Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

indirimli olarak almak istiyorum ama bir türlü indirime girmedi nokia 603 :(

574 TL olursa vatanda burdan haber veririm size

çok iyi olur hocam ya :) 669 TL şuanda 550 tl falan veya dediğiniz gibi olursa pm bekliyorum sizden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: woswos09

quote:

Orijinalden alıntı: DJ_green

quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

arkadaşlar bu hafta almayı düşünüyorum önerirmisiniz şuanda elimde 6300 var ve memnun değilim electro world de denedim telefonu ele otoruşunu ve hızını beğendim fakat sonradan yavaşlama oluyor mu insanı çileden çıkartıyormu? bunları bi yazarsanız çok memnun olurum.

şimdiden teşekkürler.

tavsiye ederim arkadaşım ben aldım ve bir arkadaşada aldırdım ikimizde memnunuz
    ilk aldığım zamanlar 1 kere takıldı komple reset attı o kadar alalı 1 ayı geçti memnunum hızından tarayıcısından oyunlarından falan
    hiç takılma olmuyor
    bende nokiadan soğumuştum ama bu özellikler ve bu fiyat bence kaçırılmaz

eksikleri yok mu var tabi
    örn; kamerada flash yok, bide 3g görüntülü görüşme yok

ama bunlar benim için önemli değil diyorsan hiç kaçırma derim
    daha önce 5800 im vardı 3g görüntülü görüşmeyi bir kere bile kullanmadım :)

Nokia yazısının sol çaprazındaki şey 3g kamerası değil mi?

hayır sensör o :)

• quote:

Ben şu an mesajı 603'den yazıyorum. Bence de diğer arkadaşların da dediği gibi tek eksiği flaş olmaması. Telefonun güzel özelliklerinden biri de oyun performansı, 1gh işlemci sayesinde özellikle HD oyunlar çok iyi oynanıyor. Renk canlılığına gelirsek de bence (bn ilk çıktığında 800 tl'ye almıştım) bu paraya bir telefon için çok iyi. Nfc özelliğini şu ana kadar hiç kullanamadım ama güzel bir özellik. Navigasyon ise 640 x 360 ekranda fena olmuyor. Ayrıca film ve video izlemek zevkli oluyor( HD film oynatabilmesi ayrı bir zevk). Symbian da fena değil özellikle ana ekranını çok seviyorum. Kısaca bazı eksikleri olsa da parasına oranla çok iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Bu telefona N8 deki gibi bir kablo aracılığıyla USB bellek takabiliyor muyuz?
    Alıcak arkadaşlar göz önünde bulundursunlar. Siyahi .ok güzrl bugun teknosada inceledim ele de gayet güzel oturuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 13 Şubat 2012; 23:43:23 >

• quote:

592 TL oldu alacaklar kaçırmasın:http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_603_blk-603-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57836

hala bende gözükmüyor 669 tl gözüküyor kdv dahil .. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

quote:

592 TL oldu alacaklar kaçırmasın:http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_603_blk-603-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57836

hala bende gözükmüyor 669 tl gözüküyor kdv dahil .. :(

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

• ben kampanya kısmına tıklıyordum teşekkür ederim hocam :) pek %25 bir indirim sayılmaz bu ama neyse . çok sağolun bilgilendirme için.
  • Valla İphone 3 falan alacaksanız.. Bence onun yerine bunu alın... Bence İphone3 le kapışır.. Bugün biradere aldık... Menü geçişleri falan olsun çook iyi şaşırdım valla..Sarjıda yukarki yorumlara göre iyi gidiyormuş.. Dokunmatiği olsun bence 10 numara cihaz. Bana göre 2 eksiği. Biri Flash diğeride. Sesi kötü, tatmin eder ama kalitesiz olmuş hoparlör patlıcakmış gibi bi ses çıkıyor..

Genel olarak F/p ürünü.
  • acaba bu cihazı kullananlar şarj sürelerini yazabilirlermi yani birde ne kadar kullandıklarını
    eklerlerse birşeyler ortaya çıkar sonuçta herkez aynı kullanım şartlarında kullanmıyor ama, şimdiden teşekkrler...
  • Telefon elimde. İlk defa Nokia kullanıyorum. Ele oldukça oturan bir tasarımı var. Ekranın güneşte okunması oldukça güzel. Şarjın gitme süresi herkesin kullanımına göre değişkenlik gösteriyor. 3G ağı açmazsanız, wifi titreşim kapalı olursa, ekran parlaklığı azalırsa(güç tasarrufu seçeneğini seçince bütün her şeyi kapatıyor [ihtiyaç yoksa]) pili oldukça uzun gidiyor. Bu modda kullanırsanız en az iki gün götürür sizi.

