Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2046. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehemmena

Yazilima embedded edilmis birseyi kaldiramazsiniz. QT gomuludur fw'ye. Silinmez.

sayın NomadCRY hocam hiçmi alternatifi yok

Tabi ki var. QT icermeyen bir yazilim bulacaksiniz internetten. Ve onu JAF programi ile telefonunuza kuracaksiniz. Tabi telefon hacklenmis olacak ama sonucta hicbir zarari yok ve garantiyi de bozmuyor. Hem telefonunuz daha iyi bir hal alacaktir.

Saygilar...
  • Navigasyon açtığımız zaman hafıza dolu boşaltın uyarısı alıyorum bazen
    Bunun sebebi nedir?
    Ve bu uyarıyı nasıl iptal edebiliriz?

Kalem yuvası da iyice gevşedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 3 Aralık 2011; 17:36:57 >
  • arkadaşlar merhaba

5800 ım 5 kez servise gitti sorun da telefon herhangi bir uygulamada özellikle haritalarda ekran kararıp sağ kenarda çizgiler oluşup kapanıyordu ve her seferinde elektironik parça değiştirildi diyerek bana geri verdiler(1 kez kvk 3 kez genpa ve 1 kez de teleservice). Herneyse sorum bu değildi. Telefon servisteyken v60 güncellemesi çıktı ve telefon 1 hafta sonra elime ulaştı. Tabi telefon 1 ay kaldı bende artık sevinçle açtım telefonu v60 ta geldiği için sevinçliydim tabiki hiçbir güncelleme yok uyarısını alana kadar halbuki sürüm v52.0.007.
    Nokia müşteri hizmetlerini aradım ve sorunumu anlattım dediki yok telefonuzun farklı bir özelliği var yok farklı bir bandta üretilmiştir diye diye geçiştirdi. Ama telefonu kardeşlerimle aynı gün aldık ve onlarınki güncellendi. rm-356 onlarınki de öyle.

Sizce ne yapabilirim şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar telefonun versiyonunu yükselttiğmden beri hiç kullanmadığım halde şarzı 1 gün anca gidiyor. Acaba sürümden mi kaynaklanıyor? Eğer bununla ilgisi yoksa bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhabalar bende Nokia 5800XM var, ben mesajlar bölümde mesajı kopyala demiştim yanlışlıkla PANOYA kopyalandı diyor, fakat menü içerisinde PANO yla ilgili bir menü bulamıyorum bileniniz varsa çok acil cevaplarsanız sevinirim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Arkadaşlar merhabalar bende Nokia 5800XM var, ben mesajlar bölümde mesajı kopyala demiştim yanlışlıkla PANOYA kopyalandı diyor, fakat menü içerisinde PANO yla ilgili bir menü bulamıyorum bileniniz varsa çok acil cevaplarsanız sevinirim,

Bilgisayarınızda nasıl kopyala yapıştır yapıyorsanız buda aynı...Yazdığınız kelime veya cümleyi kopyala dediğinizde panoya kopyala der..Pano simgesel bişey yok yani..Yapıştır dediğinizdede cümle veya kelimeyi neyi kopyaladıysanız onu yapıştırır...Klavye açıkken ayarlar veya seçeneklerden yapıştırabilirsiniz..
  • Güncelleme falan mı geldi telefona ya durmadan bu uyarı çıkıyor telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webwarrior

Arkadaşlar telefonun versiyonunu yükselttiğmden beri hiç kullanmadığım halde şarzı 1 gün anca gidiyor. Acaba sürümden mi kaynaklanıyor? Eğer bununla ilgisi yoksa bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sürümden malesef aynı durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Navigasyon açtığımız zaman hafıza dolu boşaltın uyarısı alıyorum bazen
    Bunun sebebi nedir?

Merhaba.

Hafiza dolu demek RAM'in dolmasi demek. Arkaplanda cok fazla uygulama acik olabilir onlari kapatin. Ramblow ile temizlik yapin. Eger olmuyorsa C hafizanizi kontrol edin.

Saygilar.

V60'ta batarya problemi var arkadaslar. Internetteki yorumlardan bunu anliyorum ben.

