Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitanesi77

quote:

Orijinalden alıntı: oca57

ya bır suru olay denedım ama ben bır turlu telı hacleyemedım yapamadım ya burada sıtede arastırdım norton hack yujklemeye calısırken hata verıyor yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası verıyor buyuk ohtomal fp2 olmasından ama benım telı gercekten hacklemem lazım artık....

Arkadaşım ben de çok denedim, istersen aşağıda vermiş olduğum linke bak, dediğim gibi benim telde olmadı, şansını bir dene istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_69/key_/tm.htm

kopyalama olayında hata verıyor biz beceremeyecegiz sanırımbu işi :D lumia almak en mantıklısı w8 için :)

• quote:

quote:

quote:

ya bır suru olay denedım ama ben bır turlu telı hacleyemedım yapamadım ya burada sıtede arastırdım norton hack yujklemeye calısırken hata verıyor yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası verıyor buyuk ohtomal fp2 olmasından ama benım telı gercekten hacklemem lazım artık....

Arkadaşım ben de çok denedim, istersen aşağıda vermiş olduğum linke bak, dediğim gibi benim telde olmadı, şansını bir dene istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_69/key_/tm.htm

kopyalama olayında hata verıyor biz beceremeyecegiz sanırımbu işi :D lumia almak en mantıklısı w8 için :)

verdigim n8funclub linkini kullanabilirsiniz hacklemek icin. Bir de bu wp 7 goruntusu.

Su anda ekrani bu sekilde ayarladim
     => Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 26 Şubat 2013; 20:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler cihaz nasıl birde türkçe inceleme var mı ?
  • Beyler,

Bir yakınım benden yardım istedi ama ben yardımcı olamadım : İnternetin datasını sayması için bir widget
    gerekli bunu ücretsiz olarak yapabileceğimiz bir araç varmı bildiğiniz ve kullandığınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

Beyler,

Bir yakınım benden yardım istedi ama ben yardımcı olamadım : İnternetin datasını sayması için bir widget
    gerekli bunu ücretsiz olarak yapabileceğimiz bir araç varmı bildiğiniz ve kullandığınız ?

telefonun kendi mobil veri izleyicisi var zaten. Ve widget olarak ana ektanda kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Beyler,

telefonun kendi mobil veri izleyicisi var zaten. Ve widget olarak ana ektanda kullanılabilir.

Çok teşekkürler direk marketten bakıp kafama göre bir sey görememiştim.
  • güzel
  • Simbiyanı hiç bilmiyorum yazılışını bile bilmiyorum D. Ufak bir soru daha olucak arkadaşlar. N603 Simbiyan'dan Android'e görüntülü konuşma yapabilmek için hangi programı önerirsiniz ? Android de de olmalı aynı uygulama.
  • quote:

Simbiyanı hiç bilmiyorum yazılışını bile bilmiyorum D. Ufak bir soru daha olucak arkadaşlar. N603 Simbiyan'dan Android'e görüntülü konuşma yapabilmek için hangi programı önerirsiniz ? Android de de olmalı aynı uygulama.

603 goruntulu konusmayi destekleyen bir model degil. On kamerasi yok. Nokia 808'de on kamera vardi sanirim ama uygulama konusunda yardimci olamayacagim. Goruntulu gorusme yapmak icin alacaksaniz 603 dogru model degil.

• merhaba telefonumu yanlışlıkla yere düşürdüm galiba sert düştü yeşil tuşun alt köşe camı kırıldı ne yapabilirim. :(

• Merhaba telefonun kamerasında bulunan paylaşım butonunda facebook paylaşma işaretine tıkladığımda " kulanılabilir ağ bağlantısı yok. lütfen ağa bağlandıktan sonra tekrar deneyin" yazıyor . bir türlü çözemedim . telefon avea internet ile bağlanıyor yani simkartla.önceden paylaşım yapabiliyordum ama şu an resim video yükleyemiyorum facebooka. iki tane facebook kurulu telefonda. bir kendi üstünde gelen bir de sonradan mağazadan kurduğum var. kendi üstü gelen açılıyor ama mesajlara da bakamıyorum. sorun ne olabilir acaba. teşekkürler.

edit : sorunun bir kısmını buldum. zannedersem kendi facebookuna bağlanamıyor. şifre paralo girsem de bağlanamıyor. ağ geçidine bağlanamıyor lütfen yeniden deniyor diye ikaz veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesinek -- 15 Mart 2013; 20:49:10 >
  • Seviyorum telefonumu ya.
  • bende sevıyorum aslında tek eksıgı flash ama pek kamera kullanmıyorum sıkıntı yok panaroma olayı hosuma gıdıyor.... :)
  • quote:

bende sevıyorum aslında tek eksıgı flash ama pek kamera kullanmıyorum sıkıntı yok panaroma olayı hosuma gıdıyor.... :)

Panaroma derken ?

Bu telefonda panaroma programı yok biliyorum, ancak mağazadan program yüklersen olabiliyor, o da bana göre beş kuruş etmez bir uygulama,

Bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

quote:

bende sevıyorum aslında tek eksıgı flash ama pek kamera kullanmıyorum sıkıntı yok panaroma olayı hosuma gıdıyor.... :)

Panaroma derken ?

Bu telefonda panaroma programı yok biliyorum, ancak mağazadan program yüklersen olabiliyor, o da bana göre beş kuruş etmez bir uygulama,

Bilgilendirirsen sevinirim

magazadan yukledım tabıkı de panaroma pek ıyı degıl ama cokta kotu degıl cekım yaparken nıye o kadar kucuk ekran kullanıyor anlamıs degılım bırde en ufak yanlıs yere gıtmede bozuluyor gerı al bastan yapıyorsun ama bana kalırsa ıdare eder samsung plusta arkadasın telefonunda denedım mukemmeldı bana gore...

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Seviyorum telefonumu ya.

nokia sevilmezmi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Seviyorum telefonumu ya.

Windows'u Symbian'a tercih etti ama yine de sevilir.
  • quote:

quote:

quote:

Seviyorum telefonumu ya.

zaten eski nokia ya aşığız..şimdi şaşkınız..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seviyorum telefonumu ya.

Aynen öyle.

Müzik ve video oynatıcıyı biraz daha hızlandırsalar iyi olacak. Şarkı değiştirince resmen bekliyor 1-2 saniye anında değişmesi gerekirken. Bazen uzun ve yüksek boyutlu videolarda ise ileri bir saniyeye atlayınca yine bekliyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seviyorum telefonumu ya.

Aynen öyle.

Müzik ve video oynatıcıyı biraz daha hızlandırsalar iyi olacak. Şarkı değiştirince resmen bekliyor 1-2 saniye anında değişmesi gerekirken. Bazen uzun ve yüksek boyutlu videolarda ise ileri bir saniyeye atlayınca yine bekliyor...

müzik için ttpot kullan derim..bir dene bakalım

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.