Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar bu 5800 ın yeni güncelleşmesi çıkmayacak mı artık. Kaç ay oldu tık yok daha. Gözden çıkarttılar sanırım artık bizi, ne dersiniz...

2008 de çıktı telefon. her sene güncelleme geldi. 2011 kasımda son güncellemeyi verdiler daha ne olsun
    samsung yeni telefonu çıkardıktan 6 ay sonra ne güncelleme veririyor ne telefonu tanıyor

belle istiyoruz değilse tövbeliyim nokia ya bulaşmamaya

belleler yeni telefonlarında var. v60ta kaldı 5800. ama memnunum ben

kasım 2011 e nasıl güncelliyoruz telefon görmüyorsa bir yardım edin yahu rezil olduk resmen
  • forum hala aktif ne güzel :) 2 ay öncesi samsung galaxy s2 alacaktım az daha sonra biraz daha bekleme kararı aldım.2.5 sene oldu 5800 la en uzun kullandığım telefon oldu.Nokia artık android lerle başedemicek anlaşılan efsane bitoyormu yoksa...
  • arkadaşlar bu belle dediğiniz şey ne oluyor acep anlatabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

arkadaşlar bu 5800 ın yeni güncelleşmesi çıkmayacak mı artık. Kaç ay oldu tık yok daha. Gözden çıkarttılar sanırım artık bizi, ne dersiniz...

2008 de çıktı telefon. her sene güncelleme geldi. 2011 kasımda son güncellemeyi verdiler daha ne olsun
    samsung yeni telefonu çıkardıktan 6 ay sonra ne güncelleme veririyor ne telefonu tanıyor

belle istiyoruz değilse tövbeliyim nokia ya bulaşmamaya

belleler yeni telefonlarında var. v60ta kaldı 5800. ama memnunum ben

kasım 2011 e nasıl güncelliyoruz telefon görmüyorsa bir yardım edin yahu rezil olduk resmen

güncellemeyi görmüyorsa ya biraz daha bekleyin yada servise güncelletebilirsiniz
  • selam arkadaşlar. watsapp diye bir program var hemen hemen hepiniz biliyorsunuzdur. sorum şu: bu program bilindiği gibi 1 yıl ücretsiz olarak kullanım imkanı sunuyor bizlere. peki heckleme yolu yok mu bunun. yani sınırsız yapma imkanı.

windows bile hacklenirken bunu daha yapmadılar demeyin
  • quote:

selam arkadaşlar. watsapp diye bir program var hemen hemen hepiniz biliyorsunuzdur. sorum şu: bu program bilindiği gibi 1 yıl ücretsiz olarak kullanım imkanı sunuyor bizlere. peki heckleme yolu yok mu bunun. yani sınırsız yapma imkanı.

burda bu soruya yanıt alamazsın googlede araştır varsa çıkar
  • araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Bu sebeple sordum belki kullanan arkadaşlardan bilen vardır diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Bu sebeple sordum belki kullanan arkadaşlardan bilen vardır diye...

nimbuz varken ne yapacaksınız watsapp ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

selam arkadaşlar. watsapp diye bir program var hemen hemen hepiniz biliyorsunuzdur. sorum şu: bu program bilindiği gibi 1 yıl ücretsiz olarak kullanım imkanı sunuyor bizlere. peki heckleme yolu yok mu bunun. yani sınırsız yapma imkanı.

burda bu soruya yanıt alamazsın googlede araştır varsa çıkar

bu watzapın tam olarak ne kadar interneti kullandırdıgını nasıl ögrenebiliriz peki
  • iyi akşamlar, arkadaşlar telefonumda son 1 aydır ekranında donma oluyor, özellikle msn'de yazışırken, tuş kilidini birkaç kez kapatıp açtıktan sonra düzeliyor, ancak ekran ışığı kapandığı zaman dokunduğumda yine aynı şey oluyor, 4-5 ay kadar önce format atmıştım, acaba yine mi format atmam gerekiyor veya başka bir yolu varmı, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Yan kısımdaki ekranı kilitleme tuşu bazen çalışmıyor. Kilitlenmesi için çekiyorum veya açılması için neyse işte 10 saniye sonra gerçekleşiyor. Var mı bir çözümü? Hiç format atmadım ve telefon 10 aylık.
  • quote:

quote:

araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Bu sebeple sordum belki kullanan arkadaşlardan bilen vardır diye...

nimbuz hakkında genel bir bilgim yok. Ama belki yardımcı olabilirsin.
    Mesela sms gönderilebiliyor mu?
    Sadece wifi üzerinden bağlantı yapılabiliyormu?
    Telefon hafızandaki kişileri otpmatik olarak algılıyor mu?

