Şimdi Ara

Nokia 5800 XpressMusic Türkiye Nokia Shoplarda Artık Satışta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bugün işçıkışı Metrocity Nokia Shop'a gittim.
    Telefonun üzerine bu kadar reklam, kampanya vs. yapılınca kalabalık olur sanıyordum.
    Sadece 3 kişi vardı 5800 ile ilgilenen. Bunlarda bir guruptu zaten. İkisinde iPhone birinde E65 Slide vardi.
    Biraz kullandıktan sonra görevliye ilk şikayetleri, cihazın çok kaba olduğu, dokunmatik ekranın berbat olduğu yönünde idi.
    Görevli "Olur mu öyle şey, piyasada bundan daha iyi dokunmatik cihaz yok" dedi.
    Veledlerden biri iPhone'unu çıkardı "Hadi deniyelim dedi"
    Adamin cevabı aynen şu oldu;

"Bugün iPhone'unu kapan gelmiş arkadaş. Ne iştir anlamadım gitti"
  • Iphone'a 2 katı para verdiklerini de -ya da babalarının verdiğini- söylüyorlar mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Şubat 2009; 19:55:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bende bugün işçıkışı Metrocity Nokia Shop'a gittim.
    Telefonun üzerine bu kadar reklam, kampanya vs. yapılınca kalabalık olur sanıyordum.
    Sadece 3 kişi vardı 5800 ile ilgilenen. Bunlarda bir guruptu zaten. İkisinde iPhone birinde E65 Slide vardi.
    Biraz kullandıktan sonra görevliye ilk şikayetleri, cihazın çok kaba olduğu, dokunmatik ekranın berbat olduğu yönünde idi.

densize bak sen yaayrıca medyanın nokia ya haksızlık yaptığını düşnüyorum.iphone için partiler dj ler falan.5800 içinse hiçbirşey.ayrıca tv reklamlarındada çıkmadı.zaten iphone tv reklamlarıyla tanıtıldı ilk olarak.nokianın çok iyi bi reklam yapması gerekiyo.inş beklenenin üzerinde bi satış haslatı olur.umarım 5800 nokianın yüzünü kara çıkartmaz.

• bugün arkadaşıma aldık bakırköy nokia shop'tan...dokunmatikliği iphone'dan sonra en iyisi bence...
  • quote:

arkadas o baska telefon olmasin,, :)....yani nasil diyorlar dokunmatigi kotu diyee...

anlayamiyorum,,4 saattir elimde,,,bir kere tekle yaaa,,,,,,,,,hic sorun olmadi su an,,yani dokunmatigini begenmedik deseler anlarim,,zevk meselesi derim,,ama berbat kelimesi,,bence artniyet .!!!

• bencede art niyet... bende iphone kullanıyorum dediğim gibi bugün arkadaşımın 5800 inceledim dokunmatiği çok hoşuma gitti telefonun bence tek kötü yanı kamerası o nasıl bi 3.2 mp anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

quote:

arkadas o baska telefon olmasin,, :)....yani nasil diyorlar dokunmatigi kotu diyee...

anlayamiyorum,,4 saattir elimde,,,bir kere tekle yaaa,,,,,,,,,hic sorun olmadi su an,,yani dokunmatigini begenmedik deseler anlarim,,zevk meselesi derim,,ama berbat kelimesi,,bence artniyet .!!!

Bence de dokunmatigi gayet iyi ama yapacak bişey yok.
    Veletler telefonu almaya gelmemiş zaten şey geçmeye gelmişler.

• Dokunmatik ekranını beğenmeyenler olabilir, iPhone bu konuda en iyisi de olabilir. Ancak diğer her özelliğiyle 5800 Xpress Music iPhone'u geçer. Ya iPhone'nun yazılımı çok berbat. Mac falan filan demeyin hiç. Bana göre iPhone tam bir hava telefonu. Symbian OS senelerin işletim sistemi bir sürü programlama dili (Java, Python, C++, Open C, Flash Lite ) destekliyor. Bu telefonun iPhone'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Flash desteğini geçtim MMS gönderemeyen, kamerası video çekmeyip ayrıyetten beyaz dengesi ayarı bile olmayan, 3G olup da görüntülü konuşma olmayan, GPS olup da navigasyon olmayan, bataryası bile çıkartılamayan, garanti şartları belli olmayan bir telefona o kadar para vermek benim için gereksiz. (NOT: Bunlar benim görüşlerim kimse alınmasın.) Ne bu iPhone fanatikliği anlamıyorum açıkçası. iPhone fiyatına alamayacağınız özellik yok (bknz. Samsung innov8, Nokia N96, N95 8 GB, Omnia)

Bu telefondan sonra Nokia N97'de dokunmatik ve klavyeli olacağından iPhone'un tahtı bayağı bir sallanacak gibime geliyor. Dediğim gibi tek artısı dokunmatik ekran.

Açıkçası Xpress Music serisini pek beğenmiyordum ama bu telefon gayet güzel çıktı. Fiyat olarak da bana ucuz geldi özelliklerine göre mesela N95 8 Gb ile karşılaştırıyorum kamera dışında pek eksisi yok. Olanları da batarya, s60 5th edition, yeni sensor sistemi, dokunmatik ekran vb kapatıyor. Bilmiyorum siz ne diyorsunuz?

• oguzkirat aşağıdaki yazımı okumalısın

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi @http://forum.donanimhaber.com/m_28638802/tm.htm

Burada iPhone ve 5800 arasında bir seçim yapmak mantıksız zira sonuçta iki cihaz da ayrı kulvarlarda yarışmaktadır; önemli olan kullanıcının neye ihtiyacı olduğunu iyi belirlemesi ve ona göre ürüne yönelmesidir.

Apple iPhone, tartışmasız bir şekilde Apple'ın başarılı ürünlerinden biridir çünkü Amerikalı ortalama bir kullanıcının beklentilerini kozmetik açıdan da oldukça süsleyerek oldukça başarılı bir şekilde yerine getirebilmiştir. Apple iPhone, RAZR serisi telefonlardan yeni uyanmış bir milletin, nabızları Apple tarafından iyi yoklandığı için gördüklerinde büyülenip yanlışlıkla smartphone dediği göze hitap eden iyi bir multimedia telefonudur. Klasik Amerikan anlayışının bir ürünüdür: Görsellik

Nokia 5800 ise henüz yeni olan yazılımı nedeni ile biraz acemi ve hatalı olsa da, Avrupalı ortalama üstü bir kullanıcının beklentilerini Symbian işletim sisteminin profesyonelliği ve (Apple'ın ticari kaygıları nedeni ile asla vaad edemediği) yazılım açıklığı ile fazlası ile giderebilmektedir. Nokia 5800 ise 20 yıllık Symbian deneyiminin sonucu olan yazılımı ve sunduğu donanımsal özellikle nedeni ile bir multimedia smartphone'udur. Klasik Avrupa anlayışının bir ürünüdür: İşlevsellik

Neden iPhone kullananlar iPhone'u kendileri üretmişlercesine fanatik bir şekilde savunurlar ve diğer cihazları hiçe sayarlar asla anlamam. Bu davranışın anlamı o kadar para verdik böyle cihaz aldık sürekli eksiklerini birşeyler yükleyerek kapatıp duruyorum hayır salak değilim salak değilim salak olamam kimse öyle düşünmemeli bir şekilde benim sesim daha üstün çıkmalı ki kimse öyle düşünmemeli midir, merak etmiyor değilim.

Ve son olarak.. Yaklaşık bir saattir böylesine ağır reklamlarla dolu ve web standartlarına uygunsuzluk konusunda rekortmen bir forumda gezerken keşfettiğim bu sayfaya olan cevabımı beğenmediğiniz bir Nokia telefon üzerinde, N82 üzerinde yazıyorum ve bugüne dek bir kez olsun düşük hafıza uyarısı verdiğini hatırlamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

oguzkirat aşağıdaki yazımı okumalısın

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi @http://forum.donanimhaber.com/m_28638802/tm.htm

Burada iPhone ve 5800 arasında bir seçim yapmak mantıksız zira sonuçta iki cihaz da ayrı kulvarlarda yarışmaktadır; önemli olan kullanıcının neye ihtiyacı olduğunu iyi belirlemesi ve ona göre ürüne yönelmesidir.

Apple iPhone, tartışmasız bir şekilde Apple'ın başarılı ürünlerinden biridir çünkü Amerikalı ortalama bir kullanıcının beklentilerini kozmetik açıdan da oldukça süsleyerek oldukça başarılı bir şekilde yerine getirebilmiştir. Apple iPhone, RAZR serisi telefonlardan yeni uyanmış bir milletin, nabızları Apple tarafından iyi yoklandığı için gördüklerinde büyülenip yanlışlıkla smartphone dediği göze hitap eden iyi bir multimedia telefonudur. Klasik Amerikan anlayışının bir ürünüdür: Görsellik

Nokia 5800 ise henüz yeni olan yazılımı nedeni ile biraz acemi ve hatalı olsa da, Avrupalı ortalama üstü bir kullanıcının beklentilerini Symbian işletim sisteminin profesyonelliği ve (Apple'ın ticari kaygıları nedeni ile asla vaad edemediği) yazılım açıklığı ile fazlası ile giderebilmektedir. Nokia 5800 ise 20 yıllık Symbian deneyiminin sonucu olan yazılımı ve sunduğu donanımsal özellikle nedeni ile bir multimedia smartphone'udur. Klasik Avrupa anlayışının bir ürünüdür: İşlevsellik

Neden iPhone kullananlar iPhone'u kendileri üretmişlercesine fanatik bir şekilde savunurlar ve diğer cihazları hiçe sayarlar asla anlamam. Bu davranışın anlamı o kadar para verdik böyle cihaz aldık sürekli eksiklerini birşeyler yükleyerek kapatıp duruyorum hayır salak değilim salak değilim salak olamam kimse öyle düşünmemeli bir şekilde benim sesim daha üstün çıkmalı ki kimse öyle düşünmemeli midir, merak etmiyor değilim.

Ve son olarak.. Yaklaşık bir saattir böylesine ağır reklamlarla dolu ve web standartlarına uygunsuzluk konusunda rekortmen bir forumda gezerken keşfettiğim bu sayfaya olan cevabımı beğenmediğiniz bir Nokia telefon üzerinde, N82 üzerinde yazıyorum ve bugüne dek bir kez olsun düşük hafıza uyarısı verdiğini hatırlamıyorum.

söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum.
    zaten amerikanın yıllarca neden RAZR lere neden böyle takılıp kaldıgını anlamamıştım . şuan iphone olnlar için bulunmaz nimet. ben ordan nokia almak istemiştim bulamadım .

• Kulaklık kampanyası bitmiş Ankara Cepa'da ki Nokia Shop'un dediğine göre, dün beklediklerinin üstünde satış olmuş.
  • [bcihazı inceledım mesaj yazmak bıraz sıkıcı normal tustakımı gıbısı yok
  • 5800 kullanıcısı beyler,video çekimi nasıl,bikaç örnek olsa aslında, bi de bir soru.. video çekerken kamera flaşı yanıyor mu daimi? yoksa kapatabiliormusn?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.