Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2035. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20332034203520362037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

cfw yapımını anlatan bi konu vardı biraz bakındım adını hatırlayamadım gözümden de kaçmış olabilir iki sayfa geriye gittim. yanlş hatırlamıyorsam orochi'nin konusuydu. hatırlayan varsa sayfanın adresini verebilir mi?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46099324&p=1#46099324 Orochinin konusu....Bu konuyla belki sıfırdan cfw yapamazsın ama,,cfw leri konu yardımıyla kendine göre düzenleyebilirsin...Telden girdiğim için mobil sürüm linki çıkacaktır,siz en allta tam sürüm için tıklarsınız..

Nereden buldun ya?Ben aradım bulamadım.
  • teşekkürler.
    Zaten sıfırdan yapmayacağım kendime göre küçük bir iki ekleme yapmayı düşünüyorum trailblazer'a.
    İki gün önce sunrise yükledim yalnız c6 bana göre değil sıkıyor beni
    Şimdi october yüklü. Akşama eklememi yapıp flaşlarım bir daha da kurcalamam sanırım.
  • Arkadaşlar benim 5800 açıldığında bazen ana ekrandaki ögeler gözükmüyor.Ortadaki tuşa basıp menüye ordanda diğer yerlere girebiliyorum ama ana görüntüde bir şey gözükmüyor sadece arka plan resimi gözüküyor.Kapatıp tekrar açınca düzeliyor ancak.Telefonu alalı 3 ay felan oldu böyle olması canımı sıktı.Ciddi bir sorun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l Mr. Lawyer l

Arkadaşlar benim 5800 açıldığında bazen ana ekrandaki ögeler gözükmüyor.Ortadaki tuşa basıp menüye ordanda diğer yerlere girebiliyorum ama ana görüntüde bir şey gözükmüyor sadece arka plan resimi gözüküyor.Kapatıp tekrar açınca düzeliyor ancak.Telefonu alalı 3 ay felan oldu böyle olması canımı sıktı.Ciddi bir sorun mu?

Ev ekranının Temel değil de başka birşey de seçili olduğundan emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Arkadaşlar benim 5800 açıldığında bazen ana ekrandaki ögeler gözükmüyor.Ortadaki tuşa basıp menüye ordanda diğer yerlere girebiliyorum ama ana görüntüde bir şey gözükmüyor sadece arka plan resimi gözüküyor.Kapatıp tekrar açınca düzeliyor ancak.Telefonu alalı 3 ay felan oldu böyle olması canımı sıktı.Ciddi bir sorun mu?

Ev ekranının Temel değil de başka birşey de seçili olduğundan emin misiniz?

Ne demek istediniz? Tam olarak anlayamadım da. Af buyurun.
  • quote:

yeni yazılımı kur ya da format at belki kullandığın bir program sorunludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

yeni yazılımı kur ya da format at belki kullandığın bir program sorunludur

Anladım teşekkürler.Birkaç uygulama indirmiştim kesin onlardan oldu.
  • Arkadaşlar belki önemsiz bir şey ama sormak istedim yine de ben mesela karanlık bir yerde kamera açınca minik bir piksel var yeşil noktacık mikroskobik gibi ama yakından bakınca görülüyor. Kameram fabrikadan mı hatalı acaba yoksa normal mi?
  • bu telefonun anakartını bulabilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

Arkadaşlar belki önemsiz bir şey ama sormak istedim yine de ben mesela karanlık bir yerde kamera açınca minik bir piksel var yeşil noktacık mikroskobik gibi ama yakından bakınca görülüyor. Kameram fabrikadan mı hatalı acaba yoksa normal mi?

fabrika hatası
  • quote:

Arkadaşlar belki önemsiz bir şey ama sormak istedim yine de ben mesela karanlık bir yerde kamera açınca minik bir piksel var yeşil noktacık mikroskobik gibi ama yakından bakınca görülüyor. Kameram fabrikadan mı hatalı acaba yoksa normal mi?

Yazılımsal değil donanımsal.Fabrikadan yani.
  • Bende de 5800 var. Kulaklık olarak ne önerirsiniz. Genellikle bassın yoğunlukta olduğu şarkılar dinliyorum ama rock da severim. Metal dinlemem. Şu an sennheiser marka kulaklık kullanıyorum fakat fazla iyi gelmedi bana önerdiğiniz kulaklık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon Scott Kennedy

Bende de 5800 var. Kulaklık olarak ne önerirsiniz. Genellikle bassın yoğunlukta olduğu şarkılar dinliyorum ama rock da severim. Metal dinlemem. Şu an sennheiser marka kulaklık kullanıyorum fakat fazla iyi gelmedi bana önerdiğiniz kulaklık var mı?

elinizdekinin modeli ne?
    kulak içi creative ep-430 kullanıyorum. kulak içi düşünürseniz bakın bi. fiyatına göre de iyi bir ürün.
  • Bir de arkadaşlar ben şey soracaktım benim telefonumun yanlar mavi olandan ve servise gitti yazılım atıldı dedi gerçekten de atıldı burada bir sorun yok. Fakat benim Soundwave temamdaki masaüstündeki dalgalar mavi renkliydi şimdi kırmızımsı bir şey olmuş en üst yazılım bu mudur? Yoksa onu maviye çevirme gibi bir şansımız var mı?
  • quote:

Bir de arkadaşlar ben şey soracaktım benim telefonumun yanlar mavi olandan ve servise gitti yazılım atıldı dedi gerçekten de atıldı burada bir sorun yok. Fakat benim Soundwave temamdaki masaüstündeki dalgalar mavi renkliydi şimdi kırmızımsı bir şey olmuş en üst yazılım bu mudur? Yoksa onu maviye çevirme gibi bir şansımız var mı?

Kodunu yanlış atmışlar....Kendin mavi yazılımı yükleyebilirsin ....
  • quote:

quote:

Bir de arkadaşlar ben şey soracaktım benim telefonumun yanlar mavi olandan ve servise gitti yazılım atıldı dedi gerçekten de atıldı burada bir sorun yok. Fakat benim Soundwave temamdaki masaüstündeki dalgalar mavi renkliydi şimdi kırmızımsı bir şey olmuş en üst yazılım bu mudur? Yoksa onu maviye çevirme gibi bir şansımız var mı?

Nasıl yapabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapabilirim ?

Telefona hiç kendiniz orjinal yazılım attınızmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yapabilirim ?

Telefona hiç kendiniz orjinal yazılım attınızmı?

Bir kere v30dan v52ye yükseltmiştim ama bu renk değişimi için ne yapılır hiçbir fikrim yok.
  • İsterseniz bu linki inceleyinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46029728 Yok ben uğraşamam derseniz Herhangi bi nokia shop a götürün rengi mavi kırmzı yazılım atmışlar diyin size doğru olan yazılımı atsınlar....Telefonunuzda işleri yoğun değilse gün içinde verirler....
  • quote:

İsterseniz bu linki inceleyinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46029728 Yok ben uğraşamam derseniz Herhangi bi nokia shop a götürün rengi mavi kırmzı yazılım atmışlar diyin size doğru olan yazılımı atsınlar....Telefonunuzda işleri yoğun değilse gün içinde verirler....

Sinir oldum yahu.
  • 
Sayfa: önceki 20332034203520362037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.