Arkadaşlar, V60 güncellemesinden sonra bugün facbook güncelleme mesajı geldi. Önceki sürümde dikkat etmemiştim. Facebook'a girdiğimizde bizden başka kimlerin çevrimiçi olduğunun nasıl anlıyoruz, yardmcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
5800 de Facebook kullanıp, konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum.
nimbuz isimli programı kullan. o program sayesinde tüm msn ve facebooktaki arkadaşlarını çevrimiçi olduğunda görüp sohbet edebilirsin. Facebook programı ile bunu görmek henüz mümkün değil, sadece durumunu güncelleyip birkaç işlem daha yapabilirsin o programla ama çevrimiçi kimseleri göremezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: karikaturizma
nimbuz isimli programı kullan. o program sayesinde tüm msn ve facebooktaki arkadaşlarını çevrimiçi olduğunda görüp sohbet edebilirsin. Facebook programı ile bunu görmek henüz mümkün değil, sadece durumunu güncelleyip birkaç işlem daha yapabilirsin o programla ama çevrimiçi kimseleri göremezsin.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bunu deneyeceğim. Bu sanırım Ovi de vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Losthan
quote:
Orijinalden alıntı: karikaturizma
Ovide bulamazsan diye upload ettim senin için buyur kardeşim;
Ovide bulamazsan diye upload ettim senin için buyur kardeşim;
Kardeşim sağolasın. Peki hemen şunu sorayım, Nimbuzz ile ücretsiz görüşme yapabiliyormusun? Tabi aradığın kişi de Nimbuzz kullanıyor olmalı sanırım değilmi? Bilgi verebilirsen sevinirim.
sanırım yapılabiliyor fakat internet bağlantısı olması gerekiyor. Alternatif olarak internet üzerinden skype ile de 5800 da çok net aramalar yapabilirsin ücretsiz tabi karşı tarafta da varsa. Bir nevi msn de kamerasız konusarak sohbet etmek gibi:)
sanırım yapılabiliyor fakat internet bağlantısı olması gerekiyor. Alternatif olarak internet üzerinden skype ile de 5800 da çok net aramalar yapabilirsin ücretsiz tabi karşı tarafta da varsa. Bir nevi msn de kamerasız konusarak sohbet etmek gibi:)
Başka yerlerden baktığım da ise Wireless üzerinden yapılabildiği yazmış ama sizin dediğiniz mobil internet paketlerimidir? Teşekkür ediyorum.
etkin bağlantı hangisi ise onun üzerinden yapılabilir. Bu, wireless te oluyor mobil paket te olabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam sorması gerekiyor bağlantı yapılacağı zaman. Ya da hedeflerde hangisi öncelikli ise onun devreye girmesi gerek.
nimbuzz kadar harika bir program yok.msn ve facebook kişileri aynı listede ve msnde sesli konusması olanağı mükemmel ayrıca twitterıda takip edebiliyoruz ve arkadasının nerede öğrenebiliyorsun örneğin yusuf 150 m uzaklıkta gibi. 5800da bu özelliği göremedim ama x2de var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme