Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2051. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20492050205120522053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

be sertifika sorununu atlatmak ya da ortadan kaldırmak istemiyorum sadece dosya yöneticisi istiyorum. ama yüklemeye çalıştığım tüm dosya yöneticileri sertifika sorunu çıkartıyor... be sebeple yardım istedim. cevap verebilen tüm arkadaşlara teşekkür...

Yanlış anlamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

be sertifika sorununu atlatmak ya da ortadan kaldırmak istemiyorum sadece dosya yöneticisi istiyorum. ama yüklemeye çalıştığım tüm dosya yöneticileri sertifika sorunu çıkartıyor... be sebeple yardım istedim. cevap verebilen tüm arkadaşlara teşekkür...

Yanlış anlamışım

hiç önemli değil senin paylaştığın spb mobile yeter sayende telefonum çok güzel oldu fazla şarjım gitse de olsun. bu arada yeni arayüzlerini buldum spb nin linkini veriyorum bir incele derim.

http://5800xmdestek.blogspot.com/2011/04/spb-mobile-shell-icin-gorsel-paketler.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

quote:

http://hotfile.com/dl/138371455/4f23667/x-plorer.rar.html

hiç uğraşma direk kurulacaktır

büyüksün kardeşim çok teşekkür ederim hem de istediğim programı yollamışsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

quote:

http://hotfile.com/dl/138371455/4f23667/x-plorer.rar.html

hiç uğraşma direk kurulacaktır

büyüksün kardeşim çok teşekkür ederim hem de istediğim programı yollamışsın.

Eyvallah işin görülsün yeter
  • Ovi Maps favorilerimi ovi ile senkronize et dediğimde "işlem tamamlanamadı." diye hata veriyor. sizde de böyle mi?
  • Güzel telefon bende bugün aldım memnunum
  • Öncelikle iyi akşamlar, arkadaşlar telefonuma hf attım ancak yandaki kamera tuşuna bastığımda telefon kendiliğinden kapanıyor, bunun sebebi nedir, yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • Telefona yeniden format at ve hafıza kartını da biçimlendir tekrar dene. Bunlardan önce yedeklerini al demeye gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Ovi Maps favorilerimi ovi ile senkronize et dediğimde "işlem tamamlanamadı." diye hata veriyor. sizde de böyle mi?

biri şunu deneyebilir mi
  • sorun yok senkronize ediyor. Hatta ben teli aldığımdan beri bu işlemi yapıyorum sorunsuz olarak
  • arkadaşlar telefonunuzun c hafızası ne kadar dolu gözüküyor. Benim 80 mb nin 60 mb'si dolu 20 mb'si boş gözüküyor. Sizce doluluk oranı biraz fazla değil mi yoksa normal mi?
  • benim C 33.1 mb seninki biraz dolu görünüyor
  • nasıl boşaltabiliriz az da olsa bilginiz var mı. misal gereksiz hafzayı dolduran şeyler neler?
  • internete giriyorsan geçici dosyalar doldurur msjlar doldurur resimleri c ye atıyorsan, yani tel hafızasına o doldurur program kuruyorsan oda doldurur.

c de resim varsa h. kartına taşı internete giriyorsan geçmişi sil mesajların çoksa sil gereksiz program uygulama varsa sil baya boşalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Aralık 2011; 0:21:09 >
  • quote:

nasıl boşaltabiliriz az da olsa bilginiz var mı. misal gereksiz hafzayı dolduran şeyler neler?

Ayarlar>Uyg. Yöneticisi>Yüklü uygulamlr>Hafıza kartı işareti olmayanlar C: hafızasındadır zaten... Ben ovi store ve müzik çaları silmedim gerisini sil bir problem olmaz.Kolay gelsin.
  • gerisini sil demişsin ama bir problem çıkmasın... vallhi cesaret edemedim
  • 5800'ın ekranını değiştiren oldu mu? Ne kadara mal oluyor?
  • quote:

gerisini sil demişsin ama bir problem çıkmasın... vallhi cesaret edemedim

yok bir problem çıkmaz ben sildim şu an ki C:39.0 MB
  • Bugün; 20:54:45

Selam arkadaşlar,

Geçenlerde telefonu pc'ye bağladığımda hafıza kartında ne kadar gereksiz dosya var diye yaptığım silme işleminden sonra;
    "Sistem Hatası" almaya başladım. Uyarının telefonun çalışmasına hiç bir engeli yok,
    asıl önemlisi severek kullandığım bazı oyunların silinmiş olması. (o kadar level geçmişim rekorlu:))
    Anlaşılan oyunların başvurduğu sistem dosyalarını da silmişim.

Hadi levelleri baştan bitiririm deyip, oviden tekrar indirmek istediğimde;
    "İndir" yerine sadece "başlat" var yani hala telde kurulu gözüküyor. (kaldırmak ta istemiyorum belki kurtarırım diye)

Soruma gelince;

Aynı oyunları tekrardan nasıl yüklerim. "Sistem Hatası" uyarısından nasıl kurtulabilirim?
  • Bu sene başında opda dan sertifika almıştım.Fakat yanlışlıkla sildim geçenlerde.Bugün opda nın sitesine girdim tekrar indirmek için fakat indirmeye çalıştığımda bağış yapmamı istiyor.Bağış yapmadan halletmenin bi yolu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 20492050205120522053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.