Bu arada uzun suredir kullandigim iPhone 4'ten Galaxy S2'ye gecis yaptim. Android'e gecis hikayemi Galaxy S2 ana konusuna attigim ilk mesajdan okuyabilirsiniz. Android guvenlik problemi disinda cok iyi bir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v60 kesinlikle batarya problemi v.s yok.. 2-3 haftadır kullanıyorum.. 4 gündür şarj etmiyorum telefonu... hergün 2 saat bluetooth kulaklıkla müzik dinler arada bir facebooka ve global racede takılırım..bu 4 gün içinde 21 dk lik görüşme de yapmışım.. eskiden 2 günde bir hatta sabah şajdan alıp akşam taktığımı bilirim.. bu v60 gerçekten süper olmuş.. benim telefon 1.5 yıllık ve pilini adam insan gibi kullanıyorum..yani batarya boş diyip kapanana kadar şarja takmıyorum.. tam dolmadan da asla çekmiyorum.. genellikle telefonu kapalı şekilde şarj ediyorum.. umts ve sensör kapalı, ekran parlaklığı tam ortada.
  • seninki iyi gidiyormuş. benimki en fazla 2 gün gider
  • arkadaşlar bu ovi maps in ayarları nasıl olmalı acaba ? benim konumumu bir türlü bulamıyor.internet paketim falanda var kullanmak istiyorum haritayı fakat ayarları bilmediğim için alet bulamıyor konumumu ?
  • CFW yokluğunda bununla idare ediyorum.Sbp Shell 3.7 skin.Şarj biraz daha fazla gidiyor.Ram 50mb+ değil elbette ancak 2 uygulama aynı anda rahat açılıyor..Fena olmadı yani

5 e kadar çıkabilen ve yüzde yüz kişiselleştirilebilinen ev ekranı.(Androiddeki gibi) Ayrıca yine 5 e kadar çıkabilen profesyonel ekranı.Hızlı menü geçişleri ve kaydırma efektleri.Rami yiyor evet ama kesinlikle hakkını veriyormuş

_____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK

Orjinal v60.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 9 Aralık 2011; 14:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Navigasyon açtığımız zaman hafıza dolu boşaltın uyarısı alıyorum bazen
    Bunun sebebi nedir?

Merhaba.

Hafiza dolu demek RAM'in dolmasi demek. Arkaplanda cok fazla uygulama acik olabilir onlari kapatin. Ramblow ile temizlik yapin. Eger olmuyorsa C hafizanizi kontrol edin.

Saygilar.

V60'ta batarya problemi var arkadaslar. Internetteki yorumlardan bunu anliyorum ben.

Bu arada uzun suredir kullandigim iPhone 4'ten Galaxy S2'ye gecis yaptim. Android'e gecis hikayemi Galaxy S2 ana konusuna attigim ilk mesajdan okuyabilirsiniz. Android guvenlik problemi disinda cok iyi bir sistem.

nomad nbr yazılım işini bıraktınmı bende androide geçtim gel androide yazılım çıkar :) faydalı şeyler varsa paylaşabilirsin.
  • hero linki neden paylaşmadın. seninkine gösterip elletmemek denmez mi... skin in linkini de paylaşırsan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

hero linki neden paylaşmadın. seninkine gösterip elletmemek denmez mi... skin in linkini de paylaşırsan sevinirim...

Bir tek bende olmalı Yok yok ne biliyim atlamışım iste.Bir sn bulayımda ekleyim isteyenler için.

Yukarıda paylaştığım arayüzü kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyayı indirsinler.Kurulum yönergeleride dosyanın içersindedir.

http://www.multiupload.com/BERVQDT81D

CFW'lerde denemedim.Orjinal v60 üzerinde sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 10 Aralık 2011; 1:23:59 >
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar bu ovi maps in ayarları nasıl olmalı acaba ? benim konumumu bir türlü bulamıyor.internet paketim falanda var kullanmak istiyorum haritayı fakat ayarları bilmediğim için alet bulamıyor konumumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

hero linki neden paylaşmadın. seninkine gösterip elletmemek denmez mi... skin in linkini de paylaşırsan sevinirim...

Bir tek bende olmalı Yok yok ne biliyim atlamışım iste.Bir sn bulayımda ekleyim isteyenler için.

Yukarıda paylaştığım arayüzü kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyayı indirsinler.Kurulum yönergeleride dosyanın içersindedir.

teşekkür ettim ama aklıma bir kaç soru geldi...
    orjinal hastalığı olan biri olarak bu skini istediğimiz zaman silebiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor muyuz?
    silmek için özel bir işlemi var mı yoksa ayarlardan rahatlıkla kaldırabiliyor muyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

teşekkür ettim ama aklıma bir kaç soru geldi...
    orjinal hastalığı olan biri olarak bu skini istediğimiz zaman silebiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor muyuz?
    silmek için özel bir işlemi var mı yoksa ayarlardan rahatlıkla kaldırabiliyor muyuz.
  • 
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.