Şimdi Ara

Nokia 603 Batarya Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet Adsl aboneliğimi sonlandırmadan önce telefonum ile wifi aracılığı ile günde 2-3 saat internete girerdim ve batarya tam 2 gün yetiyordu.

Şimdi ise telefonu bluetooth ile bağlıyorum ve telefonda 3G açık PC den sürekli internete giriyorum ve batarya 1 gün ancak dayanıyor. Telefonun hat çekim gücü 5 kademeden 1-2-3 değerlerinde oluyor.

Sorum bataryanın dayanma gücünün normal olup olmadığını anlamak. Sizce batarya dayanması gücü normal mi?

Ben pek emin olamadım sanki normal değil gibi geliyor ama alışkın olmadığım için olabilir mi bilemiyorum çünkü ilk defa 1 haftadır 3G kullanıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer 3gde kademe düşüyorsa kullandığın yerde 3g iyi çekmiyor demektir bu da fazlaca yer şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

TTNet Adsl aboneliğimi sonlandırmadan önce telefonum ile wifi aracılığı ile günde 2-3 saat internete girerdim ve batarya tam 2 gün yetiyordu.

Şimdi ise telefonu bluetooth ile bağlıyorum ve telefonda 3G açık PC den sürekli internete giriyorum ve batarya 1 gün ancak dayanıyor. Telefonun hat çekim gücü 5 kademeden 1-2-3 değerlerinde oluyor.

Sorum bataryanın dayanma gücünün normal olup olmadığını anlamak. Sizce batarya dayanması gücü normal mi?

Ben pek emin olamadım sanki normal değil gibi geliyor ama alışkın olmadığım için olabilir mi bilemiyorum çünkü ilk defa 1 haftadır 3G kullanıyorum ...

kardeşim bende aynı telefonu kullanıyorum 1 sene oldu aldığım günden beri batarya çok az dayanıyo bide3g,ekranda widget varsa ve ekran ışığı fazlaysa şarj yarım gün gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Nokia E5 whatsapp sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.