Ses son seviyede oldukça güçlü geliyor. Ancak ses sanki makineyi bozacakmış gibi çıkıyor. Ben o kadar yükselteceğinizi düşünmüyorum. Ortam gürültülüyse bir zahmet kulaklık takın :)

Fotoğraf ile ilgileniyorum. Makinenin çektiği fotoğrafların kalitesi çok tatmin edici değil. Başkalarını tatmin edebilir. Ben daha iyi bekliyordum. Dikkat ederseniz başka telefonlarla karşılaştırmadım. Sadece Samsung Star2dan çok daha iyi çektiğini söyleyebilirim.

Makineden çekilen videoların 30fps olması oldukça akıcı görüntülerin çekilmesini sağlıyor. Ben video çekerken keyif alıyorum. Ancak fotoğrafın kalitesi gibi videonun da kalitesi tatmin edici gelmedi bana. Eğer bol ışıklı ortamda çekim yapacaksanız(dışarıda mesela) her ikisi fazlasıyla yeterli gelecektir.

Çok fazla uygulama kullanan biri değilim. Ancak Android'teki her programın en az bir muaidili Ovi Storda bulunuyor gibi. Android kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama telefona uygun yazılım kesinlikle var. Oyun sizin için sıkıntı olacaktır.

Bugün telefonun kısa süreli takıldığına şahit oldum. Gelen aramayı reddedip tekrar aramak için ekrana dokunduğunuzda ekran sizi algılamıyor. Önce telefon kilit moduna giriyor. Sonra siz kilidi açıp aramayı yapıyorsunuz. Ben hem Nokia'ya hem de telefona yeni olduğum için ayarlarını çok kurcalayamadım. Belki ayarlarıyla ilgili bir durum da olabilir.

Navigasyon özelliği de kesinlikle yabana atılmamalı. Seyir halinde test etmedim ama harita oldukça güzel okunuyor. Etraftaki benzinlikler, eczaneler... vb. görülebiliyor.

Rehberdeki kartvizitlerle Facebook arkadaşlarınızı eşleyebiliyorsunuz(ben tek tek elle yaptım daha hızlı bir yöntem de olabilir). Fotoğrafları be son durum güncellemlerini takip edebiliyorsunuz.

Telefon gayet hızlı tepki veriyor. Şuana kadar donma problemi olmadı. Açık uygulamalar arasında geçiş oldukça hızlı. Telefonu yan çevirdiğinizde hemencecik dönüyor :)

Beğenmediğim yanları:
    qwerty klavye düzenini sevmedim. Tamamen Türkçe klavye ekstra tuş eklendiği için tuşların boyutunu küçültmüş. Basması biraz zor olabiliyor. Yan çevirince daha iyi ama yeterli değil.
    16:9 ekran 4:3 uygulamalarda biraz görüntünün şişman gösterilmesine neden oluyor(fruit ninja da böyle bir sorun var(denk geldiğim tek uygulama))
    Fiziksel tuşlarının basması biraz zor. Yeni olduğu için olabilir.

Ayrıntılar:
    Kameranın açılması için denklanşöre uzun süreli basmak gerekiyor.
    Ekran kiliti telefonun yanında değil yukarısında.
    Telefonun kapatma düğmesi ve orta tuş ekran açma kitleme işlemlerinde kullanılabilir.
    Telefon microsim ile çalışıyor. Microsimi takmak için bataryayı çıkarmak gerekiyor.
    Telefonun arka kapağı oldukça zor çıkıyor. Çıkarırken kapağı kırma ihtimaliniz var.
    Telefonun arka kapayı yumuşak bir maddeden yapılmış çizilme olmuyor.
    Hafıza kartı arka kapağı açıp bataryayı çıkartmadan değiştirilebiliyor.

Sormak istediğiniz bir şey varsa buraya yazın.
    Bu telefona 600 liradan fazla para vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßæ

Telefon elimde. İlk defa Nokia kullanıyorum. Ele oldukça oturan bir tasarımı var. Ekranın güneşte okunması oldukça güzel. Şarjın gitme süresi herkesin kullanımına göre değişkenlik gösteriyor. 3G ağı açmazsanız, wifi titreşim kapalı olursa, ekran parlaklığı azalırsa(güç tasarrufu seçeneğini seçince bütün her şeyi kapatıyor [ihtiyaç yoksa]) pili oldukça uzun gidiyor. Bu modda kullanırsanız en az iki gün götürür sizi.

