Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2060. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeradOsman

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

quote:

slm arkadaşlar artık 5800 ımı değiştirme vakti geldi tam 3 yıl oldu.elimde en fazla duran telofon. bu yüzden artık onu aratmayacak kamerası işletim sitemi ve kronik sorunlar yaşatmayacak model almayı düşünüyorum sizse ne almalıyım n8 mi 701 mi iphone 4 mü?yoksa 8800 ı beklemeliyimmi?yardım ederseniz şu kardeşinize memnun olurum.

8800 nasıl bir telefon? eskiden vardı böyle bir model ona mı benziyor?
    ben olsam biraz daha bekler iphone5 alırdım. tabi ekranı 4inç ve üzeri olursa...

yeni çıkmış türkiyeye gelmemiş 41 mgpxl kamera var.

pure 808
    bende düşünüyorum o telefonu. bir çıksa piyasaya kullanıcı yorumlarına göre alabilirim. win mobile yazılımlısıda gelecek diyorlar o model için.

pardon hocam evet ondan ne zaman gelir ki piyasası ne olur ki?ama süper bişi

kamerası şişirilmiş bir telefon almanızı tavsiye etmem isterse 441 mpx olsun

kamerası patlar diyosunuz yani hocam şişmiş felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

googlede 5800 navigasyon ayarı yazın bilgi alırsınız bende öyle bulmuştum hatırlamıyorum siteyi 2 yıl oluyor navigasyon bedava doğru ayarda artı yukardaki arkadaşın tarifide doğru buna ek olarak konumunu çevrim içiyken 1 kez kaydetip sonra çevrim dışı yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    EDİT: 5800 ücretsiz navisyon ayarlar için TIKLAYIN

Hocam şu navigasyonu kullanmadığım halde ayarları bulunca bi deniyim dedim internetten olduk
    Verdiğiniz linkte internet ve wap erişim noktalarını silin diyodu bi anlık boşluğuma geldi ve sildim düzeltemedim bi türlü.Turkcell e ayarlar için mesaj atıyorum cevapta gelmiyo nasıl yapıcam bi fikri olan var mı ?

benimki vodafon öyle bir sorun olmadı türkcel hiç kullanmadım keşke önce arkadaşın tarifini deneseydin ama ayarı türkcelin sitesinden yapabilirsiniz vodafonda yapılıyor sitesinden.
    EDİT: Verdiğm linkteki eleman sanırım yanlış bilgi vermiş süper zeka bu doğrusu TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Mart 2012; 20:09:55 >
  • sakalımı beyaza boyayıp fotografımı koyacam olmadı :)
    Keşke dediğimi baştan deneseydin. Hem ayrıca ayarları silmek yerine şifre koysaydın onayın olmadan bağlanmayı da önlemiş olurdun hani işini garantiye almak istersen diye...
  • sormayın bendede hata var verdiğim linkteki bilgileri veren neyi tarif etmiş anlamadım yani silinn dediği şeyleri sonradan farkettım neyse en iyisi bendeki ayarları yazayım yanlış bişey yapılmasın artık.

önce menü uygulamalar diyoruz açılan sayfada YER yazanı tıklıyoruz açılan bölümde.

KONUMLAMA yı tıklıyoruz açılan sayfada konumlama yöntemleri bölümünü açıp
    sırasıyla şunlar var
    1 YARDIMLI GPS
    2 TÜMLEŞİK GPS
    3 BLUETOOTH GPS
    4 Wİ-Fİ AĞ
    5 ŞEBEKE TABANLI
    yazar bunlardan TÜMLEŞİK GPS ve Wİ-Fİ AĞ yazanı seçip geriyi tıklayın.
    sonra geri gelinen bölümde KONUMLAMA SUNUCUSU nu açın ve kapalıyı seçin ve ççıkın
    son olarak haritaları açın açılan sayfada sol alt köşede ayarları tıkayın açılan bölümde
    İNTERNET tıklayın BAĞLANTI ÇEVRİM DIŞI yı seçin
    ŞEBEKE HEDEFİ İNTERNET seçin
    DOLAŞIM UYARISI AÇIK seçip burdanda geri deyip çıkın. ve NAVİGASYONU açın
    SÜRÜŞ REHPARİ TÜRKÇE KADIN
    YÜRÜME REHPERİ UYARI SESLERİ VE TİTREŞİM
    EV KONUMU TANIMLI tabi bunu siz tanımlarsanız ayarlanacak diğer ayarlar size kalmış yani kişisel..
    geri deyip çıkın ve ROTAYI tıklayın ulaşım aracı ARABA SÜRME ROTA SEÇİMİ DAHA HIZLI ROTA yı seçin diğerleri EVET yani size kalmış kişisel. ve burdanda geri deyip çıkın. bendeki ayarar budur ve navigasyon bedavadır hiçbir şekilde kntr harcamıyor hava durumu hariç o şebekeye bağlanıp çalışir veya vlana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Mart 2012; 12:29:47 >
  • İnternet ayarlarını düzelttim sonunda , setting wizardda operatör ayarları varmış
    Turkcell in cevap vermesini beklersek işimiz yaş
  • quote:

İnternet ayarlarını düzelttim sonunda , setting wizardda operatör ayarları varmış

hadi geçmiş olsunn artı ilk link için kusura bakmayın tam okumadan paylaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

