Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2071. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

692. SAYFA VAYBEEEEE
    870 TL YE ALDIĞIM TELEFONN

Ben 680 TL'ye almıştım
  • arkadaşlar telefonun mesajlar menüsünde değil de kırmızı @ işaretli e ppsta programı var. O programı kullanıyorum ama gelen e postaları bekleme ekranında göstermiyor. Ses uyarısı veriyor ama 1 e posta uyarısı ekranda yazmıyor. Sms uyarısı gibi bir uyarı almak için ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu Satıyorum Beyler :D
    http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=64444843
  • Arkadaşlar bir soru soracağım. Ben dokunmatik değil de tuşlu bir telefon arıyorum. Yani dokunmatik özelliği de olabilir ama muhakkak tuş takımı olacak. Bana şöyle muzik dinleyebileceğim, kamerası da 5 mp ve yukarısı olabilir ama iyi çekecek bir telefon önerebilir misiniz? Yani marka bağımlısı da değilim.. İşimi görsün yeter.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar telefonun mesajlar menüsünde değil de kırmızı @ işaretli e ppsta programı var. O programı kullanıyorum ama gelen e postaları bekleme ekranında göstermiyor. Ses uyarısı veriyor ama 1 e posta uyarısı ekranda yazmıyor. Sms uyarısı gibi bir uyarı almak için ne yapabilirim

başka program kullanabilirsin, mail exchanger miydi neydi öyle bir program var, fakat ben windows live messenger gibi olan programı kullandım bir süre. Sorunsuz mail ikazı geliyordu, netten bak istersen 5800 live messenger dıye, onu yükleyince maillere de bakıyorsun hemde türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Arkadaşlar bir soru soracağım. Ben dokunmatik değil de tuşlu bir telefon arıyorum. Yani dokunmatik özelliği de olabilir ama muhakkak tuş takımı olacak. Bana şöyle muzik dinleyebileceğim, kamerası da 5 mp ve yukarısı olabilir ama iyi çekecek bir telefon önerebilir misiniz? Yani marka bağımlısı da değilim.. İşimi görsün yeter.
    Teşekkür ederim.

2.el dusunuyorsan n79 alabilirsin.. C6-00 ya da n97 de olabilir.. sifir olarak samsung corby pro lar var sifir ama kamerasi biraz dusuk

• hala nokia mi kullanıyonuz gidin andorid alin
  • Yok ben android kullanıyorum da eşim tuşlu kullanıyor. o yüzden günümüzde de kaliteli kamerası olan düzgün tuşlu telefon kalmadı. Yani bar tipi telefon arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

arkadaşlar telefonun mesajlar menüsünde değil de kırmızı @ işaretli e ppsta programı var. O programı kullanıyorum ama gelen e postaları bekleme ekranında göstermiyor. Ses uyarısı veriyor ama 1 e posta uyarısı ekranda yazmıyor. Sms uyarısı gibi bir uyarı almak için ne yapabilirim

başka program kullanabilirsin, mail exchanger miydi neydi öyle bir program var, fakat ben windows live messenger gibi olan programı kullandım bir süre. Sorunsuz mail ikazı geliyordu, netten bak istersen 5800 live messenger dıye, onu yükleyince maillere de bakıyorsun hemde türkçe

bu adı geçen exchange programından anlayan var mı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

bende bunu soracaktım teşekkürler

• arkadaşlar merhaba

Nokia 5800 XM telefonum var 2010 yılından beri.

V 60.0.003 yazılım sürümünde
    60.0.003.c01.01 özel sürümü

internete ve OviMaps'e girdiğimde aşağıdaki hataları almaya başladım.

web sitesi tarihi geçmiş bir sertifika gönderdi.
    Yinede kabul edilsn mi ?
    seçenekler - yalnızca bu sefer kabul et
    - serttifika bilgileri

web sitesi, zaten istenenden farklı bir web sitesi ismiyle bir sertifika gönderdi
    yinede kabul edilsin mi ?
    seçenekler üstekiyle aynı.

yalnız hiç bir şey anlamadım *#0000# ye girip güncelle diyorum Bağlantı hatası deyip geçiyor. bunun tam çözümü nedir arkadaşlar kabul etmediğim zaman sitelere girmiyor.

