5800 da da bu kablo ile tv den film izleyebiliyorsunuz denenmiştir. tavsiye ederim
Güncelleme geldi. Telefonunuzdan *#0000# yaparak kontrol ediniz.
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
Indiriyorum ne degisti? 25 mb guncelleme bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
quote:
700 kullanıyorum ama yine bilgi vereyim sonuçta aynı. Baya bir yeni widget geldi, telefon hızlandı artık menüde takılma yok, tarayıcı artık daha iyi...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
quote:
700 kullanıyorum ama yine bilgi vereyim sonuçta aynı. Baya bir yeni widget geldi, telefon hızlandı artık menüde takılma yok, tarayıcı artık daha iyi...
Oh sabirsizlaniyorum valla
Oh cok iyi olmus bu guncelleme.Genellikle performans artmis ve pratik tuslar eklenmis.Cercevesiz internet gezintisi yapilabiliyor.Menu kasmiyor vs vs. Indirmenizi siddetle tavsiye ederim.
güncelleme geldi
Menülerdeki ve ana ekranlardaki -ilk- geçişlerdeki kasmanın geçmesi iyi olmuş. Yer yer hafif makyajlar da yapmışlar o da güzel olmuş. Yalnız bazı yerlerde scrollbar'lar kaldırılmış bence kötü olmuş. Bir kere menülerde daha fazla seçenek olup olmadığını artık bir bakışta anlayamıyoruz deneme yanılma yapmamız gerekiyor, ilk denediğimde browser menüsünden "çıkış" entry'si kaldırıldı zannettim meğer menü aşağıya kayıyormuş. Ayrıca uygulamalar ikonlarının dizildiği ekranda en aşağıdaki ikona ulaşmak için habire slide yapmam gerekiyor.
güncellemeyi yükledim yüklemeyen varsa hemen yüklesin pişman olmazsınız
nasıl yuklucez guncellemeyı ?
quote:
Orijinalden alıntı: beysehirli42
nasıl yuklucez guncellemeyı ?
Arama ekranında *#0000# yi tuşlayın.
sizce beyazımı kullanışlı sıyahımı ? sıyah olsa arkaya hangı rengı yakısıyo ? beyaz olsa arkaya hangı renk ? beyazda bı problem cıkar dıye korkuyorm deforme falan.
Valla bende siyahi var arkakapakta nfc anteni var degisirmi bilmiyorum ama beyazi sanki daha hos arka kapak pek cizilecekgibi durmuyor ama orta panel ciziliyor ekranada jelatin sart
ilk aldıgında jelatin yokmuydu telde ?
Vardida o zamanla cikiyo malesef
ben jelatını cıkardım bulundugum yerde de yok ne yazıkkı :D
ama uzerınde anahtar gezdırdım bıraz cam cızılmedı .... bu da ıyı bır durumdur telefonun parcaları buraya geldıgımde tedbır amaclı yıne de alacagım...
arkadaslar guncellemeyı yukledım ılk acılıstı kılıt kodu sordu cok korktum 123456 - 000000 gırdım yanlıs dedı Allahtan sonra telefon acılıyor fakat her telefonu acıgımda soruyor sifreyı de bılmıyorum kaldırmanın yolu var mı
bu arada bu guncellemede ne gıbı degısıklıkler oldu...
birde su clearblack 2 temasını kullanıyorum cok hos....
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Orijinalden alıntı: halbay
603 sahiplerine sormak istediğim birkaç soru var, cevaplarsanız sevinirim.
1- internette her siteyi rahatlıkla gezip, video izleyebilir miyiz? (flash desteği nasıl)
2- kamerasının flash ve otofokus olmaması nasıl etkiliyor, video çekimi nasıl?
3- Benim için en önemlisi TV çıkışı var mı? bu çıkışla projeksiyona görüntü verebilir miyim? gerekirse okulda projeksiyona bağlayıp resimleri vs göstermeyi düşünüyorum.
4- word- excel vb ofis deneyimi nasıl?
5- Son olarak bu telefonla 3G-2G üzerinden internete bağlanıp bunu laptopla paylaşabilir miyiz?
EKLEME 6- GPS var mı? Kullananlar cevap verirse sevinirim Teşekkürler...
Symbian işletim sistemlerinin internet için flash desteği yoktur. Flash desteği sadece Android işletim sisteminde var.
5. sorunun cevabı ben denedım kablo ıle nete baglandım nokıa suıte kurmalısın once :D
GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..
-gps olayı kuvvetli olmalı (özellikle araçla seyrederken kullanacağım için hızlı olması önemli) -dokunmatiği 5800'dan yada samsung f480den iyi olsun (kapasitif olması yeterli) -interneti çıldırtacak kadar kötü olmasın yeterli, -donma,resetlenme gibi sorunlar yaşanmasın yeterli, -kamera çok dert değil benim için. -klavye kullanımı rahat olsun..
Bu şartlar altında, bu telefon nasıldır? sizin öneriniz ne olur?
quote:
Orijinalden alıntı: anonymousilver
GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..
-gps olayı kuvvetli olmalı (özellikle araçla seyrederken kullanacağım için hızlı olması önemli) -dokunmatiği 5800'dan yada samsung f480den iyi olsun (kapasitif olması yeterli) -interneti çıldırtacak kadar kötü olmasın yeterli, -donma,resetlenme gibi sorunlar yaşanmasın yeterli, -kamera çok dert değil benim için. -klavye kullanımı rahat olsun..
Bu şartlar altında, bu telefon nasıldır? sizin öneriniz ne olur?
Bence uygundur. Nokia haritalar baya gelişti kullanışlı oldu son güncellemeler ile.
Hele birde vatan bilgisayarın haftasonu indirimlerinde 530 liraya yakalanırsa bu fiyata en alınası telefondur derim.
Bir de şunları cevaplayayım. Kasım'dan beri kullanıyorum 603ü:
- Kapasitif ekran gayet rahat 5800la kıyaslanmaz. - HTML 5 destekli tarayıcı gayet hızlı. - Belle FP1 şimdilik stabil görünüyor bir problem yaşamadım. - Kamera yakın çekimler hariç yeterli. - Hem numerik hem qwerty klavye arasında tercih yapmak size kalmış. 3günde alışılıyor.