Watsapp nini ne kadar veri harcadığını spran arkadaşa cevap olarak: veri sayacıno sıfırla bir deneme yap. Ben sürelkli wifi den bağlandığım için bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

nimbuz hakkında genel bir bilgim yok. Ama belki yardımcı olabilirsin.
    Mesela sms gönderilebiliyor mu?
    Sadece wifi üzerinden bağlantı yapılabiliyormu?
    Telefon hafızandaki kişileri otpmatik olarak algılıyor mu?

Watsapp nini ne kadar veri harcadığını spran arkadaşa cevap olarak: veri sayacıno sıfırla bir deneme yap. Ben sürelkli wifi den bağlandığım için bilmiyorum

buyur
    http://www.nimbuzz.com/en/
  • dostum yardımın için teşekkür ederim ama bir sorum olacak tı baya bir araştırdım ama net bir cevap bulamadığımı için sana yazıyorum. nimbuzz dediğimiz programla anladığım kadarıyla sosyal paylaşım sitelerindeki hesabına girebiliyorsun ama sms atıp atamadğımlqa ilgili bir bilgi bulamadım. msn yi faceyi gibilerde mesajlaşma yapıyorda bildiğimiz sms telefondan atabiliyormuyuz... yoksa saddece bu sosyal ağlardaki arkadaşlarımızla konuşmamaızı mı sağlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porfiri Petrovic

Yan kısımdaki ekranı kilitleme tuşu bazen çalışmıyor. Kilitlenmesi için çekiyorum veya açılması için neyse işte 10 saniye sonra gerçekleşiyor. Var mı bir çözümü? Hiç format atmadım ve telefon 10 aylık.

*#0000# e basıp güncelleme yapabilirsin.Sorun güncelleme ile düzelmezse malesef telefonu kvkya vermen lazım.Tuş bozulmuştur.
  • @DoQi

Teşekkürler deneyeceğim
  • twitter'a resim nasıl yükleyebiliriz?
  • 5800'de creative ep bilmemne bir kulaklık vardı. onunla bile sesler ancak iyi oluyordu, diğerleriyle çok yetersizdi. iphone ile sesi sonuna kadar açamıyorum bile. 5800'ü de kızıma verdim. gerçekten nokia alınmaz. hala nokia almaktan bahsedenleri görüyorum burda ve şaşıp kalıyorum. 41 megapixel değil 141 megapixel olsa ne yazar. fot.mak almıyoruz. akıllı telefon alıyoruz. iphone 3g bile 5800'den fersah fersah ötede. ip4 te 30-40 tane program aynı anda açık bana mısın bile demiyor. bir arkadaş nokia 500 almış. güya işlemcisi 1 ghz ama malesef 5800 gibi kasılıyor ve zırt-pırt reset atıyor. iphone de kesinlikle reset meset yok. hele appstore'nin yazılım zenginliği muazzam birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

5800'de creative ep bilmemne bir kulaklık vardı. onunla bile sesler ancak iyi oluyordu, diğerleriyle çok yetersizdi. iphone ile sesi sonuna kadar açamıyorum bile. 5800'ü de kızıma verdim. gerçekten nokia alınmaz. hala nokia almaktan bahsedenleri görüyorum burda ve şaşıp kalıyorum. 41 megapixel değil 141 megapixel olsa ne yazar. fot.mak almıyoruz. akıllı telefon alıyoruz. iphone 3g bile 5800'den fersah fersah ötede. ip4 te 30-40 tane program aynı anda açık bana mısın bile demiyor. bir arkadaş nokia 500 almış. güya işlemcisi 1 ghz ama malesef 5800 gibi kasılıyor ve zırt-pırt reset atıyor. iphone de kesinlikle reset meset yok. hele appstore'nin yazılım zenginliği muazzam birşey.

arkadaş iphone ile 5800 karşılaştırmışsın ne alaka? neyse sana tavsiyem 5800 i bir ses sistemine bağlaman ozaman sesi açta netliği gör derim zaten çok açamazsın evin camları iner artı kulaklıkla ses az dersen pes derim ben 2 yıldır gayet memnunum 5800 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Nisan 2012; 2:31:13 >
  • Sanırım sonunda 5800 ımı servislik hale getirdim.Telefon açık olup çekmesine rağmen arayanlar ulaşamamaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.