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • tarih/saat ayarlarını kontrol edelim.. @byeg

Şu ekranın tuşu açınca bozulması olayı bende de başladı, bu olay canımı sıkmaya başladı.. Kronik bir problem olduğunu duydum..
  • teşekkür ederim @OSMANCANERim

sanırım sorun çözüldü geçen kapanmıştı kendi kendine ondan sonra tarihi ayarlamamışım sanırım bu yüzdendi.

şuan güncel ovimaps'i kullanıyorum fakat hiç memnun değilim. çok hantal ve doğru göstermiyor. eskisi daha iyiydi çevrımdışı olarak gayet iyi gösteriyordu.eskisine dönme şansım var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEG

teşekkür ederim @OSMANCANERim

sanırım sorun çözüldü geçen kapanmıştı kendi kendine ondan sonra tarihi ayarlamamışım sanırım bu yüzdendi.

şuan güncel ovimaps'i kullanıyorum fakat hiç memnun değilim. çok hantal ve doğru göstermiyor. eskisi daha iyiydi çevrımdışı olarak gayet iyi gösteriyordu.eskisine dönme şansım var mı acaba ?

Menüye gir haritalar(ovi maps) üzerine gel seçeneklerden sil de eski haline geliyor 12 gün önce güncelledim bende beğenmedim eski haline getirdim

• arkadaşlar telefonu güncelledim.haritaları güncelledim.ancak haritaları açıyorum hiçbir görünmüyor.amacım navigasyonu kullanmak.
  • internete bağlan ve haritaları otomatik yüklesin
  • vayyy
  • arkadaşlar merhaba... müzikleri düzenleyecek, istediğim gibi liste yapmamı sağlayacak itunes benzeri program tavsiye edebilir misiniz?
  • Uzun zaman sonra da olsa hepinize yeniden merhaba.
    Siemens SX1 kullandığım yıllarda forumun müptelası olmuştum ve nedense o telefondan sonra bir daha telefon sevemedim (İşletim sistemine sahip olmayanlardan bahsediyorum).

Neyse sizlere sormak istediğim şey şu. Eşimin kardeşine 3 yıl önce 5800 almıştım ama o zamandan bu yana neredeyse hiç program yüklememiş. Ne program ne skin nede tema... Gıcık oldum ve aklıma bu forum geldi.
    SX1 kullandığım zamanlar CMERT nicki bir üye fevkalede versiyonlar yapıyordu. 5800 için Offical olmayan ve stabil çalışan bir versiyon varmı acaba?
    Çünkü telefonda V40. sürümü yüklü ve telefondan ne kadar denememize rağmen V60. sürümünü bulmuyor.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancos

Uzun zaman sonra da olsa hepinize yeniden merhaba.
    Siemens SX1 kullandığım yıllarda forumun müptelası olmuştum ve nedense o telefondan sonra bir daha telefon sevemedim (İşletim sistemine sahip olmayanlardan bahsediyorum).

Neyse sizlere sormak istediğim şey şu. Eşimin kardeşine 3 yıl önce 5800 almıştım ama o zamandan bu yana neredeyse hiç program yüklememiş. Ne program ne skin nede tema... Gıcık oldum ve aklıma bu forum geldi.
    SX1 kullandığım zamanlar CMERT nicki bir üye fevkalede versiyonlar yapıyordu. 5800 için Offical olmayan ve stabil çalışan bir versiyon varmı acaba?
    Çünkü telefonda V40. sürümü yüklü ve telefondan ne kadar denememize rağmen V60. sürümünü bulmuyor.

Saygılarımla...

http://www.cepmod.com/5800-x6-symbian-belle-final-26-06-2012.html

Buyur hocam. 15 e yakin cfw denedim 5800 kullanirkem, en iyisi buydu .

• 
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.