Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2040. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reactor1111

v60 güncelledim fakat kaydırarak tuş kilidi filan çıkmadı. web tarayıcısı değişti sadece. ovi mapsi açtığımda güncelleme buluyor yüklemeye çalıştığımda reset atıyor telefon. nedendir acaba?

Tuşlar kilitliyken telefonun orta tuşuna basınca Çıkmıyormu kaydırmalı tuş kilidi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

selam arkadaşlar 5800 orjinal bataryasını nerden alabilirim nette varsa bilgi lütfen teşekkürler.

bu arada V60 sorunsuz telefonla güncelledim tuş kilidi güzel olmuş ramde iyileştirme var
    yanlız bilen yada bunu yaşayayıp çözen varmı? bende v52 deykende netteki videolar ses olarak gorünüyor, yani ses var görüntü yok

En garantisi Nokia Shop'tan almaktır.

Teşekkür ederim haklısın en garantisi ordan almak

@reactor1111 önce yandan tuşu kitleyip sonra yeşil veya kırmızı tuşa basınca saat ve tuşu kaydır aç çıkmıyorsa ilginç bende sorunsuz oldu çünkü birde ben hiç yapmadım ama hard format at düzeliyor diyorlar veya diğer formatı dene yani teli fabrika ayarlarına döndür. ovi mapsi yi senin yazını okuyunca denedim oda sorunsuz yüklendi artı internet radioyuda yükledim sorunsuz ve radio harika tüm tr radyoları var artı istediğin ülkeyi seçip o ülkenin radyolarını dinleyebiliyorsun kulaklık olmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2011; 2:47:32 >
  • haritaları açtığımda yada nette gezerken hafıza dolu bazı programları kapatın diyor sebebini bilen varmı...
  • Sürüklemeli tuş kilidi açma güzel olmuş. Web tarayıcısı hızlanmış. Zaten başka da gözle görülür bir fark yok. 5800da artık son güncellemesini almış oldu
  • quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar 5800 orjinal bataryasını nerden alabilirim nette varsa bilgi lütfen teşekkürler.

bu arada V60 sorunsuz telefonla güncelledim tuş kilidi güzel olmuş ramde iyileştirme var
    yanlız bilen yada bunu yaşayayıp çözen varmı? bende v52 deykende netteki videolar ses olarak gorünüyor, yani ses var görüntü yok

@reactor1111 önce yandan tuşu kitleyip sonra yeşil veya kırmızı tuşa basınca saat ve tuşu kaydır aç çıkmıyorsa ilginç bende sorunsuz oldu çünkü birde ben hiç yapmadım ama hard format at düzeliyor diyorlar veya diğer formatı dene yani teli fabrika ayarlarına döndür. ovi mapsi yi senin yazını okuyunca denedim oda sorunsuz yüklendi artı internet radioyuda yükledim sorunsuz ve radio harika tüm tr radyoları var artı istediğin ülkeyi seçip o ülkenin radyolarını dinleyebiliyorsun kulaklık olmasada

formattan sonra düzeldi. ovi mapsi denemedim henüz.
  • v60dan sonra şarji dayanmıyor
  • bi saniye şu radyo işini bi daha anlatırmısınız. Ne yani kullaksız çalışıyormu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

bi saniye şu radyo işini bi daha anlatırmısınız. Ne yani kullaksız çalışıyormu artık

internet radyosu
  • Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Arkadaşlar Benim Telefonun Vrsiyon Olarak V 20.0.012 Versiyon Tarihide 26-01-2009 Olarak Görünüyor Ben Bunu V60 Yapmak İcin Ne Yapmam Gerekiyor Hic Bilgim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim...

*#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de.. wifiyle güncellemen yeterli..
  • hocam benimki v 52 den v 60 a direk dediğin sekilde gecti ama arkadaşımınki baya bi güncelleme eskiymiş v 20 suan da güncellenmiyor format attık dil ingilizce kaldı türkce dönmüyor ne yapacagımızı bilmiyorum
  • quote:

hocam benimki v 52 den v 60 a direk dediğin sekilde gecti ama arkadaşımınki baya bi güncelleme eskiymiş v 20 suan da güncellenmiyor format attık dil ingilizce kaldı türkce dönmüyor ne yapacagımızı bilmiyorum

Nasıl yani format atınca ingilizcemi oldu_? Dil seçeneklerinde türkçe yokmu..Şayet yoksa siz telefonu ya 2.el aldınız ve yurt dışından gelmiş olmalı doğrumudur_?
    Olmuyorsa bide nokia ovi suit ile güncellemeyi deneyin..
  • arkadaş 2.ci el almış telefonu imei sorguladık yurt dışından yanında getirilmiş yazıyor nokia ovi suit dediğinizi nasıl yapacagız ? yardımınız icin teşekkürler
  • quote:

hocam benimki v 52 den v 60 a direk dediğin sekilde gecti ama arkadaşımınki baya bi güncelleme eskiymiş v 20 suan da güncellenmiyor format attık dil ingilizce kaldı türkce dönmüyor ne yapacagımızı bilmiyorum

birde şunu deneyin oviyle pcye bağlayıp güncelleme kontrol edin v52 çıkııyor onu yükleyin belkki düzelir denemekte fayda var nokia sitesinden oviyi indirip pcye kurun ve teli kablosuyla pcye bağlayın, tabi ovi açık olmalı yada açın. sonra yukarıda güncelleme arama var ordan yapın. olursa sonrada telden güncelleme bakıp v60 çıkarsa güncelleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

quote:

formattan sonra düzeldi. ovi mapsi denemedim henüz.

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Ekim 2011; 0:05:45 >
  • Yine bi sorunla karşı karşıyayım...

Özellikle soğukla alakalı olduğunu düşündüğüm bi durum...

Ekran rengarenk karışık hale geliyor hiçbişey belli olmuyor... Nedendir bilinemiyor tabi... Garanti süremde doldu... Artık tek çözümüm yeni bi telefon almak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 26 Ekim 2011; 12:20:56 >

• Şöyle flash dosyaları atan oldu mu?, yani oyun filan şimdi gördüm dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yine bi sorunla karşı karşıyayım...

Özellikle soğukla alakalı olduğunu düşündüğüm bi durum...

Ekran rengarenk karışık hale geliyor hiçbişey belli olmuyor... Nedendir bilinemiyor tabi... Garanti süremde doldu... Artık tek çözümüm yeni bi telefon almak...

hocam bunun çözümünü anlatan youtube videoları vardı. ön kapağı sökerek ekranın bağlantı yeriyle alakalı bir işlem yapılıyordu sanırım. bence bir araştırmalısınız...
  • v60 gerçekten harika olmuş.
  • bu topicte sorunu halledicek bi yol gösterici video var bi bakmanı öneririm , bende de aynı sorun var ama uğraşmak istemiyorum soğudum telefondan..

http://forum.donanimhaber.com/m_35624366/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

v60 gerçekten harika olmuş.

Ne kadar harika?
  • 
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.