Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

Süper bu yav. Nihayet youtube sorunu çözüldü çok şükür.

bnlara ne gerek var zaten youtube.sisx i yükleyip dns deişince direk göstermeye başlıyor videoları ama sorun görüntü kalitesinin kötü olması maalesef

Burada da sizin dediğiniz işlemler anlatılmış; ama daha kapsamlı bir anlatım olmuş.

Daha önce paylaşılmadığı için de benim çok işime yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eimeria

Arkadaşlar şu handy weather işini imei numarasının vermeden cozme yolunu bulan yok mu daha.
    Bizi aydınlatacak işinin ehli, bir buyuk...

Dostum özel msj atmışsın yeni gördüm sen handy weather ı indir ben halledicem senin işini özel msj la ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

quote:

Arkadaşlar şu handy weather işini imei numarasının vermeden cozme yolunu bulan yok mu daha.

Dostum özel msj atmışsın yeni gördüm sen handy weather ı indir ben halledicem senin işini özel msj la ok?

Dostum özele değilde ortaya söylesende bizde yararlansak...
  •  Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar
     Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

3 Tip ikonlu Luxury teması. İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/301286544/Luxury.v1.v2.v3.uc.tip.ikon.by.IND190.S60v5.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: master35

quote:

Dostum handy weatheri indiridim, telefonda kurulu ve son 12 gün kaldı hatta deneme surumu için, bundan sonrası için tavsiyelerini bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir..

teşekkürler arkadaşim. detayli anlatimin sayesinde artik youtube a girebiliyorum telefonumdan. emeğine sağlık...

• Bütün sayfalara baktım ama bi program arıyorum bilgisi olan varsa sevinirim...

Telefondaki mesaj veya galeri yi felan şifreleyebileceğim bi program varmı acaba guardian vardı sanırsam oda gold yada plat üyelik istiyor yapamadım.Birde telefondaki uzaktan kilitleme mesajı için şifre belirliyorum ama başka telefondan şifreyi yolladığımda kilitlenmiyor nasıl yapmam gerek acaba?
  • Arkadaşlar 5800 için istenilen numaradan mesaj gelmesini engelleyen bir program mevcut mu acaba?Teşekkürler.
  • beyler tam anlamıyla çalısaşan bir gps programı yokmu telefonum n97 bir türlü gps e bağlanamadım yardımcı olursanız çok sevinicem garmin yuklemiştim ama tıklıyordum ekran kapanıyordu nokia maps ile deniyorum yarım saat beklemişimdir arabada bağlanmadı gps e şimdiden teşekkürler
  • Pes 2009 [640 x 360]
    Tüm konuyu incelemedim ama bi kaç sayfaya baktım göremedim daha önce verildiyse özür diliyorum..

http://rapid share.com/files/301829817/PES_2009_640x360.jar.html
  • resim koymayı unutmusum

http://rapid share.com/files/301829817/PES_2009_640x360.jar.html

linkteki bosluğu silin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

beyler tam anlamıyla çalısaşan bir gps programı yokmu telefonum n97 bir türlü gps e bağlanamadım yardımcı olursanız çok sevinicem garmin yuklemiştim ama tıklıyordum ekran kapanıyordu nokia maps ile deniyorum yarım saat beklemişimdir arabada bağlanmadı gps e şimdiden teşekkürler

arkadaşım sırasiyla yaziyim:
    ben bir 5800 kullanıcısıyım ve garmin, s60v5 için en iyi (en sorunsuz) gps yazilimi gibi geliyor bana. ben 5800'ımla sorunsuz olarak garminle navigasyon hizmeti alıyorum.
    arabada denedim ama gps sinyali alamadım demişsin. öncelikle şunu söylemek gerekir ki gps sinyali alabilmek bir çok faktöre bağlıdır. o esnada hava çok bulutludur vs... senin gibi birçok arkadaş asisted gps'i açmadan gps sinyali alabilmek için 20dk. civarı beklediklerini bile söylüyorlar. böyle durumlarda zorluk çekmemek için destekli gps'i yani asisted gps'i açık tutmanı öneririm. ben şahsen a-gps'i sürekli olarak açik tutuyorum ve vodafone'da yarım kontör falan gidiyor her bağlantı için. hatta bazen daha az. malum vodafoneda kontöreler 0.324 falan düşebiliyor.

garminde karşilaştığın problem de kurulum aşamasındaki bir ufak hatadan kaynaklanıyor olabilir. bence Reis-i Eagles'ın anlatımıyla tekrardan dene garmini kurmayi. tabi öncelikle eski garmini tamamen kaldir telefonundan.. ben Reis-i eagles ın anlatımıyla kurulumu yaptim ve sorun yok.
    gayet güzel şekilde sesli navigasyon hizmeti alıyorum.

reis'in anlatımının linkini tekrardan paylaşiyim. eğer baska bir şekilde yüklediysen garmini, bir de bu anlatımı izleyerek dene:

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

• Opera Mobile 10 Beta

Bu opera mini'den farklı 1 tarayıcı onun üstü. daha gelişmişi. indirmek isteyen;
    http://www.opera.com/download/get.pl?sub=+devices+&mobile=1&id=32589&location=270

Yazılım signed'tır. isteyen yükleyebilir. sertifika gerektirmez.
  • RevengeR
    ra hmetli
    huawei

arkadaşlarım ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Opera Mobile 10 Beta

Bu opera mini'den farklı 1 tarayıcı onun üstü. daha gelişmişi. indirmek isteyen;
    http://www.opera.com/download/get.pl?sub=+devices+&mobile=1&id=32589&location=270

Yazılım signed'tır. isteyen yükleyebilir. sertifika gerektirmez.

teşekkürker Reis-i Eagles ama kullanmak nasip olmadı bende mi bi sorun var acaba?Dosya bozuk diyor 3 kez denedim...

edit: 4 üncüde oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 3 Kasım 2009; 20:04:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Telefonu nasıl bu şekilde yapabiliriz ?

http://www.youtube.com/watch?v=0O-95r8e_Ww&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=LgiOwEMmxdc&feature=related

Yokmu hiç kimse bunu bilen

• Tema paketini indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/301962574/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.1.rar

Windows 7 (Kesinlikle tavsiye edilir.)

Aviator

Heroes

Deep Space

Auriel

Solstice

Tema paketini indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/301962574/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.1.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

5800 dan iphone gibi showtv atv falan izlenebilecek program varmi???

bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • ilgin için çok teşekkürler bakalım deniyorum inallah çalışır
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.