Şimdi Ara

===> Nokia 6 | Ana Konu - 5.5' FHD IPS - 16MP- SD430 - 32GB - 3 GB RAM <=== (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
21
Favori
100.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuya yazan herkes sizin gibi bir kullanıcı, sadece servisin, satıcının veya nokia distribütörlüğünün bileceği soruları sormakta lütfen ısrar etmeyin!!!

İllaki onay gerekiyorsa bile telefonunuzu iki-üç gün sonra alırsınız hepsi bu...
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Konuda herkese yardım ediyosonuz güzel birşey bu.
  • Kamera camı çatlak, bende vereyim diyorum servise de birde garanti dışı demesinler. Ekran da sağ alttan kalkıyor, bantı eskidi galiba... Bugün göndereceğim, gitmişken bataryada değişsin istiyorum, ENT Servis acaba bunları garanti kapsamında yapar mı ? Yapılacak olan yerler, kasa değişecek, batarya kötü değil de gitmişken oda değişsin bari başkada bir olayı yok. Aklımda da eğer ki değişirse gümüş renk falan taktırabilirmiyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Babama aldığım Nokia 6 cihazın jak girişine kulaklık taktığımda tam oturmuyor. Boşluk kalıyor ve hoparlörden ses geliyor. Kulaklık çalışmıyor. Resmi garantili almıştık. Bu cihazın tamiri yok direk değişim veya para iadesi yapar servis deniyor. Doğru mu? Öyleyse neredeki servise vermeliyim? Değilse işçiliği güzel olan hangi servisi önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    bugra-1597 B kullanıcısına yanıt
    Sakın servise göndermeyin, ellerinde ne parça var ne de değişim yapıyorlar. Servisten uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Sakın servise göndermeyin, ellerinde ne parça var ne de değişim yapıyorlar. Servisten uzak durun.
    Para iadesi?

Telefonu kaça aldıysan o kadarını iade ediyorlar. O parayla da aynı özelliklere sahip bir telefon bulmak zor.

• Kaç günde iade ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Telefonu kaça aldıysan o kadarını iade ediyorlar. O parayla da aynı özelliklere sahip bir telefon bulmak zor.
    Cihazı teslim ettikten sonra kaç gün de iade ediyorlar

20 iş günü geçtikten sonra iade talep edebiliyorsunuz. Kaç günde iade yaptıklarını tam olarak bilmiyorum ama servise sorarsın.

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Neden göndermeyeyim ki ? Cihazımın garantisi mevcut ve sıkıntısı var, tabiki yollayacağım. Çarşamba günü 16:10 civarı verdim kargoya bugünde cihazım hazır ve kargolayacaklar. ===> Nokia 6 | Ana Konu - 5.5' FHD IPS - 16MP- SD430 - 32GB - 3 GB RAM <===
  • bugra-1597 B kullanıcısına yanıt
    Bir benim telefonum yapılmadı alt tarafı yazılım yükleyeceklerdi, ekran değişimi dediler ama parça bir türlü gelmedi. Beni çok mağdur ettiler.

• Nokia 5 için Haziran güncellemesi yayınlandı. ===> Nokia 6 | Ana Konu - 5.5' FHD IPS - 16MP- SD430 - 32GB - 3 GB RAM <===

• O zaman yakındır 6 ya gelmesi.

• Cihazımın garanti bitmesine az kaldı ve ekran yanığı oluştu. Pazartesi günü gideceğim Ent Servise bakalım sonuç ne olacak. Resimde sağ alt tarafta. ===> Nokia 6 | Ana Konu - 5.5' FHD IPS - 16MP- SD430 - 32GB - 3 GB RAM <===

• cihaza güncelleme gelmiş

• detone74 D kullanıcısına yanıt
    Bildirim için tşkler

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Sakın böyle bişi yapmayın hic bir şekilde 8.1 e düşmüyor telefon açılmıyor zar zor 7.1.1 sürümüne düşürebildim gece 12 den beri uğraşıyorum yeni yükleyebildim.
  • Arkadaşlar Nokia 5 kullanıyorum daha 6 aylık cihaz dokunmatik de bazı sorunlar var servis için adres telefon bilgisi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaşlar Nokia 5 kullanıyorum daha 6 aylık cihaz dokunmatik de bazı sorunlar var servis için adres telefon bilgisi verebilir misiniz?
    https://forum.donanimhaber.com/nokia-turkiye-yetkili-servisleri-2017-guncel-liste--127634504

buraya bakın ne kadar güncel bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.