Şimdi Ara

===> NOKIA 5800 XpressMusic SIK SORULAN SORULAR ve CEVAPLARI <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
33.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar wifiden nete girip birseyler indirdim indirmez olaydm ne yuklediysem tlf hafizasina yuklenmis bunu nasil degistirebilirim? uyg yoneticisine giriyorum ama islem yapamiyorum hafiza dolu diyor hic bisi yapamiyorum orda oysa 30 mb bos hafiza var. uyg silsem desem oviden indirdim yukleme dosyasi yok.ayarlara da baktim sonradan ama hafiza kartina kayit diye birsey yoktu..
  • öncelikle çok yararlı bir başlık olmuş teşekkürler..

23 ve 26. başlıklar aynı anladığım kadarıyla birleştirirseniz daha iyi olur birde nokia yazısında takılması telefonu her açtığında olanlar için hafıza kartını çıkarıp takması zor olacaktır bunun için kısa yoldan format atsınlar yada hangi programın buna sebep olduğunu biliyorlarsa o programı veya oyunu kaldırsınlar..
  • Teşekkürler konu için. Arkadaşlar bi kaç bişey de ben eklemek istiyorum. Hepsiburada.com dan Zagg koruyucu aldım 40 liraya. Fiyatını duyunca oha lan bi koruyucuya 40 lira verilir mi diyebilirsiniz fakat nano teknoloji ile üretildiği için 0.2 mm kalınlığında jelatin bi metal gibi koruyor telefonunuzu. Çizilmiyor ve ömür boyu garanti veriyorlar size. Size de tavsiye ederim, eskiden ekrana dokunmaya korkardım çizilcek vs.. diye şimdi çok daha rahatım.

Birde geçenlerde wireless e bağlandım. İşim bittikten sonra bağlantıyı kes dedim, fakat kestikten sonra 6-7 kez kendisi gene bağlandı. Telefonu kapatıp açtım gene aynısı oldu. Otomatik wireless ağına bağlandı. Şimdi böyle bişey yapmıyor. Sorun ne olabilir sizce?

http://www.hepsiburada.com/zagg-invisible-shield-nokia-5800-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-arka/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifin5800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 28 Mart 2010; 0:23:31 >

• Bu sayfa çok faydalı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Dün akşam 5800 aldım. Bugün öğlen, telefon beyaz ekranda nokia yazısıyla kitlendi kaldı. Pili çıkardım simi çıkardım, 4-5 denemeden sonra 15-20 dakika bekleyip açtım açıldı.
    Aynı telefondan kullanan bir arkadaş bende de aynı sorun vardı götürdüm değiştirdiler yenisiyle dedi. Böyle sorunlu bir seri üretilmiş miş.

Yarın gidip yenisiyle değiştirme me gerek var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitkeskin

Bu sayfa çok faydalı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Dün akşam 5800 aldım. Bugün öğlen, telefon beyaz ekranda nokia yazısıyla kitlendi kaldı. Pili çıkardım simi çıkardım, 4-5 denemeden sonra 15-20 dakika bekleyip açtım açıldı.
    Aynı telefondan kullanan bir arkadaş bende de aynı sorun vardı götürdüm değiştirdiler yenisiyle dedi. Böyle sorunlu bir seri üretilmiş miş.

Hayır değiştirmene gerek yok bu yüklediğiniz veya indirdiğiniz şeylerden kaynaklanıyor telefodan değil.

Açma kapama tuşuna basın hafıza kartını çıkart deyin.Kartı çıkarın tamama basın.Telefonu kapatın.Kartı takın.Telefonu açın ve sorun düzelecektir.Tek tek hangi oyun bozuyor diye aramak veya format atmak gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitkeskin

Bu sayfa çok faydalı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Senden 2 üst mesajda ki arkadaşın "23 ve 26. başlıklar aynı" dediği bu sorunla ilgili.

Önceki gün benim de başıma geldi. Telefonu baya bir açıp kapattım ama nafile. Sonradan aklıma daha önce okuduğum Hafıza Kartı çıkarma işi geldi. Hafıza Kartını çıkartıp açınca telefon açıldı. Sonra kartı taktım.

Daha önce maddelere yazdığımı unutup 26 diye yazdım. Fakat daha önceden eklemişim.

• çalan MP3 lerin album artlarını nereye kaydedersem müzik çalarken bu resimleride görebilirim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: scubat

çalan MP3 lerin album artlarını nereye kaydedersem müzik çalarken bu resimleride görebilirim????

ovi player ı açın.müzik kütüphanesinden herhangi bir sanatçıya sağ tıklayıp parça ayrıntılarını düzenleye tıklayın.yukarıdaki sekmelerden albüm sanatına tıklayın.güncelleye bir tık ve değiştir yapın.bilgisayardan albüm sanatı seçip seçip tamam a basın.bilgisayarınızın özelliklerine göre biraz kasabilir, merak etimeyin buradaki önemli nokta albüm sanatını PC'm bölümündeki şarkılara uygulamanız. çünkü parçaları telefona attıktan sonra değişim yapamıyoruz bu ayarlarda(albüm sanatı, sanatçı adı vs.)

• Aynı işlem resimler direkt telefona atılırsa telefon üzerinden de oluyor. Aycan. bunu daha önce bir başkası için yazmıştı. Fakat bilgisayardan olduğunu anlamamıştım. Telefonu kurcalarken gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Aynı işlem resimler direkt telefona atılırsa telefon üzerinden de oluyor. Aycan. bunu daha önce bir başkası için yazmıştı. Fakat bilgisayardan olduğunu anlamamıştım. Telefonu kurcalarken gördüm.

o şekilde nasıl oluyor? bi kaç albümün resmini eklemeyi unutmuşum tekrar atmaya da üşeniyorum. o yöntemle yapayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

quote:

Aynı işlem resimler direkt telefona atılırsa telefon üzerinden de oluyor. Aycan. bunu daha önce bir başkası için yazmıştı. Fakat bilgisayardan olduğunu anlamamıştım. Telefonu kurcalarken gördüm.

o şekilde nasıl oluyor? bi kaç albümün resmini eklemeyi unutmuşum tekrar atmaya da üşeniyorum. o yöntemle yapayım bari

Ben Albümler'e girip klasör üzerine gelip Seçenekler'e tıkladım ve Albüm Sanatı'na girdim. Ondan sonrası çiş gibi geliyor zaten.

Tabii galeride her şey bir arada olduğundan resimleri bulması bir hayli zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 29 Mart 2010; 18:35:17 >

• quote:

quote:

quote:

Ben Albümler'e girip klasör üzerine gelip Seçenekler'e tıkladım ve Albüm Sanatı'na girdim. Ondan sonrası çiş gibi geliyor zaten.

Tabii galeride her şey bir arada olduğundan resimleri bulması bir hayli zor oluyor.

vay be bişey daha öğrenmiş olduk

• selam bu gün bir arkadasım mesajlarımın çok boşluklu olduğunu söyledi bende yanımdaki birine yolladım ve gördüm ki evet harf buzkluğu deilde boşluk çıkıyor se lam gibi bunun nedeni ne olabilir.. Teşekkürler ve başlık gerçkten çok iyi oldu 400 sayfa gezmek yada sorup azar işitmekten bizi kurtardiniz :) ellerinize sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeMBe_PaPYoNLu_FiL

selam bu gün bir arkadasım mesajlarımın çok boşluklu olduğunu söyledi bende yanımdaki birine yolladım ve gördüm ki evet harf buzkluğu deilde boşluk çıkıyor se lam gibi bunun nedeni ne olabilir.. Teşekkürler ve başlık gerçkten çok iyi oldu 400 sayfa gezmek yada sorup azar işitmekten bizi kurtardiniz :) ellerinize sağlık..

yanlışlıkla boşluk tuşuna basıyor olmayasınız bana çok oluyordu ilk aldığımda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeMBe_PaPYoNLu_FiL

selam bu gün bir arkadasım mesajlarımın çok boşluklu olduğunu söyledi bende yanımdaki birine yolladım ve gördüm ki evet harf buzkluğu deilde boşluk çıkıyor se lam gibi bunun nedeni ne olabilir.. Teşekkürler ve başlık gerçkten çok iyi oldu 400 sayfa gezmek yada sorup azar işitmekten bizi kurtardiniz :) ellerinize sağlık..

yanlışlıkla boşluk tuşuna basıyor olmayasınız bana çok oluyordu ilk aldığımda

yok benim gönderilenlerimde tamam görünüyorR...

• quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

arkadaslar wifiden nete girip birseyler indirdim indirmez olaydm ne yuklediysem tlf hafizasina yuklenmis bunu nasil degistirebilirim? uyg yoneticisine giriyorum ama islem yapamiyorum hafiza dolu diyor hic bisi yapamiyorum orda oysa 30 mb bos hafiza var. uyg silsem desem oviden indirdim yukleme dosyasi yok.ayarlara da baktim sonradan ama hafiza kartina kayit diye birsey yoktu..

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.hafıza kartını seçebilmiş değilim
  • Arkadaşlar tam olarak şu sorunu yaşıyorum :
    21: Nokia 5800 ev ekranındaki kısayol ikonları kayboldu, ayrıca rehber ve tuş takımı çalışmıyor, sadece menü tuşu çalışıyor. Dokunmatik ekran mı bozuldu? Format mı atmam gerekiyor?
    açıklamayı okudum fakat telefonum hackli değil yani anlatmak istediğiniz adımları uygulayamadım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?? çıldırmak üzereyim ana ekrandan numara bile çeviremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeoemrah

Arkadaşlar tam olarak şu sorunu yaşıyorum :
    21: Nokia 5800 ev ekranındaki kısayol ikonları kayboldu, ayrıca rehber ve tuş takımı çalışmıyor, sadece menü tuşu çalışıyor. Dokunmatik ekran mı bozuldu? Format mı atmam gerekiyor?
    açıklamayı okudum fakat telefonum hackli değil yani anlatmak istediğiniz adımları uygulayamadım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?? çıldırmak üzereyim ana ekrandan numara bile çeviremiyorum

Tamamen kullanılan chip'in yetersizliğinden. Ayrıca sınırsız Ovi Maps ve son sürümü için V40 gerekli diye biliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

5800 modelini yeni aldım,gerçekten çok memnun kaldım forumda yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bir sorum olacak.Nokia messaging ile e-postalarımı alabiliyorum,fakat şu anlık deneme sürümünü kullanıyorum.Bu deneme süresi 1 ay mıdır,ayrıca bu deneme bittikten sonra yine e-postalarımızı almak için ne yapmamız gerekecek.Turkcell faturalı kullanıcısıyım.Şimdiden teşekkürler.
  • güzel paylaşım Tşkler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.