Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2047. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20452046204720482049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

hero linki neden paylaşmadın. seninkine gösterip elletmemek denmez mi... skin in linkini de paylaşırsan sevinirim...

Bir tek bende olmalı Yok yok ne biliyim atlamışım iste.Bir sn bulayımda ekleyim isteyenler için.

Yukarıda paylaştığım arayüzü kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyayı indirsinler.Kurulum yönergeleride dosyanın içersindedir.

http://www.multiupload.com/BERVQDT81D

CFW'lerde denemedim.Orjinal v60 üzerinde sorunsuz çalışıyor.

teşekkür ettim ama aklıma bir kaç soru geldi...
    orjinal hastalığı olan biri olarak bu skini istediğimiz zaman silebiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor muyuz?
    silmek için özel bir işlemi var mı yoksa ayarlardan rahatlıkla kaldırabiliyor muyuz.
  • quote:

quote:

quote:

hero linki neden paylaşmadın. seninkine gösterip elletmemek denmez mi... skin in linkini de paylaşırsan sevinirim...

Bir tek bende olmalı Yok yok ne biliyim atlamışım iste.Bir sn bulayımda ekleyim isteyenler için.

Yukarıda paylaştığım arayüzü kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyayı indirsinler.Kurulum yönergeleride dosyanın içersindedir.

http://www.multiupload.com/BERVQDT81D

CFW'lerde denemedim.Orjinal v60 üzerinde sorunsuz çalışıyor.

teşekkür ettim ama aklıma bir kaç soru geldi...
    orjinal hastalığı olan biri olarak bu skini istediğimiz zaman silebiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor muyuz?
    silmek için özel bir işlemi var mı yoksa ayarlardan rahatlıkla kaldırabiliyor muyuz.

Programı kaldırmak için nokia menüsünden düzenleye tıklayıp sbp yi seçerek kaldır diyebilirsiniz.Bildiğiniz eski sistem yani.

Skini kaldırmak isterseniz yani orjinal sbp kullanmak isterseniz E/Others a attığınız klasörleri kart okuyucu ile silip kartı telefona takın.SBP otomatik açılır.

Bu kadar.
  • @hero
    indirdiğimiz dosyada kurulum bilgileri var ama bu söylediklerini görebilmek için telin suit programını pc ye kurmak gerekiyor sanırım. çünkü yazılanların çoğu kartın pc ye bağlanmasıyla gözükmüyor...
  • arkadaşlar kvk garantili full kutulu garantili gold dan aldığım 5 ay daha gantisi olan telimi satıyorum sizce fiyat olarak ne koymalıyım
  • quote:

@hero
    indirdiğimiz dosyada kurulum bilgileri var ama bu söylediklerini görebilmek için telin suit programını pc ye kurmak gerekiyor sanırım. çünkü yazılanların çoğu kartın pc ye bağlanmasıyla gözükmüyor...

Telefonun bir çok özelliğinden yararlanmanız için nokia ovi suiti kurmalısınız zaten.
    Ancak bahsettiklerim için gerekli değil.Kart okuyucu ile kart dosyalarında değişiklik yapmanın nokiayla bir ilgisi yok.
  • kulaklıkla ilgili sorun yaşıyorum. müzik dinlerken kulaklığa ses gelmesine karşın telefonla konuşurken ses gelmiyor
  • quote:

quote:

@hero

Telefonun bir çok özelliğinden yararlanmanız için nokia ovi suiti kurmalısınız zaten.
    Ancak bahsettiklerim için gerekli değil.Kart okuyucu ile kart dosyalarında değişiklik yapmanın nokiayla bir ilgisi yok.

C klasörünün içine nasıl girecez peki. kurulum notlarında 3. madde... kart E klasörü. telefonun C klasörü. usb kablosuyla bağladım ama C nin içne giremedim. acaba benim bilmediğim bir yöntemi mi var.
    programı kurdum. olduğu gibi sis. çalıştırdım. geri kalan hiç bir şey yapmadım. şu anda telim süperoldu. 5 e kadar çıkan kaydırmalı ekran ekrana istediğin şeyleri koyabilme süper bir menü... anlamadığım kısım sadece programı kurmakla bunları elde ettiysem senin dediğin kurulumu yaparsam eler elde edeceğim?
    kurulum notlarının birinci maddesini uygulamakla bile dünya kadar özellik kazandım....
  • quote:

quote:

quote:

@hero

C klasörünün içine nasıl girecez peki. kurulum notlarında 3. madde... kart E klasörü. telefonun C klasörü. usb kablosuyla bağladım ama C nin içne giremedim. acaba benim bilmediğim bir yöntemi mi var.
    programı kurdum. olduğu gibi sis. çalıştırdım. geri kalan hiç bir şey yapmadım. şu anda telim süperoldu. 5 e kadar çıkan kaydırmalı ekran ekrana istediğin şeyleri koyabilme süper bir menü... anlamadığım kısım sadece programı kurmakla bunları elde ettiysem senin dediğin kurulumu yaparsam eler elde edeceğim?
    kurulum notlarının birinci maddesini uygulamakla bile dünya kadar özellik kazandım....

Çok daha güzelini kazancaksınız.

