Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2031. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonuma whatsapp yükledim ama wireless olmadığı yerlerde avea internetten bağlanıyo sürekli mobile guard programı yüklemezsem bu hep böyle oluyor. buna bi çözüm yok mu? 250 mb internet paketim var whatsapp için yeter mi sizce? eğer yeterse avea internetten bağlanması sorun olmaz ama yetmez ve ek ücret ödemek zorunda kalırım diye de korkuyorum
  • 5800 telefonunu kullananlar pek sevmiyor ama 680. sayfaya kadar gelmiş helal
  • 680 sayfanın 10 da 7si şikayet zaten..
  • alıpta pişman olmadığım telefonlardan birisi de 5800'dır. fiyat performans oranı çok yüksek bir telefon. Bence beyenilmeyecek hiçbir tarafı yok. Fiyatının üzerinde işler başarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

arkadaşlar ben telefonuma whatsapp yükledim ama wireless olmadığı yerlerde avea internetten bağlanıyo sürekli mobile guard programı yüklemezsem bu hep böyle oluyor. buna bi çözüm yok mu? 250 mb internet paketim var whatsapp için yeter mi sizce? eğer yeterse avea internetten bağlanması sorun olmaz ama yetmez ve ek ücret ödemek zorunda kalırım diye de korkuyorum

ayarlar / bağlantı / hedeflerde yeni kategori oluştur ve "internet" kategorisinde bulunan operatorunu bu yeni kategoriye taşı.

operatorunun ayarlarına (aynı yerde) gir ve şifre sormayı evet olarak işaretle bi ust veya bi altta kullanıcı adı ve şifre belirleme kısmı var oraları da ayarlayınca bu bağlantıyı kullanırken şifre istemek zorunda kalır, sen onaylamadan bağlanmaz.

isetrsen birini, istersen benim gibi ikisini de yap :) bi daha bağlanmıyor ben istemedikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

alıpta pişman olmadığım telefonlardan birisi de 5800'dır. fiyat performans oranı çok yüksek bir telefon. Bence beyenilmeyecek hiçbir tarafı yok. Fiyatının üzerinde işler başarıyor.

Şuana kadar sadece radyosunda sorun yaşadım. Onun dışında bence de çok güzel telefon.
  • benim de alıp ta pişman olduğum iki telefondan birisidir 5800 diğeri 5300 xpress musicti... 5300da 1.yıldan sonra yaşadığım sorunlar biraz canımı sıktı. 600tlye indi diye 5800 aldım... parasından çok daha iyi işler becerdiği doğru ama işlemcisi tam bir rezalet.... hayatımda kullandığım en yavaş telefonlardan.. birde utanmadan her ayda 1 güncelleme yaptırmanız gerekir kvk servislerinden diyorlar... işim gücüm yok her ay taaa kvk servisine mi gideceğim..ovi'Den indirmeye kalkışıyorsunuz sürekli error veriyor.. bu durumu analtıyorsunuz nokia servise oviden denerseniz yapabilir diyorlar.. sürekli kronik şarj boşalma problemleri, durup dururken saçmalayan bir işlemci, kendi kendini kapama problemleri vs vs.. iphone alanlar güncelleştirmese bile telefonları 1 yıl boyunca hiç dokunmadan hızlıca çalışıyor... zaten 5800ın özelliklerinin hepsiini kullanan kimse tanımıyorum kullanan varsa lafım olmaz önceden söyleyeyim.. ama çoğu ıvır zıvır özelliğini kullanmadığım ve gerçekten çok yavaş olan bir telefon 5800... her insan her ay kvkya gidecek zamanı bulamayabilir.. ayda bir servise götürme zorunluluğu olduktan sonra bu telefon bence kesinlikle başarısızdır. oviden denediğinizde ise error veriyorsa buda firmanın başarsızızlığıdır.. herkes telefonun her özeelliğini kullanıyor demek değil sonuçta.. sadece hızlı ve ana özellikleri için telefon alan insanlar en az 7/10 dir bence.. o yüzden 5800 aldığıma pişmanım..
  • her ay kvk'ya gidip güncelleme yaptıracaksın diye bir sorun yok. Ben çoğu zaman güncellemeleri yaptırmıyorum. Eğeryaptırmak istersen internete bağlanıp kolayca yapabiirsin. Ovi sitesinde hiçbir sorun yaşamadım. Fotoğraf albümümü bile oorada saklıyorum. Şu an internete bile bilgisayarımdan 5800 aracılığıyla bağlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

her ay kvk'ya gidip güncelleme yaptıracaksın diye bir sorun yok. Ben çoğu zaman güncellemeleri yaptırmıyorum. Eğeryaptırmak istersen internete bağlanıp kolayca yapabiirsin. Ovi sitesinde hiçbir sorun yaşamadım. Fotoğraf albümümü bile oorada saklıyorum. Şu an internete bile bilgisayarımdan 5800 aracılığıyla bağlanıyorum.