İnternet ayarlarını düzelttim sonunda , setting wizardda operatör ayarları varmış

hadi geçmiş olsunn artı ilk link için kusura bakmayın tam okumadan paylaştım

Saol.Önemi yok ya zaten 3 yıl öncesinin konusuymuş
  • müziğinizi açın seçenekler-ayarlar-ses genişletme-açık seçin.hoparlörler yüzünüze bakacak şeklinde çevirin ve 2.000tl lik telefonların bile veremediği bu sesi dinleyin :D 2 yıl oldu değiştirmek istiyorum ama müziğede hayranım.nokia windowslu xpressmusic çıkarır mı acaba yoksa htc surround alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

müziğinizi açın seçenekler-ayarlar-ses genişletme-açık seçin.hoparlörler yüzünüze bakacak şeklinde çevirin ve 2.000tl lik telefonların bile veremediği bu sesi dinleyin :D 2 yıl oldu değiştirmek istiyorum ama müziğede hayranım.nokia windowslu xpressmusic çıkarır mı acaba yoksa htc surround alacağım

+1
    müzik ses kalitesi harika. çoğu laptoptanda iyidir hatta.
    konuşma ses kaliteside buna dahil...
  • arkadaşın mesajına ekleme yapmak isterim. Gerçekler ayrıntılarda gizlidir de ondan...
    Konumlamada eğer wifi/ağ derseniz bu iki bağlantı türünden birini kullanmak demktir. Artık hangisi varsa. Hiçbir zaman hiçbirini kullanmam ben diyorsanız bu seçeneği işaretlemenize gerek yok. Konumlama sunucusunu kapatmamzın sebebi bu bağlantılardan hiç birini kullamak istemediğimizden dolayıdır. Siz zaten hiçbir bağlantı türünü kullanmak istemiyorsanız az önce söyledğim adımı uygularsınız. Bu durmda da konumlama sunucusunu kapatmaya gerek kalmaz.
    Benim ayarlarım ise şöyle. Konumlama sunucum açık ama knumlama yöntemimde wifi/ağ seçeneği seçilmemiş durumdadır. Sadece tümleşik bağlantı seçilmiş durumda.
    Özellikle interneti ücretiz kullananlar bu mesajımı dikkate almalıdır
  • kasası kvkda yenilenmiş 5800 ı kaçtan satarım?çizik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

kasası kvkda yenilenmiş 5800 ı kaçtan satarım?çizik yok.

Hocam kasayı nasıl yenilettin benim telefonunda arka kapak pert ön camda çok çizik var.
  • mahfetmişler nokia Tüm Xpress Music Serisi bölümünü.eskiden herşeyi rahat buluyorduk.forumun bu yeni halini hiç beğenmedim.biz nokia bölümüne girmeyelim mi diye yapıyorlar bunu.
  • Arkadaşlar telefonumun versiyonunu update etmek için için software update e giriyorum. Orada "Phone Software" var, 7 mb lık bir dosya. Fakat güncellemek için bastığımda processing yazısı geliyor ve sonra hiçbirşey olmuyor bunu nasıl halledebilirim ?

Edit: Sorunumu güncellemeyi bilgisayar üzerinden yaparak hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 6 Nisan 2012; 20:41:31 >
  • arkadaşlar bu 5800 ın yeni güncelleşmesi çıkmayacak mı artık. Kaç ay oldu tık yok daha. Gözden çıkarttılar sanırım artık bizi, ne dersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar bu 5800 ın yeni güncelleşmesi çıkmayacak mı artık. Kaç ay oldu tık yok daha. Gözden çıkarttılar sanırım artık bizi, ne dersiniz...

son sürümü v60 telefondan *#0000# yazınız olmadı sunrise adlı cfw yi yükleyiniz
  • merhaba kız arkadaşımın telefonu güncelleyecektim ama menüsünden olmadı. kardeşiminkini menüden halletmiştim ne yapmak gerek güncelleme görmemesi durumunda bilgisi olan var mı ? bu arada android kullanıyorum symbianla çok eskiden bir bağım oldu pek anlamam yani açıkcası. n95 6630 falan kullanmışlığım var ama sanırım farklı sürüm symbian olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 7 Nisan 2012; 2:52:15 >
  • quote:

arkadaşlar bu 5800 ın yeni güncelleşmesi çıkmayacak mı artık. Kaç ay oldu tık yok daha. Gözden çıkarttılar sanırım artık bizi, ne dersiniz...

2008 de çıktı telefon. her sene güncelleme geldi. 2011 kasımda son güncellemeyi verdiler daha ne olsun
    samsung yeni telefonu çıkardıktan 6 ay sonra ne güncelleme veririyor ne telefonu tanıyor
  • quote:

quote:

2008 de çıktı telefon. her sene güncelleme geldi. 2011 kasımda son güncellemeyi verdiler daha ne olsun
    samsung yeni telefonu çıkardıktan 6 ay sonra ne güncelleme veririyor ne telefonu tanıyor

belle istiyoruz değilse tövbeliyim nokia ya bulaşmamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

belle istiyoruz değilse tövbeliyim nokia ya bulaşmamaya

belleler yeni telefonlarında var. v60ta kaldı 5800. ama memnunum ben
  • 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.