arkadaşlar avea ile 0.facebooka griyorum lira gidiyor.ne yapmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: mer-guana
Avea internetle mi giriyorsun yoksa wapla mı?
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
internetle...
quote:
quote:
quote:
internetle...
e o zaman gitmezse garip olurdu.wapla deneyin birde.
quote:
quote:
quote:
quote:
internetle...
e o zaman gitmezse garip olurdu.wapla deneyin birde.
çok sağol arkadaşım halloldu..
Sürekli reset attığı için gönderdiğim 5800 bugün teknik servisten geldi. Sorun hala devam ediyor hiçbir düzelme yok. Tekrar servise mi yollamalıyım? not:Hafıza kartı takmadığım halde yine de reset atıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_2030
Sürekli reset attığı için gönderdiğim 5800 bugün teknik servisten geldi. Sorun hala devam ediyor hiçbir düzelme yok. Tekrar servise mi yollamalıyım? not:Hafıza kartı takmadığım halde yine de reset atıyordu.
Merhaba,
İlginç bir sorununuz var acaba yazılımınızı güncellediniz mi veya bir C6 CFW'si yüklemeyi denediniz mi?
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Merhaba,
İlginç bir sorununuz var acaba yazılımınızı güncellediniz mi veya bir C6 CFW'si yüklemeyi denediniz mi?
Saygılar.
orijinal yazılım attım düzelmedi sizin son çıkan C6 CFW'yi kurdum yine düzelmedi Şimdi de hafıza kartını biçimlendirirken reset attı. Hafıza kartı bozuk yazıyor. Biçimlendir deyince biçimlendirmenin sonunda reset atıyor 3-5 kere denedim hep böyle oldu sizin cfw'yi atıp denedim yine reset atıyor. bilgisayara takmak için usb'den micro-sd gibi bir cihazım da yok 8gb micro-sd destekleyen başka cihaz da yok yarın bi tane bilgisayara usb'den takmak için cihaz alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
quote:
Orijinalden alıntı: sarkanak
Selamlar herkese. Telefonum açıkken şarzı dolmuyor. Şarz oluyor gibi görünüyor fakat dolmuyor. Telefonu kapalı vaziyette şarz ettiğim zaman doluyor ancak. Acaba sorun bataryadan mıdır yoksa yazılımsal mıdır ? Fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
garantisi bitmediyse servise ver hard format falan kurtarmaz onu
Garantisi bitti malesef. Bugün yeni bir batarya aldım deneyip sonucunu söylerim.
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
Saygılar.
orijinal yazılım attım düzelmedi sizin son çıkan C6 CFW'yi kurdum yine düzelmedi Şimdi de hafıza kartını biçimlendirirken reset attı. Hafıza kartı bozuk yazıyor. Biçimlendir deyince biçimlendirmenin sonunda reset atıyor 3-5 kere denedim hep böyle oldu sizin cfw'yi atıp denedim yine reset atıyor. bilgisayara takmak için usb'den micro-sd gibi bir cihazım da yok 8gb micro-sd destekleyen başka cihaz da yok yarın bi tane bilgisayara usb'den takmak için cihaz alacağım.
Sonucu bekleyeceğim.
quote:
Sonucu bekleyeceğim.
Hafıza kartını biçimlendirdim bilgisayardan, sonra taktım telefona hafıza kartı çalışıyor onda sorun yok video attım izledim. Ama hala kendi kendine kapanıp açılıyor video izlerken sonuna gelmeden telefon reset atıyor. Şuan yanımda boş durduğu halde halde 3 kere reset attı
quote:
quote:
Sonucu bekleyeceğim.
Hafıza kartını biçimlendirdim bilgisayardan, sonra taktım telefona hafıza kartı çalışıyor onda sorun yok video attım izledim. Ama hala kendi kendine kapanıp açılıyor video izlerken sonuna gelmeden telefon reset atıyor. Şuan yanımda boş durduğu halde halde 3 kere reset attı
Garip bir sorununuz var.Servise göndermişsiniz çözememişler, CFW kurdunuz olmadı, yazılım güncellediniz format attınız yine olmadıysa ben ne yapacağımı bilemiyorum.Kusura bakmayın daha fazla yardımcı olmak isterdim ama benden bu kadar.
bu telefonun çıkış tarihi nedir ? konu 2007 de açılmış ama ?
Arkadaslar konu içerisinde çok mesaj var arama yaptığımda tatmin edici bir cevap bulamadım. 5800'da harita sorunu var kaç aydır ovi mapstan yararlanamıyoruz nokiaya sorduk istanbula gitmesi gerekiyomuş. Net uzerinden kendimiz halledemiyomuyuz ?
quote:
quote:
quote:
Sonucu bekleyeceğim.
Garip bir sorununuz var.Servise göndermişsiniz çözememişler, CFW kurdunuz olmadı, yazılım güncellediniz format attınız yine olmadıysa ben ne yapacağımı bilemiyorum.Kusura bakmayın daha fazla yardımcı olmak isterdim ama benden bu kadar.
Reset atma süresini ölçtüm. Ne yaparsam yapayım hangi uygulamaya girersem gireyim 4 dakika dolunca reset atıyor. Hesap makinesini açtım onda bile tam 4 dakika olunca reset attı. Ama niye 4dk olduğunu çözemedim
Nokia 5800 cep telefonumla hangi uygulamayı açarsam açayım 3 dakika 8 saniye sonra kendi kendine telefon kapanıp açılıyor(açılırken pin kodu sormuyor). Yani opera mini'yi açıyorum 3 dakika 8 saniye sonra reset, video açıyorum 3 dakika 8 saniye sonra reset, hesap makinesini bile açsam 3 dakika 8 saniye sonra reset atıyor. Cihazın nesi bozuk olabilir? Servisten geldikten sonra böyle oldu tekrar göndermeme rağmen sorun devam ediyor. Hafıza kartı ve bataryada sorun yok ikisi de arkadaşın telefon düzgün şekilde çalışıyor.
satılık 5800 300 tl garantisi devam ediyor
v60 çıkmıştır hepimize hayırlı olsun. nokia suite'den görmedi bende telefondan gördü ama;)
cfw dikkat etsinler kurmak için önce orijinal yazılıma dönmeniz lazım yoksa boardu yakarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: meydiyak
v60 çıkmıştır hepimize hayırlı olsun. nokia suite'den görmedi bende telefondan gördü ama;)
cfw dikkat etsinler kurmak için önce orijinal yazılıma dönmeniz lazım yoksa boardu yakarsınız.
Harbiden çıkmış şimdi baktım. Ne tür özellikler geliyor? Bu arada teşekkürler sayende haberim oldu.
bende güncellemeyi buluyor, indiriyor, yeniden başlatıp kurarken yarıda kalıyor. sonra telefon açılınca güncelleme senin telefonunla uyumlu değil diyor.
*yeni internet tarayıcı 7.3.1.33 *sürükleyerek kilit açma *smile yokmuş *hız 2 katına çıkmış diyorlar *müzik sesi biraz daha artmış. *ram 55.6 civarında *yeni arama ekranı yok *menü ve fotoğraf görüntüleyici daha hızlı *Maps 3.06(637), Qt 4.07(3) gömülü *Nokia Store 1.16(6)
soft/hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim hala aynı sorun, kurabilen var mı?