Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2048. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stone2627

bu temanın adı nedir?
  • Temanın ismi Blackblue anna
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

BEYLER ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR.TELEFONUN YERE DÜŞMESİ WİFİYİ ETKİLER Mİ?

Etkilenmiş midir beyler?yoksa yazılımdan mı kaynaklı
  • Beyler bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama yeni yazılım çıkmış 60 lı bir sürüm duymayaanlara duyurulur
  • quote:

quote:

BEYLER ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR.TELEFONUN YERE DÜŞMESİ WİFİYİ ETKİLER Mİ?

Etkilenmiş midir beyler?yoksa yazılımdan mı kaynaklı

telefonun yere düşmesi yazılımı niye etkilesinki. ama donanımsal olarak sorun yapabilir.
  • Servise verirken illa orjinal yazılımda mı vermek gerekiyor?(sunrise up'u kullanıyorumda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Servise verirken illa orjinal yazılımda mı vermek gerekiyor?(sunrise up'u kullanıyorumda)

evet...
  • Fate 2 şarj sonucu.

• @hero
    Sphshell klasörünü dediğin gibi kopyaladım evet çok güzel oldu ama menüde bir çok kayıp yaşadım. Mesela favori kişiler menüsü çıkmadı. Buna benzer bir çok kayıp yaşadım. Bu sebeple ilgili klasörü sildim. Orjinal haliyle kullanıyorum. Bu konuda bir yardımın ya da fikrin var mı? Neden böyle oldu?
    @stone2627
    Önerdiğin adrese gittim ama belirtilen klasörlere suit programını kullanarak ulaşamadım. Tele de browser programı kuramadım sertifikadan dolayı. Nasıl yapayım bilemedim
    Mesela o adreste diyor ki c:sys/apps diyor ama bende öyle bir klasör içinde böyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Servise verirken illa orjinal yazılımda mı vermek gerekiyor?(sunrise up'u kullanıyorumda)

evet...

hayır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

@hero
    Sphshell klasörünü dediğin gibi kopyaladım evet çok güzel oldu ama menüde bir çok kayıp yaşadım. Mesela favori kişiler menüsü çıkmadı. Buna benzer bir çok kayıp yaşadım. Bu sebeple ilgili klasörü sildim. Orjinal haliyle kullanıyorum. Bu konuda bir yardımın ya da fikrin var mı? Neden böyle oldu?
    @stone2627
    Önerdiğin adrese gittim ama belirtilen klasörlere suit programını kullanarak ulaşamadım. Tele de browser programı kuramadım sertifikadan dolayı. Nasıl yapayım bilemedim
    Mesela o adreste diyor ki c:sys/apps diyor ama bende öyle bir klasör içinde böyle bir şey yok.

Kardeş NFE ile rof a atıcan dosyayı ( Rofs \sys\bin\ )
    eğer böyle sonuç vermez ise o dediğin UDA sys/apps

yani telefon içerisinden değil ilk olarak cfw ye gömüceksin sonra flashlıyacaksın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

evet...

hayır!

neden hayır?
  • yazılım serviste önemli değil. Onlar zaten sıfırdan yazılım atıyorlar servise sokmadan önce. Yani sorunun yazılımsal olur olmadığına dair. Sunrise diye bir şey kalmıyor yani. Ayrıca forumda çok az araştır herkesin aynı şeyi söylediğini göreceksin
  • telefonu pazartesi günü kvk'ye verdim. iki gün oldu daha hiç bi bilgi yazmıyor. normal mi bu?
  • telefonumu şimdiye kadar hiç garantiye vermedim ama ki inşallah da vermem hiç forumda garantiye yollayanların mesajlarını okuduğumda 20 gün gibi sürelerden bahsediyorlar. bu durumda senin 2 gün için bu durum normal gibi. ama kafanda soru işareti varsa telefonla ara bilgi edin derim...
    buarada servise orjinal yazılımlı mı verdin?
  • evet, orjinal fw flaşlayıp verdim. yazılımsal bi problem yok zaten. kalem düşüyo, kapak oynuyo, kamera camı çizik (bunu sölemedim tabi), kilit açarken ekranda bi ışık patlaması oluyo, ekranın alt kısmı yumuşadı içeri çöküyo, dokunmatik mal gibi oldu. sorunlarım bunlardı, baktım garanti süresi bitiyor neyi değiştirirlerse kârdır dedim verdim kvk'ya. hayırlısı olur inş.

sitede en azından şuraya gönderdik şu parçayı şöle yapıyoz diye bilgi verselermiş keşke.
  • quote:

@hero
    @stone2627

reg dosyalarından dolayı olmuş olabilir.Aksi takdirde bir sıkıntı olmuyor
  • @hero
    Şimdi daha önceden paylaştığın fotoğraflara baktım da giriş ekranın aynı gibi geldi.
    Şimdi sadece shell kurunca menüye girmeden ekranda sol alt menuyu yuvarlatarak gezme sonra başlatıcı tuşu onun yanında favori kişiler en sağda da işlem tuşu var. E klasörüne kopyaladıktan sonra aynı seninki gibi oldu sanki. Sen de favori kişiler filan varmı?
    Birde genel olarak bir daha ekranları kopyalayıp yollar mısın? Forumda yer tutmasın dersen mesaj olarak da yollayabilirsin
  • quote:

@hero
    Şimdi daha önceden paylaştığın fotoğraflara baktım da giriş ekranın aynı gibi geldi.
    Şimdi sadece shell kurunca menüye girmeden ekranda sol alt menuyu yuvarlatarak gezme sonra başlatıcı tuşu onun yanında favori kişiler en sağda da işlem tuşu var. E klasörüne kopyaladıktan sonra aynı seninki gibi oldu sanki. Sen de favori kişiler filan varmı?
    Birde genel olarak bir daha ekranları kopyalayıp yollar mısın? Forumda yer tutmasın dersen mesaj olarak da yollayabilirsin

Evet var favori kişiler.Neden olmasın.Size verdiğim sadece bir skin hiç bir işlevini götürmez.

Görüntü yollayamam şuan üzgünüm.

Altta başlatıcı o dönen ekran vs butonları yok bende.Olmasın zaten gereksiz.O butonlardan 3d görünüm sol üst ayarlar butonu ise sağ üstte gizli şekilde duruyor.Ekrana dokunacaksınız sol üste veya sağ üste ancak buton gözüğkmüyor.gizli.
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.telefonu alalı 2 yıl oldu ve ben hiç bir güncelleştirme yapmamıştım.şimdi nokia suiteden güncelleme yaptım.güncellemeden önce hafıza kartında 1.5gb kadar boş yer vardı.ama şimdi güncelleştirme bitti sorunsuz yaptı hafıza kartında hiç boşyer kalmadı.1.5gb lık güncelleştirme olurmu :S ? yoksa ben bir hata mı yaptım.birde program başta yedekleme yaptı,acaba telefonamı yedekliyor dosyaları yoksa bilgisayaramı :S çok yardıma ihtiyacım var...
  • 
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.