Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2067. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodion Romanovic

Sonradan yüklediklerimin hepsi hafıza kartında ama buna rağmen telefon hafızası çok dolu. Yüklenen uygulamalar kısmından önemsiz olan yani silebileceğim birkaç şey söyler misiniz? Ya da bunu çözmenin başka bir yolu var mıdır? Resimler, videolar her şey hafıza kartına yüklü. Mesaj gelen kutusu, giden kutusu v.s. hepsi bomboş ama gene de telefon hafızasında boş yer 5 mb.

internet kullanıyosanız geçmişi silmeyi deneyin, eğer uzun süredir silmediyseniz 10 mb falan yer açılır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Haziran 2012; 20:15:54 >
  • arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz 5800 cevapsız cağrı geldikten sonra aynı numarayı arama tusu ile aramak istediğimde ekranda select Lowcaller for this call starting in 4 seconds diye bir yazı cıkıyor sonra aranıyor diyor ve ekranda 00000000000 gözüküyor bana yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim..
  • selam arkadaşlar. Benim haitalarda sirüm 2.46 yazıyor ne yaptıysam güncelleyemedim telefondan. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla son sürüm 3.06 ya da 3.60. Bana programı yollayabilecek arkadaş var mı... Ya d link...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc suite ya da ovi suiteden de denedin mi dostum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Pc suite ya da ovi suiteden de denedin mi dostum??

şimdiye kadar hiçbir güncellememi pc den yapmadım. Sadece telefonun menüsünden yapıyordum. Sorun da yaşamadım bu güne kadar
    Senin harita sürümün ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

quote:

Pc suite ya da ovi suiteden de denedin mi dostum??

şimdiye kadar hiçbir güncellememi pc den yapmadım. Sadece telefonun menüsünden yapıyordum. Sorun da yaşamadım bu güne kadar
    Senin harita sürümün ne?

Birde pc'den dene belki o zaman olur v3.06 imiş
  • arkadaşlar bizim facemiz neden böyle. Blackberry ıpohone gibi telefonlarda faceyle ilgili uyarılar tele geliyor. Face ile teli birbirine adapte ediyor... Ama bizim face de fotograf bile paylaşmak sıkıntılı oluyor. Program yapıp bırakmışlar gibi.
    Sizin kullandıklarınız da aynısı değilmi?

• quote:

arkadaşlar bizim facemiz neden böyle. Blackberry ıpohone gibi telefonlarda faceyle ilgili uyarılar tele geliyor. Face ile teli birbirine adapte ediyor... Ama bizim face de fotograf bile paylaşmak sıkıntılı oluyor. Program yapıp bırakmışlar gibi.
    Sizin kullandıklarınız da aynısı değilmi?

Sizin dediğiniz sanırım facebook tan sms ayarlarından yapılıyor. Eğer yanlış anlamadıysam.

• paralımı oluyor o :)

• arkadaşlar bu teldeki facaden çektiğimiz bi fotoyu nasıl paylaşıyoruz?

• arkadaşlar merhaba
    Daha önceden internet paketim yoktu. Sadede kablosuz bağlanıordum. Telefonun sol üst köşesinde 3g yazan yerde ok işaretleri çıkmazdı. Şimdi internet paketim var. Sürekli 3g ok işaretleri gözüküyor yani sürekli internet paketinden bağlı kalıyor. Kblosuz olan yerde kablosuza bağlanıyorda oklar yine duruyor.
    Benim istediğim eskisi gibi gerektiği zaman bağlanması paket veriye.
    Bu konuda fikri olan var mı acep

• quote:

arkadaşlar merhaba
    Daha önceden internet paketim yoktu. Sadede kablosuz bağlanıordum. Telefonun sol üst köşesinde 3g yazan yerde ok işaretleri çıkmazdı. Şimdi internet paketim var. Sürekli 3g ok işaretleri gözüküyor yani sürekli internet paketinden bağlı kalıyor. Kblosuz olan yerde kablosuza bağlanıyorda oklar yine duruyor.

Ok işaretleri kesik kesik duruyorsa bağlantı kapalıdır hocam. Ok işaretleri dümdüzse o zaman bağlantı ayarlarından bağlantıyı kesebilirsin, web başlantısı ayarına da"Gerektiğinde sor" seçeneğine getirirsen sadece sayfa açacağın zaman bağlanman için sorar.
  • quote:

arkadaşlar bu teldeki facaden çektiğimiz bi fotoyu nasıl paylaşıyoruz?

Faceden çekilen foto???????????
  • yıl olmuş 2012 hala 5800 kulanıyorum
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu teldeki facaden çektiğimiz bi fotoyu nasıl paylaşıyoruz?

Faceden çekilen foto???????????

virgül koymazsam böyle olur tabi
    Teldeki facede,galerideki bir fotoyu nasıl paylaşırız
    Sanırım şimdi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

arkadaşlar merhaba

Ok işaretleri kesik kesik duruyorsa bağlantı kapalıdır hocam. Ok işaretleri dümdüzse o zaman bağlantı ayarlarından bağlantıyı kesebilirsin, web başlantısı ayarına da"Gerektiğinde sor" seçeneğine getirirsen sadece sayfa açacağın zaman bağlanman için sorar.

eskiden hiç ok olmazdı şimdi kesikde değil sürekli. Herhalde paketim varya watsapp den kaynaklanıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

arkadaşlar merhaba

eskiden hiç ok olmazdı şimdi kesikde değil sürekli. Herhalde paketim varya watsapp den kaynaklanıyor

Ben face'a girip foto yükle diyorum öyle yüklüyorum.

Bu arada whatsapp'ı kapatamıyorsun dimi?
  • kendisinde yüklü olan faceden yükleniyor da program olan faceden sadece o an çektiğin fotoyu yükletiyor.
    Watsapp yi asla kapatamazsın. Programın özelliği o zaten.

• quote:

kendisinde yüklü olan faceden yükleniyor da program olan faceden sadece o an çektiğin fotoyu yükletiyor.
    Watsapp yi asla kapatamazsın. Programın özelliği o zaten.

Whatsappı ıstedıgın zaman kapatabılırsın magazadakı mobıle guard programı ıle:D

• 
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.