Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet8824

quote:

Orijinalden alıntı: anonymousilver

GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..

-gps olayı kuvvetli olmalı (özellikle araçla seyrederken kullanacağım için hızlı olması önemli)
    -dokunmatiği 5800'dan yada samsung f480den iyi olsun (kapasitif olması yeterli)
    -interneti çıldırtacak kadar kötü olmasın yeterli,
    -donma,resetlenme gibi sorunlar yaşanmasın yeterli,
    -kamera çok dert değil benim için.
    -klavye kullanımı rahat olsun..

Bu şartlar altında, bu telefon nasıldır? sizin öneriniz ne olur?

Bence uygundur. Nokia haritalar baya gelişti kullanışlı oldu son güncellemeler ile.

Hele birde vatan bilgisayarın haftasonu indirimlerinde 530 liraya yakalanırsa bu fiyata en alınası telefondur derim.

Bir de şunları cevaplayayım. Kasım'dan beri kullanıyorum 603ü:

- Kapasitif ekran gayet rahat 5800la kıyaslanmaz.
    - HTML 5 destekli tarayıcı gayet hızlı.
    - Belle FP1 şimdilik stabil görünüyor bir problem yaşamadım.
    - Kamera yakın çekimler hariç yeterli.
    - Hem numerik hem qwerty klavye arasında tercih yapmak size kalmış. 3günde alışılıyor.

Dostum cevap için teşekkürler..

Sadece, araçla seyir halinde gps ve haritaları kullandın mı? ya da kullanan oldu mu?

araçla birlikte zaman zaman kullanma ihtiyacım olacak istanbul trafiğinde..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8824

quote:

GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..

-gps olayı kuvvetli olmalı (özellikle araçla seyrederken kullanacağım için hızlı olması önemli)
    -dokunmatiği 5800'dan yada samsung f480den iyi olsun (kapasitif olması yeterli)
    -interneti çıldırtacak kadar kötü olmasın yeterli,
    -donma,resetlenme gibi sorunlar yaşanmasın yeterli,
    -kamera çok dert değil benim için.
    -klavye kullanımı rahat olsun..

Bu şartlar altında, bu telefon nasıldır? sizin öneriniz ne olur?

Bence uygundur. Nokia haritalar baya gelişti kullanışlı oldu son güncellemeler ile.

Hele birde vatan bilgisayarın haftasonu indirimlerinde 530 liraya yakalanırsa bu fiyata en alınası telefondur derim.

Bir de şunları cevaplayayım. Kasım'dan beri kullanıyorum 603ü:

- Kapasitif ekran gayet rahat 5800la kıyaslanmaz.
    - HTML 5 destekli tarayıcı gayet hızlı.
    - Belle FP1 şimdilik stabil görünüyor bir problem yaşamadım.
    - Kamera yakın çekimler hariç yeterli.
    - Hem numerik hem qwerty klavye arasında tercih yapmak size kalmış. 3günde alışılıyor.

Dostum cevap için teşekkürler..

Sadece, araçla seyir halinde gps ve haritaları kullandın mı? ya da kullanan oldu mu?

araçla birlikte zaman zaman kullanma ihtiyacım olacak istanbul trafiğinde..

Ben 2-3 kez kullandim,gayet basarili.Cevrimdisi aramasi da kapsamli.Sesli komutlar verebiliyor,gps icin cok uygun.Ama size en kisa yolu soylemiyor,hic tanimadiginiz bir yere gitseniz daha uzun yoldan gidebilir.

• Telefon 600TL şu an, ülke geneli tanıtımda da 600TL olduğu yazıyor.

İndirim oldu mu daha önce bu telefonda, 530 seviyesine indiği oldu mu yani?

edit: Olmuş, 498 peşin (incehesap).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Nisan 2012; 11:19:15 >
  • arkadaslar acıl yardım telefonun ısıgı bır turlu sonmuyor

sabah telefonu actım 3 -4 kere bastan baslattım pılını cıkardım taktım nafıle ustten kılıtı aktıf hale geırdıgım halde ısık yanıyor ve sonmuyor neyı var telefonumun lutfen yardım edın.....

edit: arkadaslar duzelttim lync olayını kaldırdım zaten devamlı her acılısta o altta calısır halde kalıyordu bende kapamak zorunda kalıyordum sorun yasayan olursa boyle halledebılır sanırım.... :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oca57 -- 20 Nisan 2012; 11:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Telefon 600TL şu an, ülke geneli tanıtımda da 600TL olduğu yazıyor.

Vatan'daki %25'lik indirimler sırasında da 530 liralara iniyor.
  • ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN.
    Daha geçen salı aldığım nokia603'üme sanırım bilgisayardan virüs bulaştı. Galeride çektiğim fotoğraflar bi kaç saat sonra kendi kendine siliniyor. #*7370* diye bir kod girilerek soft format atılabiliyormuş tavsiye eder misiniz? İlk aldığımda yüklü olan uygulamalar silinir mi? başka tavsiyesi olan var mı cevap bekliyorum..
  • Telefonda hangi oyunlarınız var?
    HD oyun tavsiyesi verebilir misiniz? Günlerdir Asphalt 6 ve Spiderman oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: watersome

ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN.
    Daha geçen salı aldığım nokia603'üme sanırım bilgisayardan virüs bulaştı. Galeride çektiğim fotoğraflar bi kaç saat sonra kendi kendine siliniyor. #*7370* diye bir kod girilerek soft format atılabiliyormuş tavsiye eder misiniz? İlk aldığımda yüklü olan uygulamalar silinir mi? başka tavsiyesi olan var mı cevap bekliyorum..

Bılgısayardan hıc bır telefona vırus bulaşmaz.
  • e peki sebebi nedir fotoğraflar sürekli siliniyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Ayarlardan veri sil ve geri yükle yapsam düzelir mi?
  • quote:

e peki sebebi nedir fotoğraflar sürekli siliniyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Ayarlardan veri sil ve geri yükle yapsam düzelir mi?

Telefonun isletim sistemini guncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Telefon 600TL şu an, ülke geneli tanıtımda da 600TL olduğu yazıyor.

ben 501 tl ye ince hesaptan almıştım arasıra indirim oluyor
  • 25mblik yazılım güncellemesi var düzelir mi onunla?
  • quote:

25mblik yazılım güncellemesi var düzelir mi onunla?

Duzelmez,o Nokia Maps güncellemesi.
  • ne yapabilirim peki telefonu her kapattığımda resimler gidiyor :S veri sil ve geri yükle yapsqm düzelir mi hangi uygulamalar silinir?
  • arkadaşlar telefonu bayadır kullanıyorum. Telefonun parlaklığını ayarlayamıyorum telefon sürekli aynı parlaklıkta. telefonu güç tasarrufundan çıkardım yine aynı güç tasarrufuna alıyorum yine aynı

Ayarlar>Telefon>Ekran>Parlaklık bölümünden de parlaklığı eksiltme ve yükseltme yapıyorum hiç bi değişiklik yok. telefon o kadar karanlık görünüyor ki güneşli günlerde dışarıda kullanamıyorum nedir bu sorunun çözümü arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

arkadaşlar telefonu bayadır kullanıyorum. Telefonun parlaklığını ayarlayamıyorum telefon sürekli aynı parlaklıkta. telefonu güç tasarrufundan çıkardım yine aynı güç tasarrufuna alıyorum yine aynı

Ayarlar>Telefon>Ekran>Parlaklık bölümünden de parlaklığı eksiltme ve yükseltme yapıyorum hiç bi değişiklik yok. telefon o kadar karanlık görünüyor ki güneşli günlerde dışarıda kullanamıyorum nedir bu sorunun çözümü arkadaşlar

Işık sensöründen kaynaklanıyor bu dediğiniz. Bunu kullanın sorununuz geçecek:http://www.mediafire.com/?udv29e8d8cnldnx

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

arkadaşlar telefonu bayadır kullanıyorum. Telefonun parlaklığını ayarlayamıyorum telefon sürekli aynı parlaklıkta. telefonu güç tasarrufundan çıkardım yine aynı güç tasarrufuna alıyorum yine aynı

Işık sensöründen kaynaklanıyor bu dediğiniz. Bunu kullanın sorununuz geçecek:http://www.mediafire.com/?udv29e8d8cnldnx

eyvallah hocam programı yükledim sorun halloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Telefonda hangi oyunlarınız var?
    HD oyun tavsiyesi verebilir misiniz? Günlerdir Asphalt 6 ve Spiderman oynuyorum

Buyrun :
    http://forum.donanimhaber.com/m_60224568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60224568
  • sony ericson xperia ve bu telefon arasında kaldım

açıkçası android işletim sistemi dışında bir dokunmatik ekranlı telefona sıcak bakamıyorum. hele ki nokia nın şu symbian hastalığı devam etmesi de beni ayrıca sinir ediyor.

hayır açık kaynaklı bir işletim sistemi olması, kullanıcı dostu olması falan güzel şeyler bunlar ama 5800 da incelemiştim, çok yavaş bir sistem. bir de android market gibi ayrı bir güzellik daha var tabi.

ama ne olursa olsun nokia ya ayrı bir sempatim var. hiç nokiadan şaşmadım. ve şu ana kadar da telefona çok yüksek paralar verilmesine karşıydım. kapaklı şık bir nokia olması benim için yeterliydi. ama etraftan gördüğüm zaman kıskanmıyor da değilim.

benim için internette gezinmek falan hızlı olsun yeter. wi fi kullanmayacağım. direk hat üzerinden internette gezeceğim. symbian ın ne gibi dezavantajları var bu konuda ? bir de bu ekranı gerçekten çok mu küçük ?

• Fiyatına göre bu telefonun barındırdığı özellikler çok iyi. FP1 güncellemesi sonrası benim yaşadığım pek çok ufak sorunu düzeltmişler. Uygulamalara çok meraklı biri değilseniz kesinlikle bu telefonu öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.