arkadaslar ben bugun yenı aldım suan sarjda ilk izlenımlerım olumlu yonde dıyebılırım
dokunmatıgı gercekten hassas ve ekranı cok hos fazla bırsey deneme sansım olmadı program vs gıbı seylere pek bulasmadım kamera gunduz cekımlerınde gayet basarılı sarjı konusunda da bırsey dıyemeyecegım suan sarjda ve sabah sokecegım
samsunda 590 lıraya buldum elımdekısamsung l700 u verdım ve 500 lıraya aldım telefonu... artık hayırlısı dıyelım :)
Telefonumu full şarj ettikten sonra şuan 2 gündeyim telefon tasarruf modunda çalışıyor wifi zaman zaman kullanıldı du bakalım ne kadar gidecek
su an 2. gundeyım tasarruf moduna falan sokmadım arada wifi kullanıdım wifi olmadan nete gırdım konustum bırkac msj cektım birkac fotograf sonradan baktım yukardıa asagı dogru bır ok var anlamadım onu arada da anten cıkıyor nedır bılmıyorum yukarıdan surguyu cektım ne var ne yok kapadım :) bende .... dun battery monıtoru yukledım bugun sarjı %25 gosterıyor bırde guncellemesı var sanırım yazılım guncelleme kısmına gırınce yenıden baslatmaya basla dıyo bende ıptal edıyorum su anlık guncellemek iyi etkıler kotu mu etkıler dıye dusunmeden edemıyorum
telefonu kullandıkça yazıyorum şarj süper dostlar
ben nedense kullanmaya korkuyorum sankı :) batarya daha yenı ondan mı bılmıyorum ılerıde acılır belkı :)
Umduğumdan iyi çıktı mp4 720p lerde nazar değmesin harika:) Ama 5800 gibi çift hoperlor olabilirmiş ve 5800daki ekranın sağ üstündeki kısayol tuşunu arıyorum bunların dışında gerçekten harika telefon 550-600 arası iyi bir seçenek. Bu paraya bu köfte lezzetli
nerden kapanır su anlık bılmıyorum valla bugun sarja taktım battery monıtır 100 gosterıyodu ama telefon hıc batarya doldu uyarısı vermedı sımdı guc tasarrufu modunda kullanıyorum 2 saat kadar once cektım %93 sarj var....
Bende vatan indirimiyle almayı düşünüyorum, fakat biryandan da gözüm sony live with walkman e kaydı. aralarında 70 lira fark var. İkisi arasındaki en belirgin fark biri symbian biri android. Fakat ben daha ziyade alacağım telefonda, en çok internet,oyun ve navigasyon performansına dikkat ediyorum. Bu yönlerden bir kıyas yapmak gerekirse sizce hangisini tercih etmeliyim, veya bu fiyat aralığında (max 600 tl) hangi telefonları tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler..
telefonu henüz bu gün aldım. Evimde kablosuz modemim mevcut. Kuzenimin telefonundan wifi ile internete girebiliyorum ama kendi telefonumdan giremiyorum. Ağı buluyor kendi telefonum. Şifreyi yazıp bağlanmaya çalıştığımda, bağlanılamıyor wifi ağı bulunamıyor diyo. ne yapmam gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim.
ben su anlık sarj harıcı bır problem yasamadım dun aksam guncelleme yaptım ve guc tasarrufu modunda kullanıyorum sabah 10 gıbı cektım sarjdan su an %67 de ve kapadım telefonu 3 gun gıtmeyecek sanırım sarjı bıde ne kadar surede doldugunu bılemedım battery monıtor %100 gosterırken cektım sonra takıyorum tekrar sarj oluyor dıyo batarya doldu dedıgını gormedım :D
ama alacak olanlara tavsıye ederım şu ara fıyatı baya dusmusken.... guzel telefon kasılma donma gıbı hıc bırseyı yok dokunmatık hele ucuyor dokunmadan hıssedıyor :D
Çok uzun bir karar verme aşamasının ardından ben de aranıza katıldım arkadaşlar. İlk izlenimlerim olumlu gibi ama henüz çok yeni kullanmaya başladığımdan dolayı çok birşey söylemeyeyim. Almadan önce örnek fotoğraf bulmakta zorlanmıştım (özellikle de loş ışıkta çekilmiş fotoğraf) o yüzden birkaç fotoğraf çekip eklemeye çalışacağım ileriki günlerde almayı düşünenler için.
su an kendi tarayıcısından giriyorum mobile sitesinde yorum yazamadım normal siteye baglandım sayfayı hareket ettırırken kasılmalar oluyor onun harıcınde az once internet +muzik calarn+ oyununu actım en ufak bı kasılma gormedım:) tek sarj olayındanmemnun degılım onu da artık ıdare edecegız.... Sanırım vatanda bugun sn gun kacırmayın alın pişman olmazsınız diyorum :))
Cihazimin bataryasini cihazi kapatmadan cikardim,cihaz acilmiyor sadece sarja takinca sarj oldugunu gosteriyor onun disinda hic acilmjyoe ne yapmaliyim yardim edin.
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Cihazimin bataryasini cihazi kapatmadan cikardim,cihaz acilmiyor sadece sarja takinca sarj oldugunu gosteriyor onun disinda hic acilmjyoe ne yapmaliyim yardim edin.
Tamam arkadaslar acildi sorun yok
Bakalım bende cumartesi vatanın indiriminden aldım bi tane 530 a ama sipariş takibinde görünmüyor aradım sitede sorun varmış.
ayrıca vatan nedense %25 indirimleri eldeki kalan malları tüketmek için yapıyor sanırım cumartesi sabah erken saatde internet üzerinden sipariş vermiştim öğlene doğru tekrar baktığımda telefon yoktu . stokta kalmamış felanda demiyor sanki yok öyle bir model
neyse elime ulaşsın bizde deneyelim merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: mdagcan
Bakalım bende cumartesi vatanın indiriminden aldım bi tane 530 a ama sipariş takibinde görünmüyor aradım sitede sorun varmış.
ayrıca vatan nedense %25 indirimleri eldeki kalan malları tüketmek için yapıyor sanırım cumartesi sabah erken saatde internet üzerinden sipariş vermiştim öğlene doğru tekrar baktığımda telefon yoktu . stokta kalmamış felanda demiyor sanki yok öyle bir model
neyse elime ulaşsın bizde deneyelim merak ettim
Beyaz renk mi aldiniz Vatan'dan yoksa siyah mi?Ben vatana gittigimde ikisini de alime aldim ve beyazin daha cok elimden kaydigini,siyahin ise elime tam oturdugunu gorup siyah olani aldim.
beyazın arka kapagı yanlıs hatırlamıyorsam paklaktı yanıbır tahtaya vurulmus vernık mısalıydı elden kaydıgı ıcın bende siyahını aldım memnunm bakalım :D ama bı yerde kılıf lazım su alete :D
ya bırsey soracam ovıden dosya ındırme hakkım dolmus uye olup oturum acmamı ıstıyor uye olanlar vardır ucret konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım sadece dosya ındırırken mı ucret kesıyor yadaher turlu mukarar veremedım uye olup olmamaya....