Şimdi Ara

Nokia 5800 XpressMusic Türkiye Nokia Shoplarda Artık Satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omnia Alcaktım Ama Bu Haberi Duyunca Beklemeye Karar Verdim Sizce Omniamı 5800mı?
  • 5800 tabiki
  • son tüketici satış fiyatı 899 ytl diye geçiyor.
  •  Nokia 5800 XpressMusic   Türkiye  Nokia Shoplarda  Artık  Satışta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

Omnia Alcaktım Ama Bu Haberi Duyunca Beklemeye Karar Verdim Sizce Omniamı 5800mı?

hala "omnia mı?" diye soru soranlar var yaw...

tabiiki 5800... omnia nın foto kalitesi tam bir rezalet!!! video çekimlerinden bahsetmiyorum bile.. hele hele dokunmatiği tam bir fiyasko.. bildiğin dokunamatik yani..
  • arkadaslar genpada sitesine koymus,,,

11 subattan itibaren sevkiyat baslayacakmis,,,

havale : 897

normal: 934..

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTXdnVE4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
  • o zaman herkes ceptikla.com'dan alıcak bu cihazı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

Omnia Alcaktım Ama Bu Haberi Duyunca Beklemeye Karar Verdim Sizce Omniamı 5800mı?

tabiiki 5800... omnia nın foto kalitesi tam bir rezalet!!! video çekimlerinden bahsetmiyorum bile.. hele hele dokunmatiği tam bir fiyasko.. bildiğin dokunamatik yani..

hocam haklısınız ama 5800 da foto kalitesinde rezalet.dışmekanlar biraz olsun tatminkar ama içmekan fotoları tam bir rezalet.bende düşünmüştüm bu teli ama fotolarını görünce vazgeçtimama süpermi evet süperzaten müzikle önplana çıkıyor bunun için kamera 3.2mp yoksa görüntüleme özelliği önplanda olsaydı 5 mp olurdu.müzik hastaları kesinlikle vekesinlikle kaçırmasınlar.tabi bende bi müzik hastasıyım

• telefon goruntu için yapılmıs bir cihaz degıl adı ustunde 5800 XpressMusic
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

telefon goruntu için yapılmıs bir cihaz degıl adı ustunde 5800 XpressMusic

zaten goruntu icin yapilsa,,bu fiyata satilamazdi...
  • Aslında kalas gibi ama idare eder 5800XM'i çok büyütmeye gerek yok iPhone 3G varken.
  • quote:

quote:

kameradan ziyade omnia da 3,5 mm Jack giriş bile mevcut değil müzik içinde düşünülmemesi gereken bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

quote:

kameradan ziyade omnia da 3,5 mm Jack giriş bile mevcut değil müzik içinde düşünülmemesi gereken bir telefon

arkadasim ben omnia yi bircok forumdan inceledim,,genel sorun,,dokunmatik hakkinda,,,,zaten soyle bir insancim var,,,samsung omnia yi ilk dokunmatik telefon olarak ortaya atti,,birnevi kullandi,,duruma gore yeni ayarlar yapti,,gelistirdi,,zaten arkasina bircok dokunmatik cikardi,,turkiyede olmayan,,,yani omnia malesef,,bir testti,,,,,,,ha diyeceksin nokia da lk cikariyor diye,,,ya nokianin tedbirli cikardigini dusunuyorum...sonucta cok fazla dokunmatigi yok,,,zaten kullanci yorumlari herseyi gosteriyor,,,tabiki 5800...ama param var diyorsan,,,,htc,,vs,,,pda dusunebilirsin,,ona karisamammm

• quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

telefon goruntu için yapılmıs bir cihaz degıl adı ustunde 5800 XpressMusic

zaten goruntu icin yapilsa,,bu fiyata satilamazdi...

bu tele 5 mp kamera atsalardı ıyı olurdu artı mesaj yazmak tus takımı olan telefonalr gıbı rahat olacagını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsw

Nokia 5800 XpressMusic   Türkiye  Nokia Shoplarda  Artık  Satışta

Sivasta nerden alacaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_ashburn -- 6 Şubat 2009; 20:27:02 >
  • sivasta yok kardes
  • Evet malesef yok ya insan bi satış noktası koyar ya
  • şu an satışta mı yoksa sabahımı beklicek alıcak arkadaşlar
  • bugün istinye parktaydım nokia shopda kalabalık falan kalamamıştı , deneme için koyulan cihazı inceledim üzerinde öküz gibi parmak izi vardı kaç kişi ellemişse artık üstelik müzik çalardada bir tane ceza çarkısı vardı ve benim cezanın geleceğinden haberim yoktu o parmak izi yapanların üzerinde o da olabilir doğaldır hattaha kendi şarksını atmış içine

neyse fazla durmadım elde nasıl durduğuna baktım ve dokunmatik ekranı inceledim bir iphone kullancısı olarak dokunmatik tabiki beni tatmin etmedi , ancak omnia dan çok daha güzel olduğunu düşünüyorum hiç değilse hemen algılayabiliyor .

açıkcası birazda alıcı olarak gittim ama şu an için bana kalırsa nokianın aynı konseptteki diğer telefonlarını beklemek daha mantıklı.

• Ya birşey soracagım bütün nokia shoplarda fiyat aynı mı olur olmazda :D fark cok olur mu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.