File Browser s60 v5 için olanı indirip kurun.Tamam C yi atlayın E için olanları yaparak deneyin.Çok önemli değil .reg dosyaları ama E othersa a bahsedilen dpssyaları mutlaka kopyalayın
  • ARKADAŞLARR BANA YARDIMCI OLRMUSUNUZ.

NOKİA 5800 XP KULLANIYOYUM. BİR ANDA TELEFON ÇEKMEZ OLDU. SANDIMKİ HAT KESİLDİ. AMA BİR SÜRE SONRA HALA DÜZELMEDİ VE ARKADAŞLARIMA SORDUĞUMDA ONLARDA SORN OLMADIĞNI ÖĞRENDİM. ŞİMDİ TELEFONA BAŞKA HAT TAKIYORUM YİNE ÇEKMİYOR. KENDİ HATTIMI BAŞKA TELEFONA TAKTIĞIMDA İSE SORUN YOK. ACABA KISA MESAJ AYARLARIMI BOZULDU. YADA BİLDİĞİNİZ VEYA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI. SORUN NEREDEDİR SİZCE. ARAMA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMAN ŞEBEKE KAPSAMA ALANI DIŞINDA DİYOR

ACILLL YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
  • ergn78
    Pek bi şey yapmadan yedek alacağın varsa al formatla gitsin (hard format) olmazsa sorun donanımsaldır. Servise vermen gerek. Bir de küçük harflerle yazsaydın da anlardık sorununu
  • @hero
    Biliyorum isyan edeceksin artık ama sormadan yapamayacağım. Dediklerini yaparsam daha iyi olacağını söyledin ya.. Mesela ne gibi güzellikler geliyor. Değişen neler var?
  • quote:

seninki iyi gidiyormuş. benimki en fazla 2 gün gider

Sunrise Fate 2

_____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK
  • @stone 2627
    ben bir zaman ion battery timer programını yüklemiştim ama hiç böyle bir zellik dikkatimi çekmedi. bu program bu kadar güzelmiydi yaw... yoksa sunrise ye ait bir özelliklik mi olup duru bu
    ayrıca sarjında süper gidiyormuş... ben bugün sabah 7.30 da çektim şarjdan şimdilik %85 dolu gösteriyor. ama merak etmiyorum yarın akşam takarım yine bu arada 24 açık haliydi demi bu

çok üzgünüm şimdi baktım ilgili programa bu sebeple mesajımı değiştiryorum yenisi resimde görüldüğü gibiymiş. hemen bunu yüklemem lazım :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgacengiz -- 12 Aralık 2011; 22:09:42 >
  • quote:

@stone 2627
    ben bir zaman ion battery timer programını yüklemiştim ama hiç böyle bir zellik dikkatimi çekmedi. bu program bu kadar güzelmiydi yaw... yoksa sunrise ye ait bir özelliklik mi olup duru bu
    ayrıca sarjında süper gidiyormuş... ben bugün sabah 7.30 da çektim şarjdan şimdilik %85 dolu gösteriyor. ama merak etmiyorum yarın akşam takarım yine bu arada 24 açık haliydi demi bu

Evet 24 saat açık
    Sunriseye ait bi özellik değil bu program.

ayrıca ilk yüklediğimde 4- 5 gün diyodu tabi bu sürede fazla birşey yapmamıştım( müzik, gereksiz kurcalama vs.). Kullanma sürene göre bu değişir. doğruluk optimum olasıya kadar bakıcaz. en doğrusu optimum.

şu anda programa göre 4 gün 18 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 12 Aralık 2011; 22:12:39 >
  • güzelim programı sertifika sorunu yüzünden kaçırdım. yüklemeye çalıştım ama sertifika sorunu diyor. biraz araştırma yaptım ya hack lemem lazım ya da opda dan sertifika almam lazım
    tühhhhh
  • quote:

güzelim programı sertifika sorunu yüzünden kaçırdım. yüklemeye çalıştım ama sertifika sorunu diyor. biraz araştırma yaptım ya hack lemem lazım ya da opda dan sertifika almam lazım
    tühhhhh

ovi store da 4,99 Tl :D ama premiumlusu
  • quote:

güzelim programı sertifika sorunu yüzünden kaçırdım. yüklemeye çalıştım ama sertifika sorunu diyor. biraz araştırma yaptım ya hack lemem lazım ya da opda dan sertifika almam lazım
    tühhhhh

Bak şunu deniyebilirsin. sertifika alma felan yok.

http://forum.pnht.pl/showthread.php?844-Hack-Installserver-to-pre-Hack-all-s60v5-phones&s=9f923e3d641452f9b0593bd787f3b092

buradada yazıyor ama yine de söyleyeyim, indirdiğin installserver.exe dosyasını CFWde belirtilen uzantıya gömdüğünde telefona istediğin şeyi yükleyebilirsin. ben v52 de denedim bunu sorunsuz yükleme yapabiliyodum
  • bu söylediklerini en kısa zamanda deneyecem ama sanırım ilk önce oc ye suiet ya da tele browser programı kurmak lazım. yoksa o dosyalar orjinal haliyle gözükmüyor
    şimdiden ilgine çok teşekkür ederim
  • önemli değil.
  • BEYLER ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR.TELEFONUN YERE DÜŞMESİ WİFİYİ ETKİLER Mİ?
  • 
Sayfa: önceki 20452046204720482049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.