Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2039. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20372038203920402041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huroncu

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bu telefonda karşı taraf ile konuşurken sesini kayıt edebilirmiyim evetse nasıl

evet yapabilirsin. telin uygulamalar bölümünde ses kayıt için program var. telde konuşurken programı çalıştırman yeterli. ama unutmaki karşı tarafa sesin kaydedildiğine dair sinyal gönderecektir. kanunlarmıza göre bilgi verilmeden yapılan bu tür davranışlar suç teşkül ediyor. bu sebeple de karşı tarafa bip sesi gönderiliyor sanırım her 3 saniye de bir.
  • Benim farkettiklerim.

*qt programlar çok daha akıcı çalışıyor
    *internet tarayıcısında 3 adet sekme açabiliyorsunuz ve tarayıcı eskisine göre çok daha iyi hatta opera mobile'ın papcunu dama atabilir ancak günümüz standardında değil ve hafıza doldu uyarısı bu telefonun ram darboğazından dolayı halen mevcut zaten bunun önüne geçmek mümkün değil.
    *internet tarayıcısından erişim noktasını internet olarak seçip her açıldığında internete bağlanıyım mı, hangi erişim noktasını kullanıyım sorularından kurtuluyoruz.
    *bu ayar neredeyse tüm programlarda iş görüyor ve programlar internet bağlantısı için izin almıyor, direk mevcut eriişim noktası ve bağlantı otomatikteyse eğer bağlanıyor, bazı programlar ise sadece internete bağlanıyım diye soruyor ama sonrasında erişim noktası sormuyor. bu harika olmuş, çok geç olsa da.
    *tarayıcı güncellenince tarayıcı bazlı çalışan programlar ciddi performans kazanmış özellikle kinetic scroll çok çok daha iyi. bunu ovi store'da rahatlıkla gözlemleyebiliyorsunuz.
    *tuş kilidi açıkken menü tuşuna basınca saati, tarihi, gelmişse smsi bildirim olarak görüyoruz artık, istersek de ekrandaki kaydırma çubuğu ile kilidi açabiliyoruz.
    *kinetic scroll menü içerisinde de daha iyi bir his veriyor.
  • erisim noktasi secme olayi 52'de de var hatta hala yukseltemedim ve kullaniyorum:)

Baska turlu yukseltemezmiyiz acaba?
  • Telefonun kodunu değiştirirken USB bağlı olduğu sırada telefonun kapalı mı olması gerekiyor? Ben hard formatı da telefon açıkken yapmamız gerekiyor sanıyordum kapalı iken yapılması gerektiğini öğrendim ve format atabildim bunda da kapalı mı olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydiyak

erisim noktasi secme olayi 52'de de var hatta hala yukseltemedim ve kullaniyorum:)

Baska turlu yukseltemezmiyiz acaba?

eskisi gibi yeni sürümdede kullanabilirsin. Ben kullanmaya başladım bile. Sürekli wifi kulkanan biri olarak gerçekten çok rahat
  • yeni özelliklere ben de ekleme yapayım. İnternet tarayıcısındayken tıklayacağınız linke 2 saniye kadar uzun basınca "kopyala-yeni pencere"menüsü çıkıyor
  • telefon kodunu değiştirmek gerekiyor diyorlar, nasıl yapıcaz bir fikri olan var mı?
  • ben dün gece güncelleme yaptım , web browser değişmiş fakat sanki daha yavaş , benim telefonda mı sorun var bilemiyorum ama adres çubuğuna adres yazcağım zaman kasılma oluyor , sms konusunda ise bazı arkadaşlar smiley filan var yazmışlar ama kontrol ettim yok fakat mesajlar bölümü hızlanmış gerçekten , bunun dışında ekstra bişey görmedim .. ama helal olsun bu telefonu güncelleme arsızı yaptılar :))
  • mesajlaşmaya tik atmadan güncelledim şebekeden şimdi mesajlaşmayı nasıl güncellerim görmüyor güncellemeyi de pc ye oviye mi bağlamam lazım
  • sunucuları falan çok mu yoğun ne bağlanamıyor
    yalnız sinirlenmeye başladım işleniyor diyor sonra bağlantı falan kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegirti -- 21 Ekim 2011; 22:19:53 >
  • Arkadaşlar v60'ın yazılım sürümü tarihi ve özel sürüm tarihi sizin telefonlarda ne olarak gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan__34

Arkadaşlar v60'ın yazılım sürümü tarihi ve özel sürüm tarihi sizin telefonlarda ne olarak gözüküyor?

yazılım sürüm tarihi: 22.09.2011
    özel sürüm tarihi: 22.09.2011
    neden sordun merak ettim?
  • bugün itibari nokia ile vedalaşmış bulunuyorum ve sony ericssona terfi etmiş bulunuyorum.. nokia'nın menüsünün ne kadar kullanışsız olduğunu birkez daha anladım..
  • arkadaşlar live messenger programı arıyorum, nimbuzz gibi programlar var ama, live messenger i istiyorum sadece.. çünkü bunu kurunca mesajlar bölümüne "mail" diye bir bölüm atıyor.. netten araştırdım ama linkler hep ölü.. yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? birde güncellemeden bahsediliyor.. çok farklı birşey yok galiba, hackli telefonu orjinal yazılıma çevirip güncellemeye değer mi? cevaplayan arkadaşlara şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

quote:

Orijinalden alıntı: kaan__34

Arkadaşlar v60'ın yazılım sürümü tarihi ve özel sürüm tarihi sizin telefonlarda ne olarak gözüküyor?

yazılım sürüm tarihi: 22.09.2011
    özel sürüm tarihi: 22.09.2011
    neden sordun merak ettim?

Bir an kendimi 9. ayda zannettim ve yazılım sürüm tarihi benim güncelleme tarihimden bir gün geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

arkadaşlar live messenger programı arıyorum, nimbuzz gibi programlar var ama, live messenger i istiyorum sadece.. çünkü bunu kurunca mesajlar bölümüne "mail" diye bir bölüm atıyor.. netten araştırdım ama linkler hep ölü.. yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? birde güncellemeden bahsediliyor.. çok farklı birşey yok galiba, hackli telefonu orjinal yazılıma çevirip güncellemeye değer mi? cevaplayan arkadaşlara şimdiden tşkler

http://www.multiupload.com/PCC2X9ZTL0 windowslive messenger buyrun
  • ovi suite melaneti güncellenmiyor sorun yaşayan bir ben miiym
  • selam arkadaşlar 5800 orjinal bataryasını nerden alabilirim nette varsa bilgi lütfen teşekkürler.

bu arada V60 sorunsuz telefonla güncelledim tuş kilidi güzel olmuş ramde iyileştirme var
    yanlız bilen yada bunu yaşayayıp çözen varmı? bende v52 deykende netteki videolar ses olarak gorünüyor, yani ses var görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Ekim 2011; 8:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

selam arkadaşlar 5800 orjinal bataryasını nerden alabilirim nette varsa bilgi lütfen teşekkürler.

bu arada V60 sorunsuz telefonla güncelledim tuş kilidi güzel olmuş ramde iyileştirme var
    yanlız bilen yada bunu yaşayayıp çözen varmı? bende v52 deykende netteki videolar ses olarak gorünüyor, yani ses var görüntü yok

En garantisi Nokia Shop'tan almaktır.
  • v60 güncelledim fakat kaydırarak tuş kilidi filan çıkmadı. web tarayıcısı değişti sadece. ovi mapsi açtığımda güncelleme buluyor yüklemeye çalıştığımda reset atıyor telefon. nedendir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 20372038203920402041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.