valla ben internette bağlanıp yaptırmaya çalıştığım zamanlarda hep error alıyorum. gerek pcden gerek telefondan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

arkadaşlar ben telefonuma whatsapp yükledim ama wireless olmadığı yerlerde avea internetten bağlanıyo sürekli mobile guard programı yüklemezsem bu hep böyle oluyor. buna bi çözüm yok mu? 250 mb internet paketim var whatsapp için yeter mi sizce? eğer yeterse avea internetten bağlanması sorun olmaz ama yetmez ve ek ücret ödemek zorunda kalırım diye de korkuyorum

ayarlar / bağlantı / hedeflerde yeni kategori oluştur ve "internet" kategorisinde bulunan operatorunu bu yeni kategoriye taşı.

operatorunun ayarlarına (aynı yerde) gir ve şifre sormayı evet olarak işaretle bi ust veya bi altta kullanıcı adı ve şifre belirleme kısmı var oraları da ayarlayınca bu bağlantıyı kullanırken şifre istemek zorunda kalır, sen onaylamadan bağlanmaz.

isetrsen birini, istersen benim gibi ikisini de yap :) bi daha bağlanmıyor ben istemedikçe.

teşekkür ederim deniycem ama 250 mb yeterli mi sizce peki?
  • fena değil güzel açıklamışsın
  • @KucukKurbaga benim hiç wifi dışında bağlantım olmadı :)
    ama dikkat et cevremde bu ayarı yapmadan nete girip wifi den girdiğini sanıp sebekeden bağlanan ve telin parası kadar da operatorin faturası odeyenler var, aman ilk baslarda temkinli kullan, sonra kullandıkça açılırsın. operatorlerin bu soygununa uzuluyorum. ozellikle her seye reklam mesajı ceken firmaların normal kullanımıı aştığınızda mesaj cekmemesine dayanamıorum ve bu konuda mumkun oldugunca uyarmaya calışıorum cevremi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

@KucukKurbaga benim hiç wifi dışında bağlantım olmadı :)
    ama dikkat et cevremde bu ayarı yapmadan nete girip wifi den girdiğini sanıp sebekeden bağlanan ve telin parası kadar da operatorin faturası odeyenler var, aman ilk baslarda temkinli kullan, sonra kullandıkça açılırsın. operatorlerin bu soygununa uzuluyorum. ozellikle her seye reklam mesajı ceken firmaların normal kullanımıı aştığınızda mesaj cekmemesine dayanamıorum ve bu konuda mumkun oldugunca uyarmaya calışıorum cevremi.

evet bende bundan korkuyorum zaten operatörler resmen soygun yapıyolar. her şeyi ucuz gibi gösterip fatura gelince de kullanımı aşmışsınız diyorlar. bu yüzden emin olmadan da kullanmak istemiyorum ama kullanmayınca da ne kadar gitceğini bilemiyorum :) dediğin gibi temkinli yaklaşmak en mantıklısı. teşekkür ederim
  • Arkadaşlar telefonu geçen sene kurban bayramından önce aldım.Hiç koruma,ekran jelatini kullanmadım.Telefon 5-10 kere yere düşmüştür,haliyle çizikler oluştu.Bu çizikleri gidermenin tek yolu ekran değişimi mi ? Servise yollasam ekran değişimi için,ücret talep ederler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Quaresma19-03

Arkadaşlar telefonu geçen sene kurban bayramından önce aldım.Hiç koruma,ekran jelatini kullanmadım.Telefon 5-10 kere yere düşmüştür,haliyle çizikler oluştu.Bu çizikleri gidermenin tek yolu ekran değişimi mi ? Servise yollasam ekran değişimi için,ücret talep ederler mi ?

çizik giderici kremler var. bir pamuğa kremi sürün ve üzerinde silerek bu çizikleri gidermeye çalışın
  • Nerede bulabileceğim ve fiyatı hakkında bilginiz var mi ? Not : Bursa'da oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Quaresma19-03

Nerede bulabileceğim ve fiyatı hakkında bilginiz var mi ? Not : Bursa'da oturuyorum.

bu kremler aynı zamanda arabalar için de kullanılıyor fakat arabalar için kullanılanlar ile cam çizikleri için kullanılanlar aynı mı farklı mı bilmiyorum ama çalışma prensibleri aynı. araba ve cam için olanların aynı kremler olduğunu düşünüyorum.. denemekte yarar var. bursa'da praktiker, bauhaus, koçtaş vs vs. mağazalar var mı bilmiyorum ama o tarz mağazalar varsa bulabilirsiniz diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar bu telefonda avea internet çok mu yavaş sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Arkadaşlar bu telefonda avea internet çok mu yavaş sanki ?

dns gir hacı belki hızlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Arkadaşlar bu telefonda avea internet çok mu yavaş sanki ?

dns gir hacı belki hızlanır

Yok ya galiba telefon sorunlu. Abimin n82ye taktım hattımı, vodafoneden hızlı idi. Ama dns nereden değişiyor onu söylede deneyelim.
  • 
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.