Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2069. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En düşük fiyat kaç olur ki? Telefon pert felan değil. Hatta gayet iyi...Ben en kötü senaryoyu düşünmek istiyorum.Bir plan yapacağımda...

eachgame hakkında bilgi verilir.
    yukardaki siteden replika dr beats hakkında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • 1.5 senedir elimde param olsa forever Galaxy s3 :D

Satsam kaca gider bu tel? cizik yok ekran koruyucusu hep ütünde kılıf falan herseyı fazlaıyla va. 3 tane de ekran oruyucu var yedek. sarj aleti kulaklık vs. hersey hazır.
  • Harbi yahu ikinci elde gideri ne olur bu telefonun bende elden çıkarabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahaslan

Garanti yok ama bende.Sorun olur mu?
    En düşük fiyat kaç olur ki? Telefon pert felan değil. Hatta gayet iyi...Ben en kötü senaryoyu düşünmek istiyorum.Bir plan yapacağımda...

eachgame hakkında bilgi verilir.
    yukardaki siteden replika dr beats hakkında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Dostum sakin ol biraz konuyu mesaj yağmuruna tutarak iyi post kasmıssın.:-Dmesajlarının hepsini okumadım ama bu telefonun devri gecıyor:-(.muzık olarak ıyı ses verır bu arada.kotu degıl asla.

(msn konuşmaları gibi olmuş konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 1 Ağustos 2012; 0:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hazır hard format konusu açılmışken merak ettiğim bir konu var. ben hiç hard format atmadım ama bu aralar düşünüyorum. çünkü telefon hafızam 8 mb kadar indi ve telefonum oldukça yavaşladı. söylediğiniz tuşlara sürekli basıyoruz ve bir süre sonra tel kendiliğinden açılıyor. yukarıda ki mesajlardan bunu anladım. peki sonra ne oluyor. yani tel açıldı saat tarih de girdiniz.
    1.menü de neler var. yani telefon menüsü nasıl yoksa menü diye bir şey yokmu. yazılım ne oluyor
    2. hangi sürüm yüklü oluyor ya da herhangi bir sürüm yüklü oluyor mu?
    3. hangi hafızalar siliniyor (tel hafızası/memory card)
    4. telefon hafızası silindikten sonra telefonu ilk aldığımızda ki yüklü olan haritalar, sözlük, hesap makinası, dönüştürücü gibi programlar ne oluyor? souçta her şeyi siliyorsunz.
    aslında aklımda çok soru var ama kelimelere dökemiyorum. aslında asıl merak ettiğim format sonrası teli açınca nasıl bir telefon menüsüyle karşılaşıyoruz.

sadece sorduğun sorulara cevap verecem. aklındakileri sormaya devam edebilirsin...
    1- menüde telefonu ilk aldığın zaman ki şeyler var. yani senin harici yüklediğin tüm programların silinir. telefonda orjinal gelenler kalır..yazılım son sürüme yani v60 a yükseliyor. (ya da son sildiğin yazılımda kalıyor)
    2- bildiğim kadarıyla son sürüm kendi kendine yükleniyor. bende v 60 oluğu için aynısı yüklendi. sende v52 varsa o yüklenir diye biliyorum. ama merak etmebir sürüm sabir yükleniyor.
    3- sadece telefon hafızası siliniyor. bu sebeple tel hafızasındaki harici yüklediğin rogramların isimlerini al sonra bir daha yüklersin indirip. ayrıca senkrazson yap. rehberini ajandanı ve notlarını yapabilirsin. (tavsiye önemli mesajarını veya yazılarını notlara kaydet ve senk. yap.) format sonrası yedeği al dersin ovi den otamatik olarak geri alır. bu sayede hafızakartınaihtiyaç da duymamı olursun.
    4- telefondaki standart programlar aynen kalıyor. sadece güncellemelerini yapman gerekebilir.
    son sorun. format sonrası dükkandan sıfır bir 5800 telefon almış gibi (hafıza kartı hariç) oluyorsun...
  • ha gayret böyle giderse telefonu hacklemeyi gündemime almaya başlaycammmmmmm!!!!
  • quote:

ARKADAŞLARR BANA YARDIMCI OLRMUSUNUZ.