Ses son seviyede oldukça güçlü geliyor. Ancak ses sanki makineyi bozacakmış gibi çıkıyor. Ben o kadar yükselteceğinizi düşünmüyorum. Ortam gürültülüyse bir zahmet kulaklık takın :)

Fotoğraf ile ilgileniyorum. Makinenin çektiği fotoğrafların kalitesi çok tatmin edici değil. Başkalarını tatmin edebilir. Ben daha iyi bekliyordum. Dikkat ederseniz başka telefonlarla karşılaştırmadım. Sadece Samsung Star2dan çok daha iyi çektiğini söyleyebilirim.

Makineden çekilen videoların 30fps olması oldukça akıcı görüntülerin çekilmesini sağlıyor. Ben video çekerken keyif alıyorum. Ancak fotoğrafın kalitesi gibi videonun da kalitesi tatmin edici gelmedi bana. Eğer bol ışıklı ortamda çekim yapacaksanız(dışarıda mesela) her ikisi fazlasıyla yeterli gelecektir.

Çok fazla uygulama kullanan biri değilim. Ancak Android'teki her programın en az bir muaidili Ovi Storda bulunuyor gibi. Android kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama telefona uygun yazılım kesinlikle var. Oyun sizin için sıkıntı olacaktır.

Bugün telefonun kısa süreli takıldığına şahit oldum. Gelen aramayı reddedip tekrar aramak için ekrana dokunduğunuzda ekran sizi algılamıyor. Önce telefon kilit moduna giriyor. Sonra siz kilidi açıp aramayı yapıyorsunuz. Ben hem Nokia'ya hem de telefona yeni olduğum için ayarlarını çok kurcalayamadım. Belki ayarlarıyla ilgili bir durum da olabilir.

Navigasyon özelliği de kesinlikle yabana atılmamalı. Seyir halinde test etmedim ama harita oldukça güzel okunuyor. Etraftaki benzinlikler, eczaneler... vb. görülebiliyor.

Rehberdeki kartvizitlerle Facebook arkadaşlarınızı eşleyebiliyorsunuz(ben tek tek elle yaptım daha hızlı bir yöntem de olabilir). Fotoğrafları be son durum güncellemlerini takip edebiliyorsunuz.

Telefon gayet hızlı tepki veriyor. Şuana kadar donma problemi olmadı. Açık uygulamalar arasında geçiş oldukça hızlı. Telefonu yan çevirdiğinizde hemencecik dönüyor :)

Beğenmediğim yanları:
    qwerty klavye düzenini sevmedim. Tamamen Türkçe klavye ekstra tuş eklendiği için tuşların boyutunu küçültmüş. Basması biraz zor olabiliyor. Yan çevirince daha iyi ama yeterli değil.
    16:9 ekran 4:3 uygulamalarda biraz görüntünün şişman gösterilmesine neden oluyor(fruit ninja da böyle bir sorun var(denk geldiğim tek uygulama))

Ayrıntılar:
    Telefonun kapatma düğmesi ve orta tuş ekran açma kitleme işlemlerinde kullanılabilir.
    Telefon microsim ile çalışıyor. Microsimi takmak için bataryayı çıkarmak gerekiyor.
    Telefonun arka kapağı oldukça zor çıkıyor. Çıkarırken kapağı kırma ihtimaliniz var.

Arkadaşım öncelikle fotoğraf konusunda haklısın, kamera 5 megapixel olmasına rağmen kötü üstüne üstlük flaş yok.
    *Şarjı valla beni 1 hafta götürüyor, (ben gsmde kullanıyorum teli).
    * Uygulamaya gelirsek bence ovi uygulama açısından çok zengin değil, şu an telefonda 3,5 gblik uygulma var bu telefon android olsaydı 6 gb olurdu her halde. Evet, oyun bulmak gerçekten sıkıntı, telefonda yüklü gelen fruit ninja ve anrybirds dışında ovide düzgün oyun yok(oyun istiyorsan Guitar Hero HD ve Agrybirs Seasons gayet iyi iki HD oyun)
    *Ayrıca internetten uygulama yüklerseniz çoğunun sertifikası olmuyor, bu yüzden telefonu hacklemeniz gerekebiliyor ama telefonun garantisinin de bozulduğunu unutmamak gerek
    *Navigasyonu çok beğendiğimi söyleyemem, nokianın haritalandırması çok kötü :( Bazen sizi olduğunuzdan başaka bir yerde gösteriyor, eğer telefona yerinizi saptama konusunda telefona güvenirseniz, kaybolacağınızdan şüpheniz olmasın.
    * 1 GHz işlemci sayesinde gerçekten hızlı.
    *16:9 ekran 4:3 uygulamalarda biraz görüntünün şişman gösterilmesine neden oluyor(fruit ninja da böyle bir sorun var(denk geldiğim tek uygulama))-----> eğer videodan bahsediyorsan ayarlardan 4:3 seçebiliyorsun, fruit ninja ise bence gayet iyi.
    *Telefonun arka kapağı oldukça zor çıkıyor. Çıkarırken kapağı kırma ihtimaliniz var.---> bence o kadar zor değil, telefonun sol yanındaki yerden tırnağımı sokup kolayca açıyorum, dediğiniz gibi kapağı yumuşak plastikten yapılmış kırmak biraz zor.
    *NFC özelliğinden bahsetmemişsiniz, NFCyi sadece 3 kez deneme şansım oldu ama bluetoothdan daha hızlı.
    *Ekran benim bildiğim kadarıyla 720p HD.
    *Ayrıca microSD olrak 32 GB'a kadar destekliyor.

