Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2072. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20702071207220732074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler. İnceleyip yarın akşama kurarım diye düşünüyorum.
  • orjinal arka kapak nerde bulabilirim
  • servisde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Eylül 2012; 19:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

orjinal arka kapak nerde bulabilirim

ne yapacaksın orjinal kapağı çakma kapak 5tl hemde eski kapaktan daha sağlam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hala bu telefonu kullanıyorum bi sorum olacak.

wlan bağlantısı var ama ovi mağazaya bağlanmak istediğimde hep vodafone internet ile bağlanıyor.
    wlan ile nasıl bağlanabilirim?

cevap için lütfen alıntı yapınız.
  • İnternet bağlantılarında öncelik sırası yapman gerekiyor...

Hay maşallah 693 sayfa olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Beyler hala bu telefonu kullanıyorum bi sorum olacak.

wlan bağlantısı var ama ovi mağazaya bağlanmak istediğimde hep vodafone internet ile bağlanıyor.
    wlan ile nasıl bağlanabilirim?

cevap için lütfen alıntı yapınız.

internet bağlantı ayarlarında herzaman suru işaretlersen sorun hallolur
  • Kardeşimin kullandığı 5800'ın ekranı gidip az renkli çizgiler geliyor ekranı okunmuoyr, ekranı karartıp açınca (tuş/ekran kilidi) bazen düzeliyor ama sıklıkla oluyor bu ekranın bozulması.. Çözümü teknik bir müdahale veya komple ekran değişimi mi yoksa daha uygun yollu biz çözümü var mı? Garantisi bitti!

Ekran sürekli bozuk olmuyor yani bazen normal görüntü sunabiliyor, buna rağmen ekranda değişim gerektirecek bir sorun mu var acaba?

Nasıl bir yol izlenmeli?

Teşekkür ederim tüm yardımlarız ve cevaplarınız için şimdiden..
  • @fuckulteli yine bir kronik 5800 ekran sorunu ile karşı karşıyayız, aynı sorun bendede mevcut. Sordum 60-80 arası değişiyor ekran değişim ücreti, değiştirmek gerekiyor yani ama ben mıknatıs ile bu sorunu ortadan kaldırıyorum azda olsa yanımda küçük bir manyetik taşıyorum genelde ekran açılmadığında XpressMusic yazan yere hafif yanaştırınca ekran düzeliyor.
  • arkadaşlar merhaba
    Telefona arka planda sadece watsapp ve vibratecall programları çalışırken haritalara girdiğimde kısa bir süre sonra hafıza dolu uyarısı alıyorum. Watsapp ram harcıyor biliyorum ama vibratecall hiç ram harcamayan bir program. Yani bir watsappla ram in dolması ve hafoza dolu uyarısı almam haritalarda normal mi sizce???

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar merhaba
    Telefona arka planda sadece watsapp ve vibratecall programları çalışırken haritalara girdiğimde kısa bir süre sonra hafıza dolu uyarısı alıyorum. Watsapp ram harcıyor biliyorum ama vibratecall hiç ram harcamayan bir program. Yani bir watsappla ram in dolması ve hafoza dolu uyarısı almam haritalarda normal mi sizce???

Çok normal. Haritalar tek başına çalışırken bile bu uyarıyı alabilirsiniz.
  • arkadaslar merhaba
    whatsapp kullananlara bir sorum olacakti. programin yeni surumunu yukledikten sonra telefonun zil seslerini watsapp bildirim seslerinde kullanamaz oldum. program sadece mp3 seslerini goruyor. kullanan arkadaslar sizde de boyle bir durum var mi acaba.

• ya millet hepiniz adroid e mi gectiniz. kimse foruma bir sey yazmaz oldu.
    hazir yazmisken bir sey sorayim. aranizda 5800 farkli klavye kullanan varmi acep

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

ya millet hepiniz adroid e mi gectiniz. kimse foruma bir sey yazmaz oldu.
    hazir yazmisken bir sey sorayim. aranizda 5800 farkli klavye kullanan varmi acep

http://forum.donanimhaber.com/m_61736976/tm.htm

Baidu klavye var.fena değil.
  • tesekkurler kardesim hemen bir bakayim

• çok teşekkür ederim dostum tam da istediğim klavyenin linkini göndermişsin. ama bu program sadece hackli telefonlarda çalışıyormuş. benim telefonun orjinal yazılımında. bu sebeple yükleyemiyorum.
    yine de ilgilendiğin için çok sağol
  • Arkadaşlar acil yardım (alıntı yaparsanız iyi olur)
    benim 5800 ım şarjolmuyor şarj yerinde sorun var el ile tamir edilirmi? serbvisemi yollayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Arkadaşlar acil yardım (alıntı yaparsanız iyi olur)
    benim 5800 ım şarjolmuyor şarj yerinde sorun var el ile tamir edilirmi? serbvisemi yollayım?

El ile tamir edilmez o bende de aynı sorun vardı elle tamir etmeye çalıştım yapamadım servise yolladım garantisi vardı 20 gün sonra geldi tamir edilmiş bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Arkadaşlar acil yardım (alıntı yaparsanız iyi olur)

El ile tamir edilmez o bende de aynı sorun vardı elle tamir etmeye çalıştım yapamadım servise yolladım garantisi vardı 20 gün sonra geldi tamir edilmiş bir şekilde

:O 20 gün
  • arkadaşlar watsapp kullanan varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 20702071207220732074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.