NOKİA 5800 XP KULLANIYOYUM. BİR ANDA TELEFON ÇEKMEZ OLDU. SANDIMKİ HAT KESİLDİ. AMA BİR SÜRE SONRA HALA DÜZELMEDİ VE ARKADAŞLARIMA SORDUĞUMDA ONLARDA SORN OLMADIĞNI ÖĞRENDİM. ŞİMDİ TELEFONA BAŞKA HAT TAKIYORUM YİNE ÇEKMİYOR. KENDİ HATTIMI BAŞKA TELEFONA TAKTIĞIMDA İSE SORUN YOK. ACABA KISA MESAJ AYARLARIMI BOZULDU. YADA BİLDİĞİNİZ VEYA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI. SORUN NEREDEDİR SİZCE. ARAMA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMAN ŞEBEKE KAPSAMA ALANI DIŞINDA DİYOR

ACILLL YARDIM EDERsenİZ ÇOK SEVİNİRİM

Peş peşe bu şekilde mesaj atmak ceza sebebidir. Buna göre bundan sonra yazacaklarınıza dikkat ediniz. Sadece burada değil başka konularda da benzer hareketiniz var. Tekrarı halinde yaptırım uygulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Harbi yahu ikinci elde gideri ne olur bu telefonun bende elden çıkarabilirim

150tl falan verirlerse elden çıkartırım da o kadar vermezler bence. Elimin altında yedek telefon olmuş olur işte ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Harbi yahu ikinci elde gideri ne olur bu telefonun bende elden çıkarabilirim

150tl falan verirlerse elden çıkartırım da o kadar vermezler bence. Elimin altında yedek telefon olmuş olur işte ne güzel

150 mi?
    tamam hocam
    bu kafayla düşünürseniz 50 tl verir en kötü dersiniz 5800 dokunmatik telefona 150 mi en kötü deseniz neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 1 Ağustos 2012; 1:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

150 mi?
    tamam hocam
    bu kafayla düşünürseniz 50 tl verir en kötü dersiniz 5800 dokunmatik telefona 150 mi en kötü deseniz neyse

Hocam ben telefonu 450 tlye sıfır almıştım,şu an ki piyasasını bilmiyorum. Telefoncuya satsam 150tl vereceğini , sonra o adamında 250tlye falan satacağını düşündüğüm için öyle dedim yoksa dediğim gibi piyasası hakkında en ufak fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

150 mi?
    tamam hocam

Hocam ben telefonu 450 tlye sıfır almıştım,şu an ki piyasasını bilmiyorum. Telefoncuya satsam 150tl vereceğini , sonra o adamında 250tlye falan satacağını düşündüğüm için öyle dedim yoksa dediğim gibi piyasası hakkında en ufak fikrim yok.

peki hocam
  • bence telefoncuyada deilde sen internet üzerinden satarsan 200-250 arasına gider temizliğine göre fln ...

ha ayrıca hala sıfırları satılıyor mu?
  • ben satacağıma navigasyon olarak kullanırım diye düşündüm evde yatıyor 5800 ım.
  • 150 mi?
    tamam hocam

• Öncelikle şimdiye kadar sorduğum sorulara cevap verenlere çok teşEkkür ederim.
    Bir kaç takıldığım nokta daha var.

1)- Xm olmasına rağmen sesini yeterli bulmadım. Acaba usb'den müzikleri atarken dönüştürme işlemide mi bir yanlışlık yaptım yoksa müzik playerla mı ilgili bir şey bu?
    2)- Telefonuma Opera dahil pek çok şey yükledim Ovi'den. Sizlerin önerebileceği başka olmazsa olmaz dediğiniz, faydalıdır dediğiniz programlar var mı?
    3)- Bir de Türkçe-İngilizce sözlük arıyorum. Var mıdır bildiğiniz?

Ha bir de unutmuşum eklemek istedim;
    -Şuan telefonum V kaçta olduğunu nasıl öğrenebilirim?
    -Ben telefonu aldıktan sonra hiç uzun süreli şarj etmedim. Dün gece 2 saat şarj ettim. Sonrada çıkardım. Yanlış yapıyorum acaba 6-7 saatlik şarja takayım?
    Şimdiden teşekkürler.

1- Eğer kulaklıktan bahsediyorsanız kutudan çıkan kulaklık iyi değil.Ayarlardan ses yüksekliğini açık yapın.Uygun eq ayarınızı yapın ve farklı bir kulaklık deneyin.Tatmin edici olacaktır.

2- Forumdaki oyun konuları , maxi-cep.com (( aradaki tireyi kaldırın , burada çok güzel oyun ve uygulamalar var bir sürü )) gizmogates, dailymobile ve kesinlikle telefonu f@tih in yazılımıyla hackleyin.Hiçbir dezavantajı yok.Avantajlarını bir iki sayfa önce tam 4 kez yazdım.

3- Telefonun kendisinde ing-tür, tür-ing, ing-ing, tür-tür sözlük var.Sözlüğü açtıktan sonra internetten istediğiniz sözlükleri indirebilirsiniz.Uygulamalar veya ofis menüsünde olması lazımç

4- *#0000# tuşlayın.En üstte yazacaktır.

5- Batarya dolu dediğinde çıkaracaksının.Uzun süre şarj etmeyeceksiniz.Bu konu defalarca kez yazıldı burada.Profilimden son açtığım şarj ile alakalı konuya bir göz atın.

@ Aang67

Şarj sorusuna size kalmış demişsin ama yanlış.Batarya dolu dediğinde çıkarması yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

x6 ile 5800 arasında tek fark ekran ve kameramı ? yoksa işlemcisi falan dahamı iyi ?

EVet.Hatta X6 nın işlemcisi 434 mhz.5800ın işlemcisi 444 mhz.Onun dışında bir fark yok

Eyvallah sağolasın.
    Tel. V40 mış. V40 ile v50,v51 arasında önemli bir fark var herhalde. Kısa sürede versiyonu yükselticem.
  • CFW yokluğunda bununla idare ediyorum.Sbp Shell 3.7 skin.Şarj biraz daha fazla gidiyor.Ram 50mb+ değil elbette ancak 2 uygulama aynı anda rahat açılıyor..Fena olmadı yani

5 e kadar çıkabilen ve yüzde yüz kişiselleştirilebilinen ev ekranı.(Androiddeki gibi) Ayrıca yine 5 e kadar çıkabilen profesyonel ekranı.Hızlı menü geçişleri ve kaydırma efektleri.Rami yiyor evet ama kesinlikle hakkını veriyormuş

Orjinal v60.
  • quote:

CFW yokluğunda bununla idare ediyorum.Sbp Shell 3.7 skin.Şarj biraz daha fazla gidiyor.Ram 50mb+ değil elbette ancak 2 uygulama aynı anda rahat açılıyor..Fena olmadı yani

5 e kadar çıkabilen ve yüzde yüz kişiselleştirilebilinen ev ekranı.(Androiddeki gibi) Ayrıca yine 5 e kadar çıkabilen profesyonel ekranı.Hızlı menü geçişleri ve kaydırma efektleri.Rami yiyor evet ama kesinlikle hakkını veriyormuş

Orjinal v60.

Post kasma dostum.aynı mesajları 2 kere yazmıssın.
    1dkda bır mesaj atacagınada bır mesajında duzenleyıp yaz hepsinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam saol kardeşim
  • [sm=bigdance2.gif
  • Harbi yahu ikinci elde gideri ne olur bu telefonun bende elden çıkarabilirim
  • 
Sayfa: önceki 20672068206920702071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.