilgiler doğru çünkü. ve sorunsuz açılıyor videolar.

• quote:

Opera Mobile 10 Beta

Bu opera mini'den farklı 1 tarayıcı onun üstü. daha gelişmişi. indirmek isteyen;
    http://www.opera.com/download/get.pl?sub=+devices+&mobile=1&id=32589&location=270

bu progrtamı calıstırabılen varmı bızde nıye calısmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

Opera Mobile 10 Beta

Gayette yükleniyor arkadaşım bi problem yok. Güzelede benziyo bende 5 betası vardı. Ayrıca paylaştığın içinde teşekkür...

• Diğer Tema Paketleri için:http://www.reis-ieagles.com/temalar-duvarkagitlari-ekran-koruyucular/

Tema Paketi 2'yi indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/302870511/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.2.rar

Windows 7 Aero

Transformers - 1

Transformers - 2

Transformers - 3

Wolverine

Travel

Winter Time

Su

Sketch

Symbian Foundation

Fire

Tema Paketi 2'yi indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/302870511/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.2.rar

• arkadaslar kardeşime yeni 5800 aldım telefonu alalı daha 3 gün oldu telefonda ilk yapmam gerekenler nelerdir ttema duvar kagıdı falan sormuyorum alır almaz kurmam gereken programlar nelerdir bide core player ı nerden bulabilirim ve son olarak facede falan video izlemem için ne yapmam gerekir şimdiden cok tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

Opera Mobile 10 Beta

Gayette yükleniyor arkadaşım bi problem yok. Güzelede benziyo bende 5 betası vardı. Ayrıca paylaştığın içinde teşekkür...

Ya yukledim bunu cok kota yiyor.yine kullançz opera 4.2 yi bunda youtube izleniyor.ama face izlenmıyor

• Ya bu OPERA 10 BETA yı yükledim ama kullanırken şöyle bir uyarı beliriyor.

"Genel: Hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin."

ama başka hiçbişey açık değil bu sırada anlam veremedim aynı sıkıntıyı yaşayıp yorum getirebilen var mı?Gayet güzel çünkü bu browser...
  • sorun ramden kaynaklanmıyor sanıyorum telefon hafızasında yer olmayabilir ayarlarından önbelleği vs. boşaltıp bir de öyle deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

Ya bu OPERA 10 BETA yı yükledim ama kullanırken şöyle bir uyarı beliriyor.

"Genel: Hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin."

ama başka hiçbişey açık değil bu sırada anlam veremedim aynı sıkıntıyı yaşayıp yorum getirebilen var mı?Gayet güzel çünkü bu browser...

operanın iternet templates ini memory cardına almak lazım. o zaman sanırım problem düzelir. Nasıl yapılacağını bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 6 Kasım 2009; 13:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanMutlu

Video convert programı

Sadece menüden formatı seçin ve convert yapın.

XviD4PSP 5.0

http://rapid***share.com/files/246060347/XviD4PSP_5030_full.rar

Not: Aradaki yıldızları kaldırmayı unutmayın

kardeşmn eline sağlık süper paylaşım yapmışsın programı denedim çalıştı gerçi filmi çevirmesi yaklaşık 6 saat sürüyo ama olsun :) bu arada bişi sormak istiyorum sana: filmin çeviri işini yaptım filmi süper hale getirmiş sesler falan da on numara ama 700 mb lık film 1,7 gb olmuş bunun çözümü nasıl olur acaba?? teşekkürler tekrardan...

• bu topic bitik dostlar...........

• Ovi Maps v3.03.49 S60v5:
    http://rapidshare.com/files/303302500/Ovi.Maps.v3.03.49.S60v5.rar

• Reis-i Eagles , öncelikle yardımların yol göstericiliğin için teşekkür ederim. Senin sayende bende garmini kurdum. Ovi maps garmin'e göre nasıl?

Yardımcı olabilecek arkadaşlardan opera için yardım istiyorum. opera-mini-5.0.15650-advanced-en sürümlü programı kurdum fakat bağlanmak için sürekli servis bağlantısı soruyor, wlan ile bağlanmak için ve turkcell bağlantısı sormaması için ne yapabilirim?
  • Opera'nın mini değil de opera 10 beta sürümü var onu kur:
    http://www.opera.com/mobile/next/

bu adresi yani operanın sitesini cepten ziyaret etsen de olur

Nokia Maps daha hızlıdır ama detay azdır. harita detayı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.