Bence parasına oranla iyi bir telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos09 -- 22 Şubat 2012; 1:49:15 >

• quote:

quote:

Telefon elimde. İlk defa Nokia kullanıyorum. Ele oldukça oturan bir tasarımı var. Ekranın güneşte okunması oldukça güzel. Şarjın gitme süresi herkesin kullanımına göre değişkenlik gösteriyor. 3G ağı açmazsanız, wifi titreşim kapalı olursa, ekran parlaklığı azalırsa(güç tasarrufu seçeneğini seçince bütün her şeyi kapatıyor [ihtiyaç yoksa]) pili oldukça uzun gidiyor. Bu modda kullanırsanız en az iki gün götürür sizi.

Beğenmediğim yanları:

Ayrıntılar:

Arkadaşım öncelikle fotoğraf konusunda haklısın, kamera 5 megapixel olmasına rağmen kötü üstüne üstlük flaş yok.
    *Şarjı valla beni 1 hafta götürüyor, (ben gsmde kullanıyorum teli).
    * Uygulamaya gelirsek bence ovi uygulama açısından çok zengin değil, şu an telefonda 3,5 gblik uygulma var bu telefon android olsaydı 6 gb olurdu her halde. Evet, oyun bulmak gerçekten sıkıntı, telefonda yüklü gelen fruit ninja ve anrybirds dışında ovide düzgün oyun yok(oyun istiyorsan Guitar Hero HD ve Agrybirs Seasons gayet iyi iki HD oyun)
    *Ayrıca internetten uygulama yüklerseniz çoğunun sertifikası olmuyor, bu yüzden telefonu hacklemeniz gerekebiliyor ama telefonun garantisinin de bozulduğunu unutmamak gerek
    *Navigasyonu çok beğendiğimi söyleyemem, nokianın haritalandırması çok kötü :( Bazen sizi olduğunuzdan başaka bir yerde gösteriyor, eğer telefona yerinizi saptama konusunda telefona güvenirseniz, kaybolacağınızdan şüpheniz olmasın.
    * 1 GHz işlemci sayesinde gerçekten hızlı.
    *16:9 ekran 4:3 uygulamalarda biraz görüntünün şişman gösterilmesine neden oluyor(fruit ninja da böyle bir sorun var(denk geldiğim tek uygulama))-----> eğer videodan bahsediyorsan ayarlardan 4:3 seçebiliyorsun, fruit ninja ise bence gayet iyi.
    *Telefonun arka kapağı oldukça zor çıkıyor. Çıkarırken kapağı kırma ihtimaliniz var.---> bence o kadar zor değil, telefonun sol yanındaki yerden tırnağımı sokup kolayca açıyorum, dediğiniz gibi kapağı yumuşak plastikten yapılmış kırmak biraz zor.
    *NFC özelliğinden bahsetmemişsiniz, NFCyi sadece 3 kez deneme şansım oldu ama bluetoothdan daha hızlı.
    *Ekran benim bildiğim kadarıyla 720p HD.
    *Ayrıca microSD olrak 32 GB'a kadar destekliyor.

Bence parasına oranla iyi bir telefon :)

Ben gün içinde wifi'ye bağlandığım için asgari iki gün götürüyor telefon. Telefona yeni olduğum için alışma sorunlarım var. Bunları atlatmaya çalışıyorum.

Üzerinde durduğunuz konulara katılıyorum ama ben kendi kişisel gözlemimi söyledim. Sonuçta ince detaylar önemli.

Fruit Ninja konusunda size katılmıyorum. Bende iOS yüklü bir cihaz daha var. Fruit Ninja onda da yüklü. İkisini karşılaştırınca. Nokia'daki görüntü daha yatık. Bu problem sadece Fruit Ninja'da var. Çok da büyük bir problem değil bana göre.
    Video kaydı 720p video kaydını sevdiğimi söyleyebilirim.

NFC özelliğini hiç deneme fırsatı bulamadım. Bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. NFC özelliğini hangi donanımlarda kullanabiliyoruz.

Telefon 600 lira civarı için iyi ama çok pahalı satan yerler var. Bence 500-600 lira arasına konumlandırılması gereken bir telefon.

Swype
    Klavye için swype adlı bir uygulama var. Türkçe paketi ile beraber betalabs.nokia.com'dan indirilebiliyor. Standart klavye uygulamasından daha başarılı bir klavye.
    +
    Opera Mini
    Telefonun kendi tarayıcısına göre oldukça hızlı ve pratik bir tarayıcı. Ben daha çok Opera mobile kullanıyorum.

• quote:

NFC özelliğini hiç deneme fırsatı bulamadım. Bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. NFC özelliğini hangi donanımlarda kullanabiliyoruz.

Swype
    Klavye için swype adlı bir uygulama var. Türkçe paketi ile beraber betalabs.nokia.com'dan indirilebiliyor. Standart klavye uygulamasından daha başarılı bir klavye.
    +
    Opera Mini
    Telefonun kendi tarayıcısına göre oldukça hızlı ve pratik bir tarayıcı. Ben daha çok Opera mobile kullanıyorum.

NFC'yi fotoğraf, müzik, dosya vb. telefonda bulunan her şeyi atmak için kullanılıyor. İşin güzel tarafı, bluetooth gibi eşleme ya da korumalı nesne göndermeme problemi yok.

Swype önerisi için saol deneyeceğim.

Opera mobile'ı bende kullanıyorum gerçekten başarılı bir tarayıcı.
    +
    Telefonun ekranına vücudunuzla(el, burun(burun garip gelebilir ama eldiven giydiğimde burnumu kullanıyorum)) dokunmadığınız sürece algılamıyor, aslında bu iyi bir özellik mesela telefonu cebinize koyduğunuzda hiçbir şekilde ekrana basılmıyor, bir nevi tuş kilidi oluyor.Bazen de eldiven giydiğinizde işiniz gerçekten zor oluyor
    +
    http://store.ovi.com/content/256792 benim yaptığım bir uygulama, bir kez telefonunuza yüklerseniz sevinirim(Boyut:0,37 MB)İsterseniz yükledikten sonra silin ama bir kez indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos09 -- 25 Şubat 2012; 16:53:15 >

• quote:

quote:

Swype
    +
    Opera Mini

NFC'yi fotoğraf, müzik, dosya vb. telefonda bulunan her şeyi atmak için kullanılıyor. İşin güzel tarafı, bluetooth gibi eşleme ya da korumalı nesne göndermeme problemi yok.

Swype önerisi için saol deneyeceğim.

Opera mobile'ı bende kullanıyorum gerçekten başarılı bir tarayıcı.
    +
    Telefonun ekranına vücudunuzla(el, burun(burun garip gelebilir ama eldiven giydiğimde burnumu kullanıyorum)) dokunmadığınız sürece algılamıyor, aslında bu iyi bir özellik mesela telefonu cebinize koyduğunuzda hiçbir şekilde ekrana basılmıyor, bir nevi tuş kilidi oluyor.Bazen de eldiven giydiğinizde işiniz gerçekten zor oluyor
    +
    http://store.ovi.com/content/256792 benim yaptığım bir uygulama, bir kez telefonunuza yüklerseniz sevinirim(Boyut:0,37 MB)İsterseniz yükledikten sonra silin ama bir kez indirin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar huawei ideos x5 in cpu sundan nokia 603 ün cpusu daha mı iyi daha mı kötü??oyunlarda ideos x5 daha mı iyi ?? ben oyun oynamak istiyorum. hangi teli tercih edeyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 27 Şubat 2012; 13:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaykay05

arkadaşlar huawei ideos x5 in cpu sundan nokia 603 ün cpusu daha mı iyi daha mı kötü??oyunlarda ideos x5 daha mı iyi ?? ben oyun oynamak istiyorum. hangi teli tercih edeyim??

CPU olarak bir şey diyemeyeceğim ama oyun Androidte fazla o yüzden X5 almalısınız.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=120739 Arkadaşlar buda benden

Bu arada kaptım bi tane
  • siparişi verdim hadi hayırlısı
  • Hayırlı olsun nerden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

Hayırlı olsun nerden aldınız acaba?

Hızlıal.com'dan aldım ama daha elime ulaşmadı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.