Şimdi Ara

Nokia 6'nın uluslararası versiyonu ve özel üretim Arte Black varyantı tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gbzlim

O islemci olmamış

Neyi olmamış mesela hangi alanda sana yetişemiyor nerede yavaş kalıyor
  • Nokia lumia yı satarak asrın hareketini yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android ve ios daha toyken şirketi microsofta peşkeş çekmeyip varı yoğu meego ya harcasalardı şuan piyasayı android ve ios değil n9 un torunlari domine ederdi

şu saatten sonra nokia nın suyunu çıkarsalar en fazla bir xiaomi çıkar,o 'ama nokia abi efsane abi' algısını microsoft çöp cihazlarla ve işletim sistemiyle bitireli çok oldu,bir de hala utanmadan fahiş fiyat çekiyorlar snapdragon 430 lu makineye.

her devrin bir sonu vardır sündürmenin alemi yok

• Amiral gemi çıksa da gözümüz gönlümüz açılsa
  • noki megoo ile yola devam etmeliydi,tam sağlam olarak. tıpkı fosil yakıtın yanlış olması gibi su an. güneş rüzgar ve su enerjisi gibi olacaktı megoo.

• Bu işlemciyle 23 saniyede bitmeside ayrı bir efsane olmuş

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Nokia nın kendine has yapısı var, gerçi lumia modellerinde sorunsuz cihaz yok yine pili çabuk ölen, ekranı kolayca kırılan ve kolay çizilen plastik kasa yapısından vazgeçtiler ise belki bir ihtimal geri dönüş sağlam olabilir. Bu konuda da bir arkadaşımızın değindiği gibi biraz bekleyip görmek gerek.

Bu arada s430 uzun pil ömrü için şeklinde yorumlansa da özellikle oyun konusunda umarım kullanıcıları üzmez. Android, her ne kadar nougat da olsa eski Nokia şarj bekleme konuşma sürelerini aratır diye düşünüyorum.

Kaliteli bir yapıya sahip olabilir, pil uzun ömürlü olabilir, ama telefon sonuçta orta seviye. Bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz snapdragon 430 olmamış diyor da snapdragon 430da da quick charge 3.0 olduğunu biliyor musunuz? https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/430

Hem Snapdragon 835 koysa ne olacak onunla da facebook instagram clasha giriceksiniz bununla da.

4K da yok demeyin sanki hergün 4k video çekip evde ki 4k monitörünüzden tvninden izliyorsunuz

• Fiyatı abartmazlarsa Türkiye de çok ama çok satar bu telefon.. İsmi yeter. Nokia 6 yı çok beğendim. Herkes internette amiral gemi performansı beklemiyor. Kaldı ki bu telefon internete rahatça girer sörfünü yaparsın, fotoğraflarını çekersin.. twitter instagram vs.. programlar için gayet yeterli.. quick charge 3.0 bile var .. Nokia zamanla eski gücüne gelir. Göreceksiniz.
  • vestel z10 dan özellikleri zayıf görünüyor. z10 iyi bir fiyattan girerse bu çaptaki telefonların işi zor türkiyede. Tabi vestel uçarsa böyle rakipleri karşısında onun işi zorlaşır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.