Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 5800 telefonumu webcam olarak kullanabilir miyim pc de bilen varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
  • EVET OLUR SMARTCAM diye program var onunla kullanabilirsin
  • bu programı telefona mı yoksa pc ye kurmam gerekiyor
  • SMARTCAM programını araştırdım indirebileceğim bir yer bulamadım. ayrıca lg telefonlar için windows vista bilgisayarlarda kullnanımda başarılıymış

benim nokia 5800 ve windows xp var webcam oarak telefonumu nasıl kullanabilirm acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikent33

SMARTCAM programını araştırdım indirebileceğim bir yer bulamadım. ayrıca lg telefonlar için windows vista bilgisayarlarda kullnanımda başarılıymış

benim nokia 5800 ve windows xp var webcam oarak telefonumu nasıl kullanabilirm acaba

arkadaşım "ovi store"dan ücretsiz olarak webcam programları edinebilirsin.

programi önce telefonuna indireceksin ovi store'dan.
    ardindan da o prgramın internet sitesinden, bilgisyar için olan versiyonunu da bilgisayara indireceksin.
    insanlar neden ovistore'a hala üye olmuyor anlamiyorum. ovistore'da bu tip ihtiyaçlar için basit programlar mevcut.

• Çalışan sertifika sorunu olmayan msn yokmu bu telefon için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Çalışan sertifika sorunu olmayan msn yokmu bu telefon için...

var arkadşım.
    nimbuzz ve fring diye iki tane program yüklü mesela bende. ikisiyle de msn e girebiliyorsun. ücretsiz ve sertifika sorunu yok.

ovistore'da free olarak mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papist

quote:

Orijinalden alıntı: koksal1

Beyler 5800 için Okey ve Bilardo oyunlarını bulabilen var ise update edebilirmi?....

Şimdiden teşekkürler

bende tetris metris, hearts soliterie tipi öle basit oyunlar arıyorum..

arkadaşım tetris ve soliterie oyunlarının linkleri:

http://uploaded.to/file/a35rw4 ---tetris
    http://www.ziddu.com/downloadlink/3192761/Solitaire.swf.zip ----soliterie

• Arkadaşlar,
    5800 için Sudoku oyunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

nette biraz bakınıp bikaç tema oyun vs buldum, onları da burda paylaşıyım dedim.. çoğu 5530 uyumludur, denenmiştir, kendi uploadımdır.

http://hotfile.com/dl/16192780/2c5faf5/5530_Xpress_Music_by_uA006.zip.html

duvar kağıdı, oyun, birkaç program (msn, tarayıcı vs), tema, zil sesi var içinde..

Emeğine teşekkürler çok makbule geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Arkadaşlar,
    5800 için Sudoku oyunu var mı?

Kendim buldum, denedim telefonda çalışıyor. Denemek isteyenler için link;

http://gizmogates.com/forum/YaBB.pl?num=1238935832
  • Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

• 5800 dan iphone gibi showtv atv falan izlenebilecek program varmi???
  • ===> 31 Ekim Cadılar Bayramı Teması <===

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

İndirmek için:
    S60v5:http://rapidshare.com/files/300885169/Halloween.09.by.PiZero.s60v5.rar

S60v3:http://rapidshare.com/files/300884647/Halloween.09.by.PiZero.s60v3.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

birader allah razı olsun senden ya şükür birileri de çıktı şunu anlattı adam gibi çok sağol

• yokmu bir bilen arkadaslar bu konuda yardımcı olucak ? telefonun wap ayarlrı yapılı ama internete baglanmak istedigimde paket veri : paket veri baglantisi yok sonrasında islem gerceklestirilemiyor diyor yardım ederseniz cok sevinirim sagolun simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Çalışan sertifika sorunu olmayan msn yokmu bu telefon için...

http://rapid-share.de/files/48618671/NIMBUZZ_2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 1 Kasım 2009; 22:48:06 >
  • Arkadaşlar şu handy weather işini imei numarasının vermeden cozme yolunu bulan yok mu daha.
    Bizi aydınlatacak işinin ehli, bir buyuk...
  • quote:

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

Süper bu yav. Nihayet youtube sorunu çözüldü çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Süper bu yav. Nihayet youtube sorunu çözüldü çok şükür.

bnlara ne gerek var zaten youtube.sisx i yükleyip dns deişince direk göstermeye başlıyor videoları ama sorun görüntü kalitesinin kötü olması maalesef

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.