Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2050. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20482049205020512052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun soğukta ekranının karmakarışık bi hal alması olayı artık can sıkmaya başladı.

Ve artık bende iphone4s sahibi olucam bi kaç güne kadar...

Kurtuluyorum senden 5800... Darısı diğer arkadaşların başına... 5800'ı yeğenime vericem.

Allah kurtarsın beyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Telefonun soğukta ekranının karmakarışık bi hal alması olayı artık can sıkmaya başladı.

Kurtuluyorum senden 5800... Darısı diğer arkadaşların başına... 5800'ı yeğenime vericem.

H.O.
    o sorun bende olmadı yani görmedim .
    5800 konusunda valla bizde bakıyoz ama 4S pahalı. sen nasıl alıyosun hat tarifeleri ilemi yoksa başka yol.
  • şu iphone iyi hoş da bir 3g görüntülü konuşma diye bir olayı yok.sadece facetime denen skype,msn gibi internet üzerinden görüşme var.ben ne yapayım öyle telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800 XM var.Satsam kaça gider...Hiçbir yerinde hiçbir şey yok...
    İçinde ki sistem forumdan yüklediğim bir sistem orjinalinden daha iyi...Fiyat ne kadara gider minimum...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

5800 XM var.Satsam kaça gider...Hiçbir yerinde hiçbir şey yok...
    İçinde ki sistem forumdan yüklediğim bir sistem orjinalinden daha iyi...Fiyat ne kadara gider minimum...?

Ben geçen ay 350 liraya sahibinden.com üzerinden sattım. 200-250 liraya bile 5800 var ama telefon ya perte çıkmış yada sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

5800 XM var.Satsam kaça gider...Hiçbir yerinde hiçbir şey yok...

Ben geçen ay 350 liraya sahibinden.com üzerinden sattım. 200-250 liraya bile 5800 var ama telefon ya perte çıkmış yada sorunlu.

Garanti yok ama bende.Sorun olur mu?
    En düşük fiyat kaç olur ki? Telefon pert felan değil. Hatta gayet iyi...Ben en kötü senaryoyu düşünmek istiyorum.Bir plan yapacağımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Telefonun soğukta ekranının karmakarışık bi hal alması olayı artık can sıkmaya başladı.

H.O.
    o sorun bende olmadı yani görmedim .
    5800 konusunda valla bizde bakıyoz ama 4S pahalı. sen nasıl alıyosun hat tarifeleri ilemi yoksa başka yol.

Amerikadan getiriyor bi tanıdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

şu iphone iyi hoş da bir 3g görüntülü konuşma diye bir olayı yok.sadece facetime denen skype,msn gibi internet üzerinden görüşme var.ben ne yapayım öyle telefonu.

valla 5800 da görüntülü konuşma var ama alalı 2 yıl oldu tam 3 kere görüntülü konuştum yani şahsi kanaatim şuanki Türkiye şartlarında ihtiyaç değil. Ne zaman herkesin elinde görüntülü tlf ve operatörlerinde bu konuda tarifeleri olur ozaman kabul ederim ihtiyaç olur. ama ben her zaman görüşme yapıyorum veya şart,olması gerek diyorsan bilemem.

@Rádèøή tekrar hayırlı olsun ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 21 Aralık 2011; 22:38:32 >
  • arkadaşlar telefonu servise gönderdim.Geri aldığımdan beri internete girince hafıza dolu hatası verip duruyo.Daha önce çok nadiren oluyodu çözümünü bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

arkadaşlar telefonu servise gönderdim.Geri aldığımdan beri internete girince hafıza dolu hatası verip duruyo.Daha önce çok nadiren oluyodu çözümünü bilen var mı

File browser v.b. dosya yöneticisi kur telefona daha sonra C:/System/cache içerisindekileri komple sil.
    sonra tarayıcıya gir seçenekler/ geçmiş e gir oradakinleride tümünü işararetleyip sil.
  • quote:

quote:

arkadaşlar telefonu servise gönderdim.Geri aldığımdan beri internete girince hafıza dolu hatası verip duruyo.Daha önce çok nadiren oluyodu çözümünü bilen var mı

File browser v.b. dosya yöneticisi kur telefona daha sonra C:/System/cache içerisindekileri komple sil.
    sonra tarayıcıya gir seçenekler/ geçmiş e gir oradakinleride tümünü işararetleyip sil.

saol bunu deniycem ama ben daha önce de böyle kullanıyodum neden şimdi hata veriyor olabilir?

• quote:

quote:

quote:

saol bunu deniycem ama ben daha önce de böyle kullanıyodum neden şimdi hata veriyor olabilir?

hata değil o kardeşim demekki hiç boşaltmamışsın hafızayı dolmuş
  • quote:

quote:

quote:

önemli değil arada bi bunu uygula . :d doldurmuşsun, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

önemli değil arada bi bunu uygula . :d doldurmuşsun, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
    telefon hafızasını kasdediyosanız 21 mb boş yer var gizlilik verileride boş
    Ayrıca system klasörü de boş
    Neyse ben en iyisi file browser bulayım
    tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

telefon hafızasını kasdediyosanız 21 mb boş yer var gizlilik verileride boş
    Ayrıca system klasörü de boş
    Neyse ben en iyisi file browser bulayım
    tekrar teşekkürler

kardeş bak 21 mb diyorsun benim 33.1 mb demekki seninki 11 mb civarı fazla benimkinden yani demekki dolu demesinin sebebi bu dediğin yerler boş ise sanırım resim falan tel hafızasına fazla koymuşsun eğer öyleyse onları karta taşı yada program kurduysan kurarken tel hafızasını seçmişsin demekki. program kurarken veya resim atarken tele hafıza kartını seç ozaman tel hafızan çabuk dolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Aralık 2011; 0:07:55 >
  • arkadaşlar sertifika sorunu vermeyen bir dosya yöneticisi var mı acaba elinizde?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar sertifika sorunu vermeyen bir dosya yöneticisi var mı acaba elinizde?????

Malesef sistemi hacklemediğiniz ya da bir sertifika yapmadığınız sürece dosya yöneticisiyle o hatayı atlatamazsınız.
  • quote:

arkadaşlar sertifika sorunu vermeyen bir dosya yöneticisi var mı acaba elinizde?????

ovide var xplore...
  • be sertifika sorununu atlatmak ya da ortadan kaldırmak istemiyorum sadece dosya yöneticisi istiyorum. ama yüklemeye çalıştığım tüm dosya yöneticileri sertifika sorunu çıkartıyor... be sebeple yardım istedim. cevap verebilen tüm arkadaşlara teşekkür...
  • quote:

be sertifika sorununu atlatmak ya da ortadan kaldırmak istemiyorum sadece dosya yöneticisi istiyorum. ama yüklemeye çalıştığım tüm dosya yöneticileri sertifika sorunu çıkartıyor... be sebeple yardım istedim. cevap verebilen tüm arkadaşlara teşekkür...

http://hotfile.com/dl/138371455/4f23667/x-plorer.rar.html

hiç uğraşma direk kurulacaktır
  • 
Sayfa: önceki 20482049205020512052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.