Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2044. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yeminle 5800den soğudum telefon ayın 31den beri serviste yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih4423

ya yeminle 5800den soğudum telefon ayın 31den beri serviste yaw

yukarıda yazmıştım haklısın malesef servisler bu
  • arkadaşlar ovi suite ya yeni adıyla nokia suite ten v60.0.3 yükleyen var mı ben güncellemelere baktığımda henüz gözükmüyor

güncellemeye değer mi benim tek hoşuma gidicen kaydırarak tuş kilidinin açılması diyceksiniz ne gereği var yandan açılıyor

yandaki tuş kilidi kopup elimde kalıcak bir gün korkum o sadece onun haricinde pek bir performans beklentim yok normal msj arama

yolda giderken müzik dinleme haricinde pek bir şey yaptım yok telefonda cevaplayan olursa sevinirim

navifirm de v60 gelmiş gördüm bir çok arkadaş ordan indirip kurdu belki ordan kur diyenler olabilir ama benim acelem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yine bi sorunla karşı karşıyayım...

Özellikle soğukla alakalı olduğunu düşündüğüm bi durum...

Ekran rengarenk karışık hale geliyor hiçbişey belli olmuyor... Nedendir bilinemiyor tabi... Garanti süremde doldu... Artık tek çözümüm yeni bi telefon almak...

_____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK

Geçen kış başıma çok geliyordu soğukta ekran gidiyor böyle elimle falan ısıtınca düzeliyordu.

Bende aynı şekilde soğuktan olduğunu düşünüyorum. Garanti süreside bitti. Servise versem kaça patlar bilmiyorum. Değer mi onuda bilmiyorum.

Boşverdim şimdilik böyle idare ediyorum.

Bigün telefonu değiştirmeyi nasib eder inşallah rabbim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

arkadaşlar ovi suite ya yeni adıyla nokia suite ten v60.0.3 yükleyen var mı ben güncellemelere baktığımda henüz gözükmüyor

güncellemeye değer mi benim tek hoşuma gidicen kaydırarak tuş kilidinin açılması diyceksiniz ne gereği var yandan açılıyor

yandaki tuş kilidi kopup elimde kalıcak bir gün korkum o sadece onun haricinde pek bir performans beklentim yok normal msj arama

yolda giderken müzik dinleme haricinde pek bir şey yaptım yok telefonda cevaplayan olursa sevinirim

navifirm de v60 gelmiş gördüm bir çok arkadaş ordan indirip kurdu belki ordan kur diyenler olabilir ama benim acelem yok

oviden genelde görünmüyor v60 sadece telden görünüyor. güncellemeye gelince bence hızlanmış telefon, yani hızlandı
    karar senin,5800 senin diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

arkadaşlar ovi suite ya yeni adıyla nokia suite ten v60.0.3 yükleyen var mı ben güncellemelere baktığımda henüz gözükmüyor

oviden genelde görünmüyor v60 sadece telden görünüyor. güncellemeye gelince bence hızlanmış telefon, yani hızlandı

cevapladın için teşekkürler dostum ancak ordan da arattımda nokia sunucularaına bağlanmıyor nedense telefonu mayıs ayında aldım

ilk güncellemesi olucak kısmetse sanırım telefonu formatlayıp öyle denemek lazım baya bir hantallaştı zaten 7/24 açık durunca
  • Beyler uzun süredir takip etmiyorum da bende "v51 Proper v4.0 9HS" var. CFW önerilerinizi alabilir miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

cevapladın için teşekkürler dostum ancak ordan da arattımda nokia sunucularaına bağlanmıyor nedense telefonu mayıs ayında aldım

ilk güncellemesi olucak kısmetse sanırım telefonu formatlayıp öyle denemek lazım baya bir hantallaştı zaten 7/24 açık durunca

rica ederim evet tesadüfmüdür bilmem ama bir abininde telefonu 7 24 açık ve aynı hatayı veriyor yani ssunucuya bağlanaamıyor hatasını. bence telefon arada kapatılmalı nasıl biz uyuyorsak oda arada uyutulmalı diye düşünüyorum hatayı bundanmı veriyor bilmem ama bi format atıp dene. gerçi ben 2 yıl oldu alalı sadece 1 kez soft format (yani fabrika ayarlarına dönme) yaptım hard format hiç atmadım, hiç bu hatayı almadım her güncellemeyi gördü tabi ben yatarken kapatırım hep teli neyse sen bir dene hard formatı umarım sorun hallolur olmadı sanırım garantisi devam ediyor ver servise güncellesin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Kasım 2011; 5:59:00 >
  • bazı product codeler için yeni güncelleme nokia suite ile yapılamıyor. navifim de de bu product codeler için yazılım yok. bu arkadaşlar;

a) navifirmden farklı product codeli yazılımı indirip phoenix ile kurabilirsiniz
    b) telefondaki menü-uygulamalar-yazılım denetleme bölümünden yüklesin
    c) beklesin
  • v60 ta kaydırarak açma flaan diyosunuzda bende v60 kullanıyorum. ekrandan kaydırarak tuş kilidi açma flaan yok :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcn

v60 ta kaydırarak açma flaan diyosunuzda bende v60 kullanıyorum. ekrandan kaydırarak tuş kilidi açma flaan yok :|

Şayet v60 kullanıyorsanız tuşlar kilitliyken,(yani ekran kararıkken) orta tuşa basmayı denedinizmi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

v60 ta kaydırarak açma flaan diyosunuzda bende v60 kullanıyorum. ekrandan kaydırarak tuş kilidi açma flaan yok :|

Şayet v60 kullanıyorsanız tuşlar kilitliyken,(yani ekran kararıkken) orta tuşa basmayı denedinizmi_?

evet hiç bir tepki yok
  • quote:

quote:

quote:

evet hiç bir tepki yok

O zaman sanmıyorum v60 geçtiğinizi ..Veya nokia suiteden tekrar yazılımınızı yükleyin..V60 sa tuşlar kilitliyken orta tuşa bastığınızda kayar kilit devreye girmesi lazım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet hiç bir tepki yok

O zaman sanmıyorum v60 geçtiğinizi ..Veya nokia suiteden tekrar yazılımınızı yükleyin..V60 sa tuşlar kilitliyken orta tuşa bastığınızda kayar kilit devreye girmesi lazım..

şimdi siz orta tuşta ısrar edince aklıma direk handy taskman geldi. kaldırdım ve şu anda çalışıyor slide unlock olayı. çakışıyormuş demekki.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben aldığımda v32 idi galibahard format atarsam v32 olur munavigasyon bari çalışsın istiyorum şimdi çalışmıyor haritaları yeniden yükledim yine olmadı 10 dk bekliyorum hemde dışarıda yine olmuyor eski ovi maps i geri getirme imkanı yok mu v60 olsada

hard formatla malesef v32 olmaz artık. yani v60 dan geri dönüş yapamazsınız artık

servise vereyim o zaman halletsinler

çöpe atardım ama ah o lanet parasızlık

servisde yapamıyor biliyorum ama belki yanlışım olabilir ama yinede danışın siz servise

biri anlatsın lütfen v32 deki gibi navigasyonu ayarlayamadım kullanamıyorum hemde nete bağlı olduğ halde
  • s.a. arkadaşlar bnm 5800 2 saat önceye kadar bi sorunu yoqtu sonra 1 ara tuş kilitledim açtım ekran basılı kalmış.mesala ekrana tıklayınca media bar açılıp kapanıo.bende bi hard format çektim belki düzelir die.ama şimdi tıklanmadıgı için hiç açılmıyo telefon.
  • Bende de sorunlar oluşmaya başladı.Bu gidişle değişitiricem.Blackberry yada galaxy alıcaz artık.
  • wirelessle nete bağlanırken 2 kere açmak zorunda kalıyorum adrese girebilmek için. nedenini bilen varmı
  • Arkadaşlar ne yaptıysam v60 olmadı evdeki diğer 5800 v60 oldu benim tel olmadı. telefona hack yapmadım. Hiçbir güncelleme yok diyor. yardım eden olursa sevinirim
  • aynı şey bende de oluyor çok sinir bozucu. webdeyken çıkmadan tekrar linke tıklayınca giriyorda, ovi markette çıkıp